Результат Тігіпка викликає мінімум здивування. До речі, чуваг був головою НБУ при Кучмі і в 2004 очолював виборчий штаб Януковича. Після виборів на рік-півтора зник, ходили навіть чутки, що його вбили як і Кирпу... Не погано всплив.
_________________ Брехливий, пронизливий вітер
Залізні над зорями грати
Якщо хочеш, то можеш терпіти
Мені молодим помирати
Роберг
Написане:
19 січня 2010, 13:25
Кайзер написав:
Результат Тігіпка викликає мінімум здивування. До речі, чуваг був головою НБУ при Кучмі і в 2004 очолював виборчий штаб Януковича. Після виборів на рік-півтора зник, ходили навіть чутки, що його вбили як і Кирпу... Не погано всплив.
Його бидло безмозгле забуло, не памятає про його минуле та походеньки, методи збагачення (за рахунок ж бидла)
Сосід, водій, родом з волині за два дні до виборів не знав хто такий Тягнибок. А справка з поліклініки є. І там написано - здоров. Має право управляти транспортними засобами.
Що говорити про людей в яких такого роду довідок не має, а є й такі, що інваліди по голові, а право вибору призидента мають.
Ось контингент який домінує над глуздом, ось від кого залежить доля України, ось хто її творить і має відповідати за це разом з їхніми наставниками та лапшовішами.
Орел
Написане:
20 січня 2010, 00:56
Щоб отримати публічну підтримку і частину електорату Тігіпка, Йуля Тимошенко готова запропонувати йому посаду прем'єр-міністра і половину Кабміну.
Тигіпко йшов на вибори як тех.кандидат, але переформатувався в остані дні перед виборами й поміняв своїх представників у комісіях (або продав, а купив назад свої продані комусь місця в комісії)
_________________ Ти скаржишся: «Планувати життя, жити по розкладу!.. Це так одноманітно, так нудно!» А я відповім: «У твоїх справах немає Любові – ось тобі і нудно»
Opus Dei
-- Націоналізм — це основний інстинкт нації--
В.Михайлович
Написане:
20 січня 2010, 02:45
Орел написав:
Щоб отримати публічну підтримку і частину електорату Тігіпка, Йуля Тимошенко готова запропонувати йому посаду прем'єр-міністра і половину Кабміну.
Вона б ще йому інтим запропонувала, і був би повний портрет Капітельман.
Написане:
20 січня 2010, 21:15
Підозрілий мені цей Тігіпко. Як глянув на його фото – нібито щось жидівське є в ньому. Ось Юля його нібито перекупить (а насправді давно його, мабудь, перекупила) - і вийде відразу три правителя: один – президент, другий – прем"єр-міністр, а третій вже є – Луценко. І усі жиди.
З Тігіпком додається ще електорат, який допоможе з голосами на виборах. Потім ще міністра оборони жида та голову нашого кнессету – і повний гаплик.
І що це за молдаванин у вищому правлінні національного банку? Звідки він там узявся? Там же одні жиди! Хто його туди пропустить?!
Холодно
Написане:
20 січня 2010, 23:16
Тігіпко - баба!!!
Вже кілька днів підряд Янукович каже це на всю країну, і сьогодні чув по новинах . Докладно слово в слово не процитую , бо ще так говорити як Яник треба вміти :
Я добре знаю Тигипко, це порядочна людина, її якості та інтелект і тд і тп....
_________________ Ми не змогли донести до світу свою правду так як наші вороги донесли неправду.
АК-74
Написане:
21 січня 2010, 00:00
Як на мене на ривок Тігіпка не звертали увагу думаючи,що все проплачено і невірячи,що хтось проголосує за комсорга та штабіста Янека.Доки воювали з Яценюком та сміялись з Литвина,Тігіпок не тільки поскубав Янека ,а й спокійно зібрав голоси студентів.
