•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

А хто для України більший ворог – жиди чі москалі ?

Автор Повідомлення
Левко85

ПовідомленняНаписане: 12 січня 2010, 18:39 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Хлопцi РЯТУЙТЕ !!! Оце бидло паплюжить нашу батькiвшину!!! Мене суко забанив i вiдповiдi постирав!!!
http://blogs.ruvr.ru/profile.php?journalid=2858488&all_a=1
http://blogs.ruvr.ru/users/2858488/blog#post118304025
http://blogs.ruvr.ru/users/2858488/post117941257/
http://blogs.ruvr.ru/users/2858488/post118240937/
http://blogs.ruvr.ru/users/2858488/blog#post117830603 В Российской империи не было никаких украинцев
http://blogs.ruvr.ru/users/2858488/blog#post117886289 Гм, украинцы были, но они не знали как называть себя
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 18:25 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Приязний написав:
В плані газу - то я згоден з Тягнибоком. Треба його закупляти в Норвегії. Я навіть згоден купляти газ в Норвегії трохи дорожче, ніж в Росії. Аби тільки не в Росії.
У Москви ми купуємо свій газ. Схема така: наш газ із Західної України йде в Німеччину, Австрію, Францію та Італію так, як він ішов завжди. На Сході України йде суперзатратне споживання газу імпортного. Все, ніякого транзиту! Ви хоч знаєте, що таке транзит на 1000-2000 км, скільки він коштує? Газ, це не золото, його транспортування ніяк не може бути енергеємнішим за ту енергію, яка міститься у самому газі. Купувати в Норвегії газ тоді, коли ми маємо достатньо свого газу, це нерозумно. Ви подивіться де Норвегія, а де ми...
Можна використовувати газ багаторазово, але це вже треба вести мову про детандерні теплонасоси, ендоенергетику і водень. Потрібно очищати науку від побрехеньок, потрібно просто говорити правду...
Кайзер

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 19:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Бородатий Юрко, не дратуйте форумчан своїми, з пальця виссаними, міркуваннями. У нас на форумі не місце фантастам-брехунам.

Мені молодим помирати
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 19:53 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Кайзеру.
Я розумію, що псевдосховища Фірташа треба захищати від проукраїнських комісій, інакше буде черговий "шкандаль". Але краще Вам спробувати спростувати мої слова, тоді я почну їх доводити. Сказати (як Ви кажете), що я фантаст-брехун, це нічого не сказати.
Кайзер

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 20:26 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Слухай, Бородатий невдаха-вчений, я ж з стобою не дискутувати зібрався, а просто попередив.

Мені молодим помирати
Приязний

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 22:19 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

quote]У Москви ми купуємо свій газ. Схема така: наш газ із Західної України йде в Німеччину, Австрію, Францію та Італію так, як він ішов завжди. На Сході України йде суперзатратне споживання газу імпортного. Все, ніякого транзиту! Ви хоч знаєте, що таке транзит на 1000-2000 км, скільки він коштує? Газ, це не золото, його транспортування ніяк не може бути енергеємнішим за ту енергію, яка міститься у самому газі. Купувати в Норвегії газ тоді, коли ми маємо достатньо свого газу, це нерозумно. Ви подивіться де Норвегія, а де ми...
quote]

Готуйте розрахунки по даному питанню. Як їх надасте - тоді і побалакаємо. А поки що - газ з Норвегії.
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 14 січня 2010, 22:31 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

[Флуд. Ще раз напишете про "детендерні насоси" на форумі - будете заблоковані. Адміністрація.]
Орел

ПовідомленняНаписане: 15 січня 2010, 05:37 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Та які там з кацапів вороги? Як з гавна куля! Самі скоро передохнуть...

http://www.youtube.com/watch?v=FATuaXG0QQY&feature=related

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2010, 10:04 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Орел написав:
Та які там з кацапів вороги? Як з гавна куля! Самі скоро передохнуть...

http://www.youtube.com/watch?v=FATuaXG0QQY&feature=related

І який висновок? Хто там залишиться? Чи ті залишки будуть друзями Українця?

А чи Українця це не чикає? На мою думку з Українцем той же процес задієний що й в Росії. І ця думка вірна.

Націоналісти це бачать і там і тут, та їх ті залишки зводять лобами, зтирають з лиця землі їхніми ж руками.

І хто тут ворог? Це бачить тільки людина. Бидло цього не бачить.
А щоб побачило то потрібно відкрити шлюз передачі даних. Це можливо тільки "хірургічним методом", або вилами.
Приязний

ПовідомленняНаписане: 17 січня 2010, 21:49 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Цитата:
Купувати в Норвегії газ тоді, коли ми маємо достатньо свого газу, це нерозумно. Ви подивіться де Норвегія, а де ми...

Пане Бородатий Юрко, на Україні багато підприємств, які по своїй технології дуже енергоємкі. Це хімічна промисловість, металургія і т.д. Українська промисловість так збудована. Тому завжди була інформація, що українські газові видобувні родовища виснажені. Їх давно експлуатують. Виключенням є тільки шельф Чорного моря, розробку покладів якого потрібно посилити. А так завжди була інформація, що українського газу вистачає тільки на 30% потреб України.

Де Ви взяли інформацію, що нам свого газу вистачає, я не знаю. Були випадки, що хтось зрідка таке скаже, але це більше було схоже на пусті балачки.
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 22 січня 2010, 21:16 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Приязному.
Так, українська промисловість газоенергоємка бо ми маємо цього газу занадто багато. Схід України споживає багато російського газу, це також факт.
Але вперше радянська людина (військові) побачили природний газ тут у нас (в Західній Україні). Тут і сьогодні є дуже продуктивні пласти, найпродуктивніші в Європі. Їх приховують ще з радянських часів і живлять ними, принаймі, 4 європейські держави.
Деякі вчені Франківського інституту нафти і газу впевнені, що газ і нафта ніколи не перестають утворюватись в земних надрах. Одному з цих вчених навіть вдалось виступити по радіо.
Мої знайомі буровики запевняють, що їх змушують затоплювати новенькі бурові скважини важкою барієвою сумішшю ("барітом") щоб "зберегти газ для наступнх поколінь". Це дурня! Газ ніколи не перестає йти, до сьогодні науці невідоме жодне родовище, яке перестало давати газ.
Транспортувати газ на великі відстані без збагачення невигідно. Чому Європа отримує звичайний природний газ, який отримувала завжди із Прикарпаття? Хтось про це думав?
Адміністрації.
Художніка абідєть может каждий :)
Сошооо

ПовідомленняНаписане: 13 лютого 2010, 13:05 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

москалі хочуть у нас заправляти, як дома, а жиди і так це роблять, бо свого дому не мають, або ж заблукали.
Каміньар

ПовідомленняНаписане: 13 лютого 2010, 13:17 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Image
Миротворець

ПовідомленняНаписане: 13 лютого 2010, 13:56 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

На мою думку МОСКАЛЬ тому що він готовий протистояти-воювати.....Хоча мудрість говорить що краще лев в пустелі аніж змія в заростях....
Аналітик

ПовідомленняНаписане: 14 лютого 2010, 15:32 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Найбільші вороги - це приспані і озлоблені самі на себе хохли і українці під дією нейро-лінгвістичного програмування. як це зробила з нами ЮВТ на цих виборах

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,