_________________ Найбільша моя радість, що я живу в незалежній УКРАЇНІ!!!
Лісник
Написане:
04 лютого 2010, 11:13
Мішура написав:
Роман Дубинський написав:
Так уважають ХОХЛИ
Це адресовано мені?!?
Не звертайте уваги на зарозумілість тих, хто не бачить кожного дня знахабнілу кацапню.
Робіть, друже, свою справу.
Проте, "переїхати на ЗУ" це легше за все.
Те, що ви відчуваєте проти себе, це соціальний тиск.
В Запоріжжі така ж сама муйня.
Як витримаєте його - то вам вже нічого не страшно.
Руссієць
Написане:
04 лютого 2010, 12:00
[Українофобія. Перше попередження перед баном. Адміністрація.]
Новий слідчий
Написане:
08 лютого 2010, 14:29
Хай живуть кацапи, евреї, армяни та інші, нехай розмовляють рідною мовою, аде нехай знають своє міцсце на нашій землі. Соромно за українців, які хочуть бути "модними городськими" та починають розмовляти на кацапській мові і при цьому не знають рідну мову, як і кацапську.
Карачун
Написане:
09 лютого 2010, 19:01
Новий слідчий написав:
Хай живуть кацапи, евреї, армяни та інші, нехай розмовляють рідною мовою...
ага.... я просто мрію про це.
_________________ Кулі змінюють уряд краще, а ніж голоса виборців!
Холодно
Написане:
10 лютого 2010, 23:09
Бородатий Юрко написав:
Минулих виборів 9 областей проголосували за Януковича. У цих областях проблеми не лише з українською мовою, там серйозні проблеми з духовністю (пияцтво, наркоманія, нецензурна лексика, сирітство)!
Може дійсно проводити примусову українізацію?
Та яка примусова українізація? Давайте ще на кожній вулиці про це говорити. Є більш правова та законна підстава , ми українці повині проводити АСИМІЛЯЦІЮ, маєм на це законі підстави
_________________ Ми не змогли донести до світу свою правду так як наші вороги донесли неправду.
я_не_кацап
Написане:
12 лютого 2010, 12:36
Мішура написав:
Якщо я буду розмовляти українською на людях то
1) на мене будуть криво дивитися
2)матюкати шо я запеденець
3)дуже, дуже великі проблеми з крутими пацанами які тіпа за руських
Друже, не купуй нічого і за можливістю не спілкуйся з 1. та 2. Я ось наприклад (а працюю таксистом) висаджую зі свого авта тих, хто говорить паскудство про Україну. Бо гроші буває не пахнуть, а буває - тхне від них лайном, всіх грошей не загребеш, хай ті, що з лайном - кацапи собі залишать.
Що стосується проблем, як на мене, ти перебільшуєш. Як на мене, то не дуже круті пацани, а дрібні гопники. Візьми дрючок та дай їм по спині - і вони плакатимуть.
Що стосовно українізації. Ось тут я шаленію.
Наякого біса нам писанки, вишиванки, пісні? 15 років пісень. За совка я слухав на уроках Української мови про комуняцьку партію та вивчав інтернаціонала украінською. Тепер - мої діти вивчають про козаків та пісні про козацьку волю. А немає вже козаків. Проте є науки, є виробницьтво, є мілітарна справа. А молода людина приходить до вишу і не знає що таке "додатний" і що таке "від'ємний", бо цього в школі не вивчають, а вивчають про вишиванки, та що символізує смужка того чи іншого кольору на писанках (краще б вивчали українською, на що вказує та чи інша смужка на набоях).
воїн упа
Написане:
15 лютого 2010, 12:46
Мова не основне якщо росіянин володіє лише своєю мовою, то ми українці володіючи їхньою і знаючи нашу будем на їх рівні виглядати зверхніше.