•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

"Свобода" у Дніпропетровську

Автор Повідомлення
Ігор_Дн

ПовідомленняНаписане: 11 вересня 2007, 22:09 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Панове,
У Дніпропетровську не видно і не чуть ані Свободу, ані пана Тягнибока.
Є у місті осередок? Займається чи хто тут предвиборчою кампанією?
Довбуш

ПовідомленняНаписане: 11 вересня 2007, 22:24 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Цитата:
Усіх прихильників та симпатиків ВО "Свобода", у Дніпрпоетровській області прошу зголошуватися за телефоном - (8-056) 716-85-19 Аніта.

Допомогайте, щоб було і чутно і видно...
Ігор_Дн

ПовідомленняНаписане: 13 вересня 2007, 07:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Дякую. Подзвоню обов"язково.

Ще такий момент... Про мовне питання на сході. Усі знають, що у великих містах Лівобережжя майже неможливо почути українську мову. Але погляди Свободи тут багато людей поділяють. Ну то й що їм робити, коли вони з дитинства чули само російську?! Важко перестроюватись одразу.
Ось мій колега з роботи каже: "Если Тягнибок, попав в парламент, будет так же шашкой махать, как он сейчас обещает - я первый за его спиной встану!"
Так що, на мою думку, треба пам"ятати: Українець - не тільки той, хто балака українською. Достатньо, що розуміє. Поне при проведенні предвиборчої кампанії на Сході.

ПовідомленняНаписане: 13 вересня 2007, 08:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Ігор_Дн написав:

Ще такий момент... Про мовне питання на сході. Усі знають, що у великих містах Лівобережжя майже неможливо почути українську мову. Але погляди Свободи тут багато людей поділяють. Ну то й що їм робити, коли вони з дитинства чули само російську?! Важко перестроюватись одразу.
Ось мій колега з роботи каже: "Если Тягнибок, попав в парламент, будет так же шашкой махать, как он сейчас обещает - я первый за его спиной встану!"
Так що, на мою думку, треба пам"ятати: Українець - не тільки той, хто балака українською. Достатньо, що розуміє. Поне при проведенні предвиборчої кампанії на Сході.
Майже иак і у нас у центральній Україні(Черкаси) Е симпатики. Та втрата мови це ота проблема для людей. Думаю , що по маленьку все виправиться. Самому й досі важко говорити рідною мовою.Я тебе добре розумію.

ПовідомленняНаписане: 13 вересня 2007, 13:18 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Іван Бодхідхарма написав:
Майже так і у нас у центральній Україні(Черкаси) Е симпатики. Та втрата мови це ота проблема для людей. Думаю , що по маленьку все виправиться. Самому й досі важко говорити рідною мовою.Я тебе добре розумію.

Говорити ні з ким. :)
Я більше про те, що важко тут агітувати: люди підсвідомо сприймають нас так, що всіх, хто говорить російською мовою, ми рахуємо ворогами. З усіма витікаючими з цього...
Тому і важко.

Хоча, хто казав, що буде легко? :)
Дякую за моральну підтримку.
З Анітою, виявляється, ми отдавна знайомі. Так що, думаю, попрацюємо на загальну справу.

ПовідомленняНаписане: 13 вересня 2007, 22:57 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Ігор_Дн написав:

погоджуюсь, але багатьом (і на цьому форумі теж) ти це не доведеш...

ПовідомленняНаписане: 16 вересня 2007, 23:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Звісно ж, що на форумі не доведете!! Постає питання, а потрібно це доводити саме на форумі?! Доводьте в житті. Розмовляйте на рідній калиновій і зробіть так, щоб ваші діти на ній розмовляли...
граф

ПовідомленняНаписане: 21 вересня 2007, 09:16 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

у нашому Дніпропетровську дійсно ні з ким розмовляти. а у селах деяка молодь розмовляє навіть не суржиком як дехто у місті, а як бівіс та батхед.

десь з рік назад мені навіть стало ніяково, коли на маршрутці пізно вертався до дому. заходить в маршрутку негр, великий такий, і починає розмовляти українською мовою майже без акцента. а коли водій відповів йому російською, негр сказав, щоб водій відповідав українською, бо російською він погано розуміє. ось так.
Ігор_Дн

ПовідомленняНаписане: 25 вересня 2007, 22:53 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Позавчора вийшов з дружиною на прогулянку. По центру міста (живемо тут). Сказав собі: "Сьогодні вечір української мови". Розмовляв на мові в магазинах, куди заходили, та двох кафе. Звісно, зі мною розмовляли російською.
Та що б Ви думали? В піцерії "Челентано" (що на місти квіткового базару) дівчина почала зі мною розмовляти доброю українською!
Дрібниця, а приємно! :)

Може, просто треба починати. Починати с себе. А там - через рік-два це вже не буде таким дивним...

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 07:37 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Ігор_Дн написав:
Позавчора вийшов з дружиною на прогулянку. По центру міста (живемо тут). Сказав собі: "Сьогодні вечір української мови". Розмовляв на мові в магазинах, куди заходили, та двох кафе. Звісно, зі мною розмовляли російською.
Та що б Ви думали? В піцерії "Челентано" (що на місти квіткового базару) дівчина почала зі мною розмовляти доброю українською!
Дрібниця, а приємно! :)

Може, просто треба починати. Починати с себе. А там - через рік-два це вже не буде таким дивним...
У нас майже так.Треба зробити так щоб мова ..це було круто!Image

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 07:50 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Іване, встав банер "я голосую за свободу" в свій підпис. (отам де пише шо ти лід з річки пєш).

Мені молодим помирати
Іван Бодхідхарма

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 08:08 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Кайзер написав:
Іване, встав банер "я голосую за свободу" в свій підпис. (отам де пише шо ти лід з річки пєш).
Як це зробити? Бо я у компі повний чайник.

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 08:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Іван Бодхідхарма написав:
Кайзер написав:
Як це зробити? Бо я у компі повний чайник.

Зверху форуму є декілька лінків.

Офіційний форум ВО "Свобода" • Початок • Налаштування • Пошук

Тиснеш налаштування і там додаєш в поле "Підпис". Після або замість сухого спирту :)

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 09:59 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Чорний написав:
Тиснеш налаштування і там додаєш в поле "Підпис". Після або замість сухого спирту :)

Перед цим копіюєш посилання на картинку, і вставляєш його проміж такими значками: [img]посилання[/img].

ПовідомленняНаписане: 26 вересня 2007, 22:21 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

А я ось знаю, що і у нас в Дніпрі є з ким говорити українською! :-)) Ми з чоловіком будемо дуже раді, якщо наша маленька компанія збільшиться. Може ми навіть потоваришуємо?
І за "Свободу" принаймні ще дві людини крім нас будуть голосувати.

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,