•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Вибух у церкві УПЦ МП в Запоріжжі

Автор Повідомлення
Спокій

ПовідомленняНаписане: 31 липня 2010, 12:24 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Цікаво! В Смоленському лісі ніхто нічого не підриває хіба Рязань горить.
Храми підривати, то почерк диявола, а запах Кирила.

ПовідомленняНаписане: 31 липня 2010, 18:22 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Цитата:
Спокій написав:
Цікаво! В Смоленському лісі ніхто нічого не підриває хіба Рязань горить.
Храми підривати, то почерк диявола, а запах Кирила.

Якщо це дійсно ФСБшники, то такі речі без благословення Путіна не будуть робитися. Бо це означало б, що в тоталітарній країні керує не Путін, а хтось інший. А Путін такого ніколи не дозволить. І цю операцію розробляв, скоріш за все, не Кирило, а хтось інший, з іншого підрозділу, з іншим складом мислення.

Треба тільки константувати інше - протистояння переходить із політичної площини в більш гарячу площину, більш небезпечну. Хто б це не зробив, але вже починається литися кров.
Приязний

ПовідомленняНаписане: 31 липня 2010, 19:34 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Хочу додати ще, що можливою ціллю цього теракту є розпочати протистояння між церковними патріархатами в Україні, та цим заставити Янука підтримати одну із сторін (московську) у цьому протистоянні.

Тому я думаю, що одним підривом не обійдеться. Будуть спроби зробити теракти ще, і, можливо, таких терактів та їх спроб буде багато. В цьому випадку будуть і провокатори, які будуть піднімати трагічний галас та підбивати на насильницькі дії у відповідь на будь-кого. Наприклад, на віруючих московського патріархату. НА ТАКІ ПІДБИВАННЯ НЕ ПОТРІБНО ПІДДАВАТИСЯ !!! Бо ворог тільки цього і очікує. Не бійтесь, в кожній церкві теракту не зроблять, бо церков дуже багато. А українці повинні проявити витримку, мудрість та державний розум. Вони не повинні проявити себе такими безтолковими, якими їх уявляють якісь зарозумілі планувальники у Кремлі.

Думаю, що той, хто планував ці акції, чомусь вважає себе мудрим великороссом, а українців недорозвиненими в порівнянні з собою.

Чим більше робитимуть терактів ФСБшники - тим більше вони обурять віруючих московського патріархату. Тільки при умові, що не будуть навпомацки наноситися удари у відповідь по невинних людях. Та при умові, що буде можливість виказати своє бачення ситуації по телебаченню.

А виказати по телебаченню потрібно обов"язково, бо може зробити теракти у церквах московського патріархату знову ж ФСБ, імітуючи удар українських націоналістів у відповідь.
ШапочкаЛиса

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 14:25 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Приязний написав:
Хочу додати ще, що можливою ціллю цього теракту є розпочати протистояння між церковними патріархатами в Україні, та цим заставити Янука підтримати одну із сторін (московську) у цьому протистоянні.

Тому я думаю, що одним підривом не обійдеться. Будуть спроби зробити теракти ще, і, можливо, таких терактів та їх спроб буде багато. В цьому випадку будуть і провокатори, які будуть піднімати трагічний галас та підбивати на насильницькі дії у відповідь на будь-кого. Наприклад, на віруючих московського патріархату. НА ТАКІ ПІДБИВАННЯ НЕ ПОТРІБНО ПІДДАВАТИСЯ !!! Бо ворог тільки цього і очікує. Не бійтесь, в кожній церкві теракту не зроблять, бо церков дуже багато. А українці повинні проявити витримку, мудрість та державний розум. Вони не повинні проявити себе такими безтолковими, якими їх уявляють якісь зарозумілі планувальники у Кремлі.

Думаю, що той, хто планував ці акції, чомусь вважає себе мудрим великороссом, а українців недорозвиненими в порівнянні з собою.

Чим більше робитимуть терактів ФСБшники - тим більше вони обурять віруючих московського патріархату. Тільки при умові, що не будуть навпомацки наноситися удари у відповідь по невинних людях. Та при умові, що буде можливість виказати своє бачення ситуації по телебаченню.

