Нажаль, хотілось більше різноманіття. Зараз напишу у них на гостьовій.
Якщо знаєте якійсь ще магазини, кажіть.
Дякую.
Героям Слава!
Альтерус
Написане:
29 червня 2006, 10:05
на Майдані на розкладці була досить якісна футболка "Я живу на своїй, Богом даній землі". Дуже красива. Я таку купив. Ну і ще там були футболки з портретами Бандери та Шухевича.
Якась жидівсько-москальська кантора, і ціна зашкалює.
Магазин "Український сувенір", Порохова вежа, Львів.
Там скоро мають бути свіжі ідеї(тобто футболки). І ціна 30 грн.
Є й дорожчі, але то не націоналістичні, а просто в українському стилі, з вишивкою і т. д.
_________________ від кордону до кордону
єдина державна
санітарна зона
Рятівник
Написане:
29 червня 2006, 20:38
Я б не сказав, що жидівська, а офіс знаходиться у Київі, як у них зазаначено...Добре вам у Львові. В нас таких магазинів немає...
Альтерус
Написане:
30 червня 2006, 09:57
До речі (хоч і не цілком), чи можливо десь купити вишиванку такого типу, як у Андрія Шкіля (з воротом)? Мені здається, я рік тому на "Країні Мрій" таке бачив...
Чорний
Написане:
30 червня 2006, 10:33
Альтерус написав:
До речі (хоч і не цілком), чи можливо десь купити вишиванку такого типу, як у Андрія Шкіля (з воротом)? Мені здається, я рік тому на "Країні Мрій" таке бачив...
Можна. Навіть запросто - любого кольору, розміру тощо. Але такі вишиванки і коштують відповідно.
Вишиванки по 50 гривень тільки в Києві бувають :)
_________________ Тут все просто - перемагають перші, потім другі, потім знову перші, а потім приходить Чорний...
Олег Тягнибок: Чорний - то страшна людина! (Харків, 28/09/2008)
Альтерус
Написане:
30 червня 2006, 10:56
Наскільки "відповідно"?
На 50 гривень я і не дивлюся - неякісну китайщину хай самі китайці і споживають...
І чи це тільки у Львові? Бо мені до Міста далеченько, самі розумієте... ;) Хоча, якщо тільки там, то я, мабуть, куплю, коли на гру улюблених "Карпат" приїду...
Чорний
Написане:
30 червня 2006, 11:47
Альтерус написав:
Наскільки "відповідно"?
На 50 гривень я і не дивлюся - неякісну китайщину хай самі китайці і споживають...
І чи це тільки у Львові? Бо мені до Міста далеченько, самі розумієте... ;) Хоча, якщо тільки там, то я, мабуть, куплю, коли на гру улюблених "Карпат" приїду...
То консультуйся в Палія, тут на форумі. Наскількия пам'ятаю, щось варте уваги від 150 гривень починає йти... ну і до 1000 буває.
_________________ Тут все просто - перемагають перші, потім другі, потім знову перші, а потім приходить Чорний...
Аннеттт
Написане:
01 липня 2006, 07:57
Не сказала б, що в Києві гарні вишиванки. На жаль, надто багато шароварщини. Проте трапляються і гарні речі - за відповідну ціну. Можна знайти як вишиті сорочки сучасного крою, так і добре збережені, майже антикварні, речі.
Загалом мені казали, що дуже гарний вибір на ринку в Косові, але я там не була, не знаю.
Чорний
Написане:
01 липня 2006, 12:36
Аннеттт написав:
Не сказала б, що в Києві гарні вишиванки. На жаль, надто багато шароварщини. Проте трапляються і гарні речі - за відповідну ціну. Можна знайти як вишиті сорочки сучасного крою, так і добре збережені, майже антикварні, речі.
В Львові є повнястю антикварні сорочки, навіть повні строї. За відповідну ціну :)
Аннеттт написав:
Загалом мені казали, що дуже гарний вибір на ринку в Косові, але я там не була, не знаю.
Є. Але 90% - карпатські візерунки. Галицької, подільської, волинської вишиванки - майже нема.
Зрештою, так і має бути.
Аннеттт
Написане:
02 липня 2006, 07:53
Правильно, за відповідну ціну і антикварні, і сучасні дуже гарні сорочки є і в Києві, і ві Львові. Напевне, що ві Львові дешевше.
Аналогічно з тим, як в Косові вишиванки переважно західноукраїнські, так, наприклад, на київському антикварному ринку вони практично відсутні, зате є багато київських, чернігівських, подільських, трохи тернопільських.
Альтерус
Написане:
03 липня 2006, 11:24
Підказали б хоч, де саме у Києві?
тмуторокань
Написане:
03 липня 2006, 16:19
"жидомасонська контора" ??? що ти мелеш???
доречі на таких футболках фанати зі Сход України підтримували наших футболістів в Німеччині.
а в дніпропетровських ультас були футболки такого плану:
http://hooligans.org.ua/news/news/forum/09654962.jpg
спереду надпис " НА КОЛІНА ПЕРЕД УКРАЇНОЮ" і козак,
на спині "ЕДИНА НАЦІЯ, ЄДИНА ДЕРЖАВА, ЄДИНА КОМАНДА" великий Герб
_________________ Крим - український, чи безлюдний...
Чорний
Написане:
03 липня 2006, 16:24
тмуторокань написав:
"жидомасонська контора" ??? що ти мелеш???
Взагалі то це було припущення. А ти маєш спростування?
Шаміль
Написане:
03 липня 2006, 17:16
Альтерус написав:
Не знаю що таке "ворот", але напевно 90% вишиванок Шкіля(якщо не 100) - моєї мами. Мама буде в Києві на Країні Мрій(і я певно теж).
Підходьте, замовляйте. Впізнати буде не складно бо футболок Свободи думаю більше ні в кого не буде.
_________________ від кордону до кордону
єдина державна
санітарна зона