•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Велика бійка в Москві. Білі проти хачів.

Автор Повідомлення
енергетик

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 09:47 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

http://www.vesti.ru/videos?vid=281586
http://www.vesti-moscow.ru/videos.html?id=65882
Дуже нетолерантне відео :) Хачі таки напросились.

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 10:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Менше пий енергетиків, дурню. Взагалі я не розумію чого ти так тішишся? Де вони напросилися?
енергетик

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 14:12 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Ти мені не тич, вдома татові з мамою тикати будеш. І взагалі, не тобі хамло робити висновки про мій інтелектуальний рівень.
На цьому думаю обмін люб'язностями закінчено, тепер по темі.
Інфу знайдено тут: http://talks.guns.ru/forummessage/103/662732-m16342011.html
Цитата:
Коротко: русский спортсмен-борцуха выходил из машины и зацепил дверкой троих дагов, даги возмутились, раскрыли пасти и... получили 3,14зды... да,да -трое от одного. При этом животинки ,лежа на асфальте, кричали свою извечную песню, типа: заутра на том жы мэстэ прыхады, разбыратса будым. На следующий день мохнатые подтянулись в составе около 40 человек, не только даги, а и остальная херня, потом среди задержанных были национальности со всего кавказа и закавказья. Но тут их ждал второй облом- славян собралось более ста человек, уж очень сильно всех эта перхоть подзалупная достала, и охамевшие гости опять получили 3,14зды. Как видно на записи, гордые сыны гор убегали очень быстро, на отпор они совсем не рассчитывали...

Ти хоч відео дививсь?

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 14:57 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Так, я до своїх батьків звертаюся на "ти". Ще питання?
Цитата:
І взагалі, не тобі хамло робити висновки про мій інтелектуальний рівень.
А кому? А який твій рівень? Ти вважаєш що москалі в твоїй цитаті написали правду? Ти чув про воєнний конфлікт із грузинами? Ти вважаєш що провладні змі написали би що кацапи погані, а якісь там хачики хороші? То який ж твій інтелект після цього? То чого ти так тішишся? Радієш за москалів?
енергетик

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 16:20 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Шугай написав:
...Ти чув про воєнний конфлікт із грузинами?

Ти з Гризунами в живу спілкувавсь, або з чеченами, вірменами, азерами? Це біосміття наводнює наші міста, гвалтує дівчат, торгує наркотою. Не віриш - поїдь в Харків, прозрієш.
Шугай написав:
Ти вважаєш що провладні змі написали би що кацапи погані, а якісь там хачики хороші?

Ганза ніколи не була провладною, не знаєш- помовч.
Шугай написав:
То чого ти так тішишся? Радієш за москалів?

Чужим по крові та ментально - унтермешам не місце на нашій землі. А хто їх б'є мені без різниці. В Марганці хачі показали своє гниле нутро -- "собакам собача смерть"
А ти дивлюсь дуже толерантний до цих мавп?

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 16:41 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

енергетик написав:
http://www.vesti.ru/videos?vid=281586
http://www.vesti-moscow.ru/videos.html?id=65882
Дуже нетолерантне відео :) Хачі таки напросились.

Так хто там напросився?....Щось я нічого не зрозумів....Мабуть мій інтелектуальний рівень замалий задля ТАКОЇ премудрості..:) І нащо було створювати цю тему? Ще напищіть,що сьодні зранку таки наважились вбити таргана,що заважав вам снідати....теж мені новина....
Шугай

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 17:18 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

енергетик написав:
Ні, але ворог мого ворога не є моїм товаришем. Якщо б ти навів якісь там приклади із Харкова, і переможцями були б Харків'яни, то я б ще зрозумів тебе, а оспівувати оди якимось тупим кацапам - це якось змахує на дебілізм.
енергетик

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 17:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Шугай написав:
Ні, але ворог мого ворога не є моїм товаришем.

Якщо б ти навів якісь там приклади із Харкова, і переможцями були б Харків'яни, то я б ще зрозумів тебе...

...а оспівувати оди якимось тупим кацапам - це якось змахує на дебілізм

1. А мені сподобалось...
2. В тому і вся проблема, що у Харкові їх не відстрілюють :(
3. В мене є знайомі серед російських НС, цілком адекватні люди.

ПовідомленняНаписане: 18 липня 2010, 17:41 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Шугай написав:
енергетик написав:
Ні, але ворог мого ворога не є моїм товаришем. Якщо б ти навів якісь там приклади із Харкова, і переможцями були б Харків'яни, то я б ще зрозумів тебе, а оспівувати оди якимось тупим кацапам - це якось змахує на дебілізм.

дурна сварка.

Одні русскагаварящіє громадяни РФ начистили пики нєрусскагаварящім громадянам РФ.

Чи маю я комусь співчувати ?

Мабуть ні, але тепер дуже цікаво : кого саме русскагаварящая міліція Москви під проводом жида-градоначальника і жида-президента зробить винним і посадить, а кого відмаже ?
Але це тільки спортивний інтерес.

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 00:22 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Насправді новина цікава, бо ми повинні знати, як Росія потроху крокує до громадянської війни. Бо це у будь-якому разі буде мати наслідки в Україні.
Усе починається саме з таких локальних вуличних конфліктів.

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 00:44 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Не знаю,що ви там собі всі думаєте,
але я впевнена,що хачів з української землі
поперти легше ніж москалів.

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 11:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Шкода написав:

Ага, "легше".
Навідмінно від москалів, хачі дуже швидко розмножуються.
Дивно чути, що ця сволота краще.
Повторяю: для них, що ми, що москалі однакові.
багато знаю

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 16:22 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Шкода написав:

Назвіть,будь ласка,хоча б один спосіб як або тих,або тих "поперти".
Торквемада

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 18:50 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

7.62 )))

(а всіх інших прошу не забувати, що "багато знаю" - кадровий інтернет-прапорщик ФСБ)

ПовідомленняНаписане: 19 липня 2010, 18:52 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

енергетик, та там в Московії такі розбори часто проходять. Навіть регулярно. Вірніше проходили раніше. Тепер не в курсах. Просто їх не афішують. Як правило білі москалики ганяють чорних. Чорні там борці через одного. Вони дружніші. Білі стріляють краще, голова працює ліпше та й кулаками махають скоріше. Якщо вже достають їх, то літають чорні по повній. Для мене там дійсно спортивний інтерес. Поки що. І дай Бог щоб і надалі так було. Як гаваріл класік Україна нє Расія.

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,