А виказати по телебаченню потрібно обов"язково, бо може зробити теракти у церквах московського патріархату знову ж ФСБ, імітуючи удар українських націоналістів у відповідь.

вот в последнем я даже не сомневаюсь, т.к. в Запорожье уже вывесили фоторобот женщины, которая якобы подозреваемая и по внешности она или чеченка или татарка - очень похоже, вот уже и охота на ведьм началась...
Спокій

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 14:43 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Приязний написав:
... бо може зробити теракти у церквах московського патріархату знову ж ФСБ, імітуючи удар українських націоналістів у відповідь.

Українські націоналісти не нищать церков, мечетів і синагог. Ми за те, щоби всі народи жили пліч-о-пліч, але кожен у своїй хаті.
А от Кіріла варто б підстрелити. Думаю, що з цим завданням справиться СБУ керована ФСБ.

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 14:49 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Цитата:
ШапочкаЛиса написав:
Приязний написав:

вот в последнем я даже не сомневаюсь, т.к. в Запорожье уже вывесили фоторобот женщины, которая якобы подозреваемая и по внешности она или чеченка или татарка - очень похоже, вот уже и охота на ведьм началась...

В мене була підозра, що медведпути захочуть стравити Україну з мусульманами. Але я не став її виказувати тому, що в мусульман немає причини конфліктувати з Україною. Тому конфлікт мусульман з Україною може бути організований тільки зі сторони Росії або США. Бо в таке стравлювання українці можуть просто не повірити. От і зараз: якщо теракт зробила мусульманка, то це означає, що її прислало ФСБ Росії. Іншого варіанту просто не існує.

Українці в політичному сенсі з мусульманами знаходили спільну мову, особливо у спільних діях проти російських загарбників. Мені не дуже подобається такий варіант розвитку подій, але дуже велика йомовірність того, що українці стануть колись союзниками з мусульманами у боротьбі проти російських імперіалістів. А Росія, навпаки, дуже хотіла б загнати нас у боротьбу проти мусульман. Бо їм не хочеться посилати на смерть своїх дітей, і вони замість них хотіли б відправляти на смерть наших. Дурників шукають.

Тому не потрібно нам попадатись на гачок хитруючих кацапів, бо можливі перспективи відносин з мусульманами - союзницькі проти Росії. Хоча я не хотів би взагалі, щоб ми з ними у якісь відносини вступали. Краще триматись осторонь. Тим паче, що в мусульман попереду війн - не перерахувати! Безліч! Третю Світову пророкують християнам з мусульманами.
Спокій

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 14:59 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Приязний написав:
Третю Світову пророкують християнам з мусульманами.

Третьої світової не буде, а буде така боротьба за мир, що каменя на камені не зостанеться, жовта раса спиниться на кордоні з Україною.

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 15:00 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

90% провокація російської гебні. Вони стільки грошей і зусиль вклали в реалізацію ідеї розвалу України, що навряд чи вони будуть зупиняти цей процес, тільки від того що Янукович до влади прийшов. Кому найбільш вигідний цей вибух? РПЦ. От і вся відповідь...
----
Путінських шпіонів ловлять по всьому світу, а в Україні неловлять. Хто повірить, що тут немає фсбешньої мережі? Деякі кадри дак взагалі як лампочки світяться. І хоч би що. І от поки Україна невичиститься від цих кадрів, доти тут і будуть різного роду провокації.

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 15:28 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Храм в Запоріжжі подірвала ФСБ
Image
Організатори візиту Патріарха Кирила інформаційно обставили його як найбільший прорив російського православ'я в Україні, колосальна подія, яка збере тисячі, мільйони людей. Але вже перше місто - Одеса - показало, що той ажіотаж, в якому переконували Кирила, мовляв, Вас тут чекає небувалий тріумф, не відбувся.

Цей візит став ще більше провальним, ніж торішній.

Якщо минулого року Кирило ще був загадкою, то зараз він вже абсолютно передбачуваний, неприємний і нецікавий.

