•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Володимир Литвин - президент!

Автор Повідомлення
Кайзер

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 11:52 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Майбутній... А шо розрулив таку політичну кризу...

Мені молодим помирати
СВВ

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 12:59 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

То за принципом "на безриб'ї і рак риба" ))
А взагалі краще би було, як зараз. Заміна як Хрущова на Брєжнєва :)

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 16:07 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаMSNICQ     Відповісти цитуючи     Догори

А Юля хто?

СВВ

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 16:30 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

юля жидівка, з гігантським комплексом неповноцінності. я не хочу, щоб мною керувала стурбована людина.
литвин хоч інтелектуально час від часу неадекватний буває, але не повне чмо, як деякі, і може з легкістю сподобатися всім. отаке-то :)))

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 16:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаMSNICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Не поділяю думки.

Вернидуб

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 17:45 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

СВВ написав:
юля жидівка, з гігантським комплексом неповноцінності. я не хочу, щоб мною керувала стурбована людина.
литвин хоч інтелектуально час від часу неадекватний буває, але не повне чмо, як деякі, і може з легкістю сподобатися всім. отаке-то :)))

Так, аби Кучман в свій час поставив не на Янука а на Литвина, події розгорнулись би трохи інакше.
Анатолій_З

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 20:18 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Литвин НІЧИМ по суті не відрізняється від Юлі та інших.
Не судіть по фізіономії, словам (до речі, чужим), нарядам.
Тільки по справам.

Що саме для українців зробив Литвин?

В чому полягає його ідеологія? (-черговий добробут)
Німець

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 20:33 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

СВВ написав:

він постійно неадекватний. він представник такого собі "болота". морочить голову всім, щоб дорожче себе продати

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 20:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Анатолій_З написав:
Що саме для українців зробив Литвин?

Примирив верховну раду. зара нормально працюють. І взагалі - литвин майбутній Президент! )

Мені молодим помирати
Едвін СС

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 21:26 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаAIMYahoo MessengerMSNICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Після того як Римським Папою стала жінка (хто памятає хто то був і коли нехай підкаже). після обрання Папи існує процедура перевірки. Папу саджають на спеціальне крісло і дивляться чи є там чоловічі прчандали чи ні.
Думаю, що українцям перед тим як обирати Президента треба кандидата перевіряти на предмет обрізання. А також всіх інших високопосадовців. То є єдиний спосіб позбутися жидів у влвді.
Як ідея?
Кайзера у комісію по перевірці! рекомендую!

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 22:44 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Едвін СС написав:
Після того як Римським Папою стала жінка (хто памятає хто то був і коли нехай підкаже). після обрання Папи існує процедура перевірки. Папу саджають на спеціальне крісло і дивляться чи є там чоловічі прчандали чи ні.
Думаю, що українцям перед тим як обирати Президента треба кандидата перевіряти на предмет обрізання. А також всіх інших високопосадовців. То є єдиний спосіб позбутися жидів у влвді.
Як ідея?
Кайзера у комісію по перевірці! рекомендую!

Ага-га-га-г-а, смалиш, щуко! ))))))))

Я теж за те, щоб Кайзера у комісію! Він там скоро розбереться хто є хто!)))

P.S. Але є й жиди не обрізані... Та й їхні шабес-гої... Там спеціальне крісло, вже не допоможе... Шо робити?!

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 22:50 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Так, прохання не флудити в моїй темі. Я тут Литвина пєарю.

Мені молодим помирати
СВВ

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 22:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

по-перше, агітувати нікого не треба, по-друге, кучмівські діти - то менше зло порівняно з дикими капіталістами. а те, що сам цей дядько може себе проштовхнути і умиротворити (приспати) суперників - ну так такі в нього методи. крім мільйонів, витрачених на озеленення біґбордів і фруктових рядів на Либідській :)))

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 22:56 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Шо значить кучмівські діти? Кучми вже давно нема, а Литвин показує себе як державний муж. І кращих кандидатур всеодно нема.

Мені молодим помирати
Нахтігаль

ПовідомленняНаписане: 12 грудня 2008, 23:00 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Ідеологія поміркованого центризму та захисту пересічних українських громадян, яку сповідує Литвин, має надзвичайно високі шанси на успіх.

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,