•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Янукович - син поліцая

Автор Повідомлення
Хробак

ПовідомленняНаписане: 22 листопада 2009, 23:40 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Сумнозвісній партії Регіонів дуже не подобається фігура Степана Бандери, який воював проти радянської влади, але мало хто з них знає що їхній лідей є сином Білоруського поліцая. Доречі як і синок засудженого. Пропоную подивитися на скани архівних документів.

http://topsecretz.net/blog/politiks/437.html
Бродник

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 16:30 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Прийнято. Поширюємо на місцевих форумах.
Кайзер

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 17:05 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Думаю шо це "качка", бо інформація гуляє ще з минулих президентських виборів.

Мені молодим помирати
Хробак

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 17:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Кайзер написав:
Думаю шо це "качка", бо інформація гуляє ще з минулих президентських виборів.

Дуже сумніваюся, а якщо і качка то тільки частково. Якбі в папінькі була хочаб одна нагорода, то її б обов'язковоб роздули Прщики. А саме повна відсутність інфи наводить тільки на один висновок - Батько вора - зрадник і дезертир.

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 18:37 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Яник був в КПСС. Значить заповнював анкету. А в анкетах був пунктик про близьких родичів засуджених і за кордоном. І та анкета перевірялась в КГБ. Якби було шось там не то, то в партію не пустили б. Тому не вірю.
Спокій

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 18:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Не ображайте Яника. Може батька син не знає. Важке дитинство...

ПовідомленняНаписане: 23 листопада 2009, 19:26 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Навіщо про нього щось шукати?Для того щоб зрозуміти яка вона гнида можно просто послухати його=)
Бродник

ПовідомленняНаписане: 30 листопада 2009, 08:56 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Хробак написав:
Сумнозвісній партії Регіонів дуже не подобається фігура Степана Бандери, який воював проти радянської влади, але мало хто з них знає що їхній лідей є сином Білоруського поліцая. Доречі як і синок засудженого. Пропоную подивитися на скани архівних документів.

http://topsecretz.net/blog/politiks/437.html

Вже той сайт не працює - позакривали. Треба було зберегти документи.
Нахтігаль

ПовідомленняНаписане: 30 листопада 2009, 16:34 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

А хто сказав, що служити в поліції у 1941--1944 роках це погано? Нащадки НКВДистів так сказали? Зрозуміло...

ПовідомленняНаписане: 30 листопада 2009, 21:03 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

один мій родич поліцаєм був. Мені про це розповіли вже опісля 91-го. Він ловив комуністів і жидів, що у ярах ховалися. До речі мотоцикл БМВ, який німці лишили (з цепним приводом) їздив селом аж до середини 80-х р.

ПовідомленняНаписане: 30 листопада 2009, 22:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Нахтігаль написав:
А хто сказав, що служити в поліції у 1941--1944 роках це погано? Нащадки НКВДистів так сказали? Зрозуміло...

Ну от власне, слушне зауваження друга Нахтігаля.

Мені молодим помирати
лісоруб

ПовідомленняНаписане: 01 грудня 2009, 09:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Тоді ставлю ше одне запитання. Чи можуть в героїчного батька народитися боягузливі(сцикливі) діти? Стверджую, шо НЕ МОЖУТЬ. Хіба він його п"яним робив з якоюсь не зрозумілою особою. Тому його батько не міг служити в поліції. Думаю, шо то не правда.
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 03 грудня 2009, 23:20 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Батько Януковича був не лише поліцаєм. Перед тим він був щей дизертиром з Червоної Армії. За це його засудили. Після тюрми приїхав у Донецьк, це звичайна біографія звичайного зека. Про це я прочитав з газети "Україна Молода".
Бродник

ПовідомленняНаписане: 05 грудня 2009, 15:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Фюрер реґіонального масштабу.

За пропаганду нацистської символіки Януковичу загорожує ув'язнення до 5 років. Дуже необачно було з боку кандидата в Президенти використовувати вітання на зразок "хайль Ґітлер!"

Image
Люмен

ПовідомленняНаписане: 05 грудня 2009, 17:00 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Хто ж його посадит?Він же пам-ятник=))))

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,