•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Про культуру спілкування на форумі(Список провокаторів)

Автор Повідомлення
Оксанка-львівянка

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:39 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Я друга "за"

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:45 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Я третій "за".:)

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:46 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

урнтуксм

Редаговано: Лютий Васька (14 квітня 2011, 05:55)
Оксанка-львівянка

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:47 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Лютий у нас матріархат... як скажем так і буде!

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:53 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

дюбшггь

Редаговано: Лютий Васька (14 квітня 2011, 05:56)
Марися

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 19:58 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Лютий Васька написав:
Якось подруга казала, як казав наш юморист райкін "Жінка теж друг людини".
Дівчата бан за що.

Вашій подрузі мабуть це подобається, нам порівняння жінок із собаками видається приниженням і свідченням примітивного мислення.
пан майор

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 20:57 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Я - категорично проти. "Лютого Ваську" не потрібно банити.

"Лютий Васька" - нах - нах - нах, - до мене, до ноги!!!
Блін, Ви що сліпі???

Дивіться, як справно служить!!!

"Лютий Васька", сьгодні блохи з тебе будемо виводити!

Блін, як їх багато!

"Лютий Васька", а коли ти останній раз в бані був?

А, ти, сука, вже банена?

А хто ж тебе банив?

Хреново тебе побанили.

Знову виліз!
Я ж твій "жаргончик", бидлячий, десь по життю зустрічав!

А це в твоїй конторці, де ти розумним прикидаєшся.

Дурню, та мені плювати, що ти там на мене....

Мене то знають.

А тебе, паскуду, просто потрібно було тут усім намалювати.

І, БАЧ, ТИ, ДУРНИКУ, НАМАЛЮВАЛОСЯ, ПОВЕЛОСЯ - ІЗ ТВОГО РОТА ПОЛІЗЛО ЛАЙНО, І Т.П. І Т. Д.

ЛЮДИ ДОБРІ, не гоніть, це бидло, цю суку, із цієї гілки.

Він нам уже у пригоді став. Він тут демострує душу Масковскіх правітєлєй.
Вони йому за таку "службу" ще по ср..ці надають, і не раз, бо ж на нього, дурника, надію мали.., а він тут обіср..вся...

Бачте, інтелегент, якщо він інтелегент, то не опуститься так низько - нижче плінтуса...

Воно, якщо започаткувало таку гілку, то думає собі, що воно, щось варте... Це воно саме про себе такої високої думки. По життю, насправді ж, воно таке-е-е-...

Як жалко мені оту жіночку, що в лапи цьому ублюдку потрапить...

Уявляєте, яке життя її буде із цією собакою, що рідну жінку за собаку має...

Цей "Лютий Васька" на Форумі - жива демонстрація ПІДОРА. Це ж наочне застереження для дівчат, щоб вони обережні були, дуже обережні. коли заміж виходитимуть...

Бо бачте, воно, оце "Лютий Васька", собакою притворяється, а насправді - він сука, тобіш, - ПІДОР ВОНЮЧИЙ. Тьху. - помилка природи....

"Лютий Васька"!!! Гр-р- р, оскаль зуби! Фас!!!

Молодець, їж попкорм, хороший, хороший, як я тебе люблю!!!

Беззахисне ти створіння. Жалко мені таких нещасних. Ой, як жалко. ти - обкрадений.

Не знаєш, що таке ніжний дівочий поцілунок..

Знаєш. тільки, облизувати, лизати......

По тобі видно....

Просто ти сліпе, не годне побачити себе збоку, і розумних людей не чуєш...

Тобі хочуть допомогти, а ти тільки про одне думаєш - лизати...

Ти - вирахуваний....

Ти уже на Форумі існувало....

Ти знов вилізло зі своїм знаменитим дуполизством і не тільки.....

Паняночки. простіть...

Але ж, знайте, що таке явище голубе, як "Лютий Васька", в природі існує...

У науці "