Ще один хохлуй-блєндамєд з т.з. "поміркованих" прогнувся за "гречку"...
"Співголова Ради інвесторів при КМУ Сергій Тігіпко під час круглого «СНД — Простір співпраці. Порядок денний на завтра» на Економічному форумі у Санкт-Пєтєрбурзі.
За словами Тігіпко, було б непогано створити робочу групу для опрацювання питання вступу у митну спілку СНД - України. «Україна дуже серйозно додала б цій спілці», — сказав він.
Тігіпко подовжив свою думку: «Не дивіться на то, що Україна іноді віддаляється. Повірте мені, зміна еліт в Україні буде достатньо швидкою. Придуть більш молоді і більш прагматичні, я вас запевняю. І вони почнуть думати про економічні інтереси, а не про якісь там національно-патріотичні шароварні речі».
Можна як завгодно ставитись до Макарова, але він визначив клінічний факт. Мажори були, є і будуть.
Саме вони першими зрадять Україну за гречку, ковбасу, чи посади від Московського царства.
Можна як завгодно ставитись до Макарова, але він визначив клінічний факт. Мажори були, є і будуть.
Саме вони першими зрадять Україну за гречку, ковбасу, чи посади від Московського царства.
Дякую за статтю - дійсно надзвичайно актуальні питання, але ж не факт, що сам Макаров, чітко усвідомлюючи їх, перегляне власні демократично-ліберальні погляди.
І це теж є прикметою часу - галасуючи про необхідність змін та про чесну та порядну еліту, подібні публічні люди миттєво перефарбовуються, як тільки самі потрапляють в коло тих самих "еліт" з перспективою "їздити на мерседесі".
Саме тому його заклики про тих, хто "йдуть" і уявлення про зміни залишаються на рівні виборчих списків т.зв. "озимого покоління" чи того ж яйценюка чи тігіпка.
Сумно.
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.
Стаття - нонсенс. Самі створили школу для вибраних, самі створили прошарок вибраних у суспільстві, а тепер дивуються чому діти такі, які вони є! :)))
Макаров Юрій написав:
Але сталася НП. Так, нічого особливого: перед уроком у вчительки поцупили з футляра окуляри, а замість них підклали презерватив. Велике диво! Але вчителька виявилася старого зразка, гумору не зрозуміла, здійняла галас, скликала батьківські збори.
Тій вчительці варто було би трохи заглибится в педагогіку. Якщо вона не володіє собою, то як вона може виховувати дітей? Хай би прочитала класичну статтю В. Сухомлинського від 1967р. "Як любити дітей": http://www.library.edu-ua.net/id/754/
В.Сухомлинський написав:
Тільки відразу, огиду викликало те потворне, що було в душі хлопчика. Але це ж була людина. Вона мусить стати прекрасною! Мистецтво нашої професії полягає в тому, щоб, ненавидячи зло, не переносити цієї ненависті на того, в чиїй душі живе зло.
На мій погляд, переважна більшість конфліктів між учителем і «невиправними», «безнадійними» школярами якраз і полягає в тому, що ненависть до зла вчитель переносить на дитину. Але ж дитина є дитина, і в тому, що зло вгніздилося в її серці, винні дорослі. В моїй педагогічній практиці є правило: яким би страшним не було зло в дитячій душі, треба бачити в цій спотвореній душі перш за все людину, яка жде, щоб їй допомогли - вилікували її від зла. Я звертаюсь не до голосу зла, а до голосу краси людської, яка в дитині обов'язково є, яку не заглушити нічим.
_________________ Поховайте та вставайте
Кайдани порвіте
І вражою злою кров'ю
Волю окропіте.
Орел
Написане:
22 червня 2009, 12:37
На Тігіпка працює команда Януковича зразка 2004 року:
якщо згадати відверто бездарну кампанію 2004 го з оскомними банерами "тому що справедливий", цей факт не може не втішати.
Але в жж вже почалася рекламна кампанія типу : "Тигпко - хороший, я давно його знаю" - от тут вже зараз треба протидіяти.
ГАККЕН
Написане:
22 червня 2009, 18:59
[quote="БАРАБАС"]
Орел написав:
На Тігіпка працює команда Януковича зразка 2004 року:
... вже почалася рекламна кампанія типу : "Тигпко - хороший, я давно його знаю" - от тут вже зараз треба протидіяти.