Створили ж поект "Тігіпок" ПРіБЮТ,як противагу Яценюку,на терені так званої "третьої сили",коли той загрожував тЮльці в першому турі та Янеку у другому.Тодіж з'явився і прект "Ратушняк",хтось Ратушняком засирав і тут форум.
Саме страшне ,що на передодні виборів Тігіпок висказався відносно ЧФ РФ,що розуміє,що Росія не вступиться,тому він чекає слушної пропозиції...
Цей молдаван торгує нашою Батьківщиною і отртимує підтримку у Галичинні...Люди,чи Ви не проспались після Василя?
Орел
Написане:
21 січня 2010, 09:12
Ось більш-меньш об'єктивний політологічний матеріал щодо Тігіпка та його успіх у І-му турі президентських виборів.
Тепер йому є про що хвилюватися: хто б не став президентом України - чи Йуля чи Йанукович - Тігіпка будуть обов'язково "мочити" як реального майбутнього конкурента (якого вони прогледіли під час цих виборів), усіляко принижувати його рейтинг. А слабке місце Тігіпка - відсутність власної партії республіканського значення (а не те бутафорне політичне формування, яке в нього зараз є), і тепер, повторююсь, хто б не стане президентом, Тігіпко знищать у політичному сенсі. По-любому він зникне з політичної арени країни. І це буде поступово відбуватися вже після ІІ-го туру виборів.
Просто він говорив найбільше про проблеми економіки - те що хвилює багатьох українців,причому доволі докладно розповідав,не фігурував в гучних скандалах, не порушував такі питання як друга держмова,НАТО,ЄС,ЄЕП,Глодомор,УПА і не поливав брудом інших політиків в стилі Ющенка і юлі - от за нього і проголосували прагматичні ліберали,які втомилися від інших,які в той час займалися дурницями.Нема чому дивуватися.
І ще в кінці кампанії запустив рекламу,де заявляв, що вийде в другий тур - це теж додало йому трохи голосів
Якби не його ліберальний світогляд і ставлення до української культур,мови теж би за нього проголосував.
В.Михайлович
Написане:
24 січня 2010, 19:57
Цитата:
Сергей Тигипко в интервью Би-Би-Си сказал, что готов рассмотреть "вопрос премьерства", если новый Президент "извинится за популизм", однако не уточнил с кем именно из кандидатов он готов сотрудничать.
"Я хотел бы сказать, что вопрос премьерства я не отвергаю. Если приходит новый президент и скажет: "Уважаемые, выборы прошли, много было сказано, извиняюсь за этот популизм, стране нужны изменения, не боюсь непопулярных шагов", - готов их делать как премьер, скажем. Почему? Потому что вот с 97-го года, когда я только пришел в Кабинет министров, я все время слышу: "Почему мы не можем делать эти изменения?" И всегда есть объяснение. Политическое объяснение. Политическая целесообразность нам всегда откладывала эти изменения, потому что очередные выборы, выборы, выборы. И так Украина недореформированной и остается", - сказал Тигипко.
Политик отметил, что модернизация Украины для него - суперважное задание: "Вот что для меня наиболее интересно. Если это будет – все меняется. В модерной стране более свободные люди. Не будет люмпена. Это значит, что сменятся политики – более прагматичные придут люди и так далее. Поэтому я вижу себя вот в такой конфигурации. И готов рискнуть своим именем и своим имиджем и т.п. И не боюсь я этого, потому что я смогу все объяснить людям, и они это абсолютно нормально будут воспринимать. Не просто так делать, а объяснять, объяснять и объяснять".
Написане:
24 січня 2010, 20:58
Цей перевертень має всі шанси стати наступним президентом. Він спочатку київським головою стане ще, ось побачите
Бородатий Юрко
Написане:
24 січня 2010, 21:07
Тігіпко - чекіст.
Орел
Написане:
24 січня 2010, 23:16
В.Михайлович написав:
... Тигипок - за Юлю.
У Вас застарілі дані, сьогодні у прямому ефірі на ТВі він сказав, що нікого не підтримує. Я сам особисто дивився цю програму. Можете самі подивитися завтра повтор.