Плюс в 2009 році він був форпостом мобілізації антипомаранчевого електорату.

Цього разу увага до Кирила стала розсіяною, він перестав бути цікавим.

Вибори пройшли, говорити Кириллу не має про що.

І тому за результатами візиту у кремлівських пропагандистів виникла необхідність якимсь чином виправдати провал місії нинішнього глави Російської Православної Церкви.

Я вважаю, що по своєму почерку, по стилю вибух, що стався у Свято-Покровском храмі УПЦ Московського Патріархату на Малому ринку в Запоріжжі, - це типова ФСБшная розробка.

По почерку виконання я можу сказати, що за вибухом в Запоріжжі стоїть той же підрозділ, що і за відповідними терактами в Москві. Це ніщо інше, як типова ФСБшная операція.

Важливим залишається не сам випадок, а його тлумачення, подача.

Отже чекайте запуску пропагандистської машини Московського Патріархату, що, по суті, і підтвердить цю гіпотезу.

З боку Московського Патріархату ми побачимо інформаційну гру, якою буде обставлено цей теракт.

Володимир Цибулько
http://www.intv.ua/ru/article/218311/

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 15:34 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Міліція шукає карооку жінку.
Image
Саме цю жінку ніби то бачили в храмі перед вибухом.
http://www.segodnya.ua/news/14158986.html

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 17:05 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Я не вірив, що у цьому теракті будуть звинувачувати мусульман, тому, що ця версія зроблена, як для недорозвинених, недалеких, затурканих та дурненьких слухачів. Мабудь, нас такими кацапи і вважають, раз для нас таку версію придумали. А себе вважають геніями розуму та інтелекту.

Потрібно максимально скористатись їх таким розрахунком в різниці інтелектів - рознести по всій Україні, що цей підрив є акцією ФСБ, щоб стравити нас з мусульманами. Якщо це вдасться, то в подальшому цей негативний досвід стане прививкою для українців проти провокацій ФСБ і не тільки.

Поки що ми з мусульманами потенційні союзники, а не вороги (як цього хотіли б медведпути).
ШапочкаЛиса

ПовідомленняНаписане: 01 серпня 2010, 18:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

москальня всегда была тупорылой, они даже не знают и вообще не в состоянии осознать, что поднять украинцев против мусульман и татар - это абсурд, здесь облом им светит по полной, я просто пацталом и то что москальская ФСБ деградирует с каждым днем это отличный знак
Орел

ПовідомленняНаписане: 04 серпня 2010, 18:09 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

В оч.умілих руках нашої ріднесенької міліції головний підозрюваний у вибуху в запорізькому храмі паламар Антон таки визнав свою провину.
Хм, попробував би тільки не визнати...
Цитата:
Незважаючи на те, що помста паламаря була головною версією міліції, ні священики, ні настоятель храму в це не вірили. "Він усе ж спокійний, нерішучий хлопець", - сказав один із священиків.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/1103472

ПовідомленняНаписане: 04 серпня 2010, 20:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Орел написав:
В оч.умілих руках нашої ріднесенької міліції головний підозрюваний у вибуху в запорізькому храмі паламар Антон таки визнав свою провину.
Хм, попробував би тільки не визнати...
Цитата:
Незважаючи на те, що помста паламаря була головною версією міліції, ні священики, ні настоятель храму в це не вірили. "Він усе ж спокійний, нерішучий хлопець", - сказав один із священиків.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/1103472

ну ясно...ФСБшники сначала узнали кто проштрафился, а потом на него все слили гады...парень наверняка тихоня какой нибудь закомплексованный, а может и умственно отсталый - не верю что пономарь
мацько

ПовідомленняНаписане: 04 серпня 2010, 21:10 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

ШапочкаЛиса написав:
...парень наверняка тихоня какой нибудь закомплексованный, а может и умственно отсталый - не верю что пономарь

Ооооо,Вы не знаете паномарей! Это такие звери... ,родную маму зарежут за стакан семечек - глазом не моргнут :)))

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,