Давно симпатизую цьому політику, а після його інтерв"ю в ДТ став поважати ще більше. Багато чого мудрого говорить дядько. Чи це просто піар перед президентськими виборчими перегонами?
Мені теж він подобається але от тільки б не перетворився він у другого "віктора+андрійовича" який спочатку теж "гарно" балакав !!!
Лібералоненавистник
Написане:
26 серпня 2008, 09:41
А.Гриценко - надія лібералів. Дружина Ю.Мостова - головний редактор українофобського зеркала недели, фінансованого відомо ким. На посаді міністра оборони гриценко порушував статут своїм зовнішнім виглядом, сприяв остаточній ліквідації обороноздатності, пацифіст. За власною волею став жертвою жидівського журналіста соловйова (К барьеру, нтв), який бідолагу гриценка буквально заплював у прямому ефірі, у відповідь гриценко виправдовувався і посміхався. В неті є посилання на це убожество.
Та, не дурний. Тим і небезпечний.
Проте, я щось не бачив такої "принципової" позиції, поки "дядько" грів дупу у теплому міністерському кріселку. Та що вже там "принципової"! Жодної позиції не бачив.
Людоньки! Коли ви вже перестанете бути такими лох... простакуватими???
Може знаєте його "доблесну" біографію "захисника Вітчизни"? Я ні.
Можете перерахувати, що ж такого видатного "дядько" зробив для оборони країни, маючи повну владу в армії? Я ні.
Я, доречі, шось не чув, щоб цей хіппі-генерал вимагав 2% бюджету на потреби війська, коли був міністром.
Тому, тепер цей талановитий політтехнтолог, автор В'Ющенкових "10 кроків..", може героїчно звиздіти любЕ.
Я йому не вірю.
І Вам не раджу.
_________________ я у СВОїй, БОгом ДАній країні!
Анатолій_З
Написане:
26 серпня 2008, 18:36
Говорити вже навчилися всі (там, на "олімпі" :) ).
Тому робити висновок, що ця (чи та) особа краща за нинішнього президента тільки тому, що красивіша у висловлюваннях, не варто.
дякую за посилання, і хочу зазначити : розумній людині в такій передачі треба починати з того, що ставити на місце ведучого.
Бо його манера жлобського підбурювання аудиторії не дає шансів навіть просто висловити свої думки.
Що ми і бачимо.
Але, Гриценко, вважаючи себе надто розумним, на цьому тлі виглядає хлопчаком, що просить батька не шмагати його ремінцем (навіть намагається хапати ведучого за руку - повний дебіл, що навіть не здогадується що таке - власна гідність ).
Так він і буде себе поводити і в політиці, і, тим більше, очевидно, в бойовій обстановці.
Що зробиш, якщо в країні для того, щоб потрапити у владу, спочатку треба стати лакеєм.
Настільки марудне враження, що я навіть не став додивлятися до кінця.
Шавка.
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.
После 8-го класса школы А.Гриценко поступил в суворовское училище в Киеве. В 1979 году окончил Киевское высшее военное авиационное инженерное училище. В 1993-м - Институт иностранных языков Минобороны США, в 1994-м - оперативно-стратегический факультет Университета Военно-воздушных сил США, в 1995-м - Академию ВС Украины.
За 25 лет армейской карьеры проходил службу в строевых частях, работал преподавателем в военном вузе, на штабных должностях в Минобороны Украины, возглавлял Управление проблем военной безопасности и военного строительства Научно-исследовательского центра Генерального штаба Вооруженных Сил Украины.
А.Гриценко - полковник запаса, кандидат технических наук, автор свыше 100 научных работ, изданных в Украине, Бельгии, Нидерландах, США, ФРГ и Швейцарии.
По завершении военной службы работал руководителем Аналитической службы аппарата Совета национальной безопасности и обороны Украины. С декабря 1999 года - президент Украинского центра экономических и политических исследований им.А.Разумкова. Кроме того, с февраля 2000 года - внештатный консультант Комитета по вопросам национальной безопасности и обороны Верховной Рады Украины, а с ноября 2000-го - член Общественного совета экспертов по внутриполитическим вопросам при Президенте Украины. В 2004 году А.Гриценко работал в избирательном штабе Виктора Ющенко, принимал самое активное участие в написании программы оппозиционного кандидата на пост Президента.