Важливо те, як Тигипко вів ту кампанію, і - як він, особисто, з неї вийшов. Спосіб виходу.
Що далі заходить Юля у спробах досягнення мети за будь - яку ціну, -то гірше складається з кадрами. Вона втрачає людей амбіційних, здатних на самостійні дії. Змушена кооптувати виконавців, безпечних і безвідмовних. Це - звичайна ахіллесова п*ята вождистської, неідеологічної партії, ефективність організації відтак знижується кратно.
Тигипко - антидот на Яценюка, Януковича, Ющенка в одному флаконі. Так мені здається зараз. Якби знати, що думає з цього приводу сам антидот - можна було би робити прогнози.
Орел
Написане:
22 червня 2009, 19:56
Тігіпко - звичайнісінький технічний кандидат. Питання, де він буде збирати свій електоральний врожай і на чию користь? Вважаю, що на полі Яника й Яйценюка, і, природньо, на користь жидЮлі.
Написане:
22 червня 2009, 21:01
Орел написав:
Тігіпко - звичайнісінький технічний кандидат.
Він далеко не звичайнісінький. Він реально - розумна людина. Він - серйозний ворог, амбіції якого підкриплені серйозною кількістю факторів, але реальні його шанси "вентилюються" потенційними спонсорами саме зараз.
Тому розслаблятись не варто. Основні теми на яких його можна обламати :
1. Належність до клану Кучми
2. Компартійне минуле (Інстутор МК Кпсс)
3. Робота шісткою Януковича на виборах 2004
4. Пристрасть до кокаїну.
5. Неабиякмй статок, зароблений на бідах народу (Нацбанк, купони і т.д).
Хто що має додати - ?
ГАККЕН
Написане:
22 червня 2009, 22:43
БАРАБАС написав:
Орел написав:
Тігіпко - звичайнісінький технічний кандидат.
Він далеко не звичайнісінький. Він реально - розумна людина. Він - серйозний ворог, амбіції якого підкриплені серйозною кількістю факторів, але реальні його шанси "вентилюються" потенційними спонсорами саме зараз.
Тому розслаблятись не варто. Основні теми на яких його можна обламати :
1. Належність до клану Кучми
2. Компартійне минуле (Інстутор МК Кпсс)
3. Робота шісткою Януковича на виборах 2004
4. Пристрасть до кокаїну.
5. Неабиякмй статок, зароблений на бідах народу (Нацбанк, купони і т.д).
Хто що має додати - ?
Пригадую якісь розмови про Орден Почесного Легіону, що пов*язано з певними вимогами статуту Ордена (заслуги перед Французькою Республікою), а також із правами кавалера. Але це треба перевірити.
При найменшій нагоді буду гноїти таке чмо та його агітаторів
_________________ Існує дві категорії людей: ті, які ведуть за собою і ті, хто йде за ними.
Лісник
Написане:
26 червня 2009, 13:49
Тарас К написав:
http://www.unian.net/ukr/news/news-323092.html
При найменшій нагоді буду гноїти таке чмо та його агітаторів
Згоден.
Холуям не місце в Україні.
Бродник
Написане:
26 червня 2009, 13:58
Славний трудовий шлях фігуранта був нелегким ( http://file.liga.net/person/224.html ). Особливо важко було ТОВАРИЩУ Тігіпко перевертатися на ПАНА Тігіпка:
В 1989-1991 гг. был первым секретарем обкома комсомола.
В 1991-м С.Тигипко становится зампредседателя правления коммерческого банка "Дніпро". А в марте 1992 года - председателем правления нового днепропетровского КБ "ПриватБанк".
Жодного разу в житті ПАН Тігіпко не порушив даної ТОВАРИЩЕМ Тігіпко комсомольської клятви.
Орел
Написане:
29 липня 2009, 21:58
Тігіпко планує створити партію з ідеологією нового лейборизму. "Це означає, що працюємо за принципами капіталізму, а розділяємо - за принципами соціалізму", - заявив він. До речі, ще й працевлаштував Чорновола Тараса:
Герім Тігіпко вже допускає своє об"єднання з Яйценюком, колишнім міністром оборони Гриценком та нардепшою І.Богословською для висунення єдиного кандидата на президентських виборах:
http://www.pravda.com.ua/news/2009/8/19/100041.htm
Написане:
19 серпня 2009, 16:47
Скільки ще буде такої зрадливої та поміркованої "драгомановщини" на нашу голову...
Тьфу!