У вашій довідці про доходи прочитав про ваше авто.
Чи не задорога для вас така автівка?
Ви скрізь розпіарили те що виділили мільйон на боротьбу з грипом, про те що бютжет партії становить зараз лише 3 мільйони.
Також в довідці про доходи в графі "Посада" ви зазначили лише "Голова ВО.Свобода".
Звідкіля тоді у вас близько 15 тис.грн щомісяця (за даними декларації) і кошти на таку автівку, яка коштує більше ніж півмільйона?
Олег Тягнибок ВО Свобода
Написане:
09 листопада 2009, 22:38
Шановний Ігор.!
Без образ - але це називається: "Чув дзвін, а не знаю де він".
1. Хто Вам сказав, що бюджет партії зараз становить лише 3 мільйони?
Бюджет партії і виборчий бюджет - то дві різні речі. Цільово на виборчу кампанію ми зібрали станом на 25 жовтня 2009 року - 4,1 млн грн. З них - 2,5 млн грн пішло на заставу кандидата на пост Президента, 1 млн грн вилучено з цього бюджету на допомогу в боротьбі з грипом (з них зокрема вже профінансовано - http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/012606/). Завтра їду у Вінницю на всеукраїнське засідання економічної ради, де мене поінформують про чергові надходження до виборчого фонду. А що власне Вас турбує?
2. Дійсно, мій дохід - це заробітна плата, яку я отримую, як Голова об'єднання. До речі з цієї суми справно сплачую податки. Вас хвилює, що Голова більш ніж 15 000 - ої організації отримує стільки як менеджер середньої ланки в Києві? Саме таку платню визначило мені об'єднання.
З. Політвиконком "Свободи" наполіг, що авто для Голови партії повинно бути надійне і безпечне. Крім того всюдихідне, швидкісне і таке, щоб можна було возити необхідні речі, одяг, і навіть при потребі заночувати. Між іншим, найбільшу частину свого часу я проводжу саме в дорозі. І взагалі, два роки тому продав одне авто, на суму, яку не вистарчало для купівлі іншого - взяв кредит на сім років. Все чесно. Все офіційно - ніяких претензій ні ЦВК, ні податкової, ні інших фіскальних органів (які, до речі, контролюються нашими політичними опонентами). То що ж Вас розхвилювало так?