"Оранжевый" глава Минобороны - последовательный сторонник вступления Украины в Евросоюз и НАТО. Впрочем, это не мешает его попыткам сохранить имеющиеся и восстановить утраченные взаимовыгодные отношения военно-промышленных комплексов Украины и России.
А.Гриценко - противник проведения всенародного референдума относительно вступления страны в Североатлантический альянс. Считает, что этот вопрос должно решить высшее политическое руководство - Верховная Рада, Президент и правительство. Выступает за полную профессионализацию украинской армии и за полное ее материальное обеспечение бизнес-структурами (на основе публичных конкурсов). Декларирует и старается демонстрировать европейские подходы в деятельности оборонного ведомства - в частности, открытость и подотчетность армии обществу.
Подоляк
Написане:
27 серпня 2008, 10:16
А тепер поясніть мені: як цей "аналітик" може давати такі пропозиції? Одне з двух: або він ідіот, або ідіотами вважає українців.
Цитата:
В случае создания в парламенте широкой коалиции, в нее должны войти все фракции, считает глава комитета ВР по нацбезопасности и обороны Анатолий Гриценко.
"Если говорить серьезно о широкой коалиции, то это должна быть коалиция из всех фракций, включая и Литвина, и коммунистов", - цитирует слова депутата его пресс-служба.
Гриценко: Тому я вже говорив і ще раз можу повторити: треба прибрати з цього рингу головний подразник – конкуренцію за президентське крісло. Всім трьом – і Ющенку, і Тимошенко, і Януковичу варто було б публічно заявити, що вони не будуть балотуватися на пост президента. І тоді можна вийти на формат більш продуктивної співпраці і багато чого корисного зробити для країни.
Кореспондент: Але запропонувати Ющенку, Тимошенко і Януковичу відмовитися від балотування – це настільки ж утопічно, як сказати, що всі троє мають домовитися не займатися корупцією і корупції зникне!
Гриценко: Згоден, будь–який нестандартний крок спочатку виглядає як утопія. Більше того, я переконаний, що ні Ющенко, ні Тимошенко, ні Янукович сьогодні не готові до такого кроку.
Гриценко: Коли стверджують, що Ющенко точно буде боротися за другий термін, то я в цьому не впевнений. Безумовно, його будуть до цього підштовхувати. Але це був би хибний крок. Думаю, що врешті–решт він не піде на всенародні вибори.
Звідки така впевненість7 Може заокеанські однокурсники "радять"? І розглядають Гриценка як "дублера"?
Леонід
Написане:
27 серпня 2008, 17:44
Гриценко, то політтехнологія по відбиранню голосів у померанчів на користь яничар, так як у Києві спрацювали "ті що не крадуть" на користь Черновецького.
_________________ НАВІЩО? ХТО? КОЛИ? ЧИМ?
Вадимир
Написане:
03 лютого 2009, 02:08
Такого комплексного розуміння стратегічних викликів та загроз для України і шляхів їх подолання як від Гриценка я не чув від жодного політика. Я за Гриценка. А час розставить все на свої місця.
http://www.grytsenko.com.ua/
_________________ “Ми не хочемо довше зносити панування чужинців, не хочемо більше зневаги на своїй землі. Нас горстка, але ми сильні нашою любов’ю до України”.
Микола Міхновський, 1900 р.
_________________ “Ми не хочемо довше зносити панування чужинців, не хочемо більше зневаги на своїй землі. Нас горстка, але ми сильні нашою любов’ю до України”.
Микола Міхновський, 1900 р.
Та не хотів би говорити про акції протесту, а тим більше — їх провокувати. Бо вулиця, розлючений натовп не вирішують проблеми за законами логіки, і нічого розумного з того не вийде. А той, хто пропонує вдатися до страйків, має розуміти, що це лише полегшить ситуацію для роботодавців, яким не треба буде платити людям зарплату. А це — знову втрати для людей.
Залізна аргументація. Одне слово - аналітик !
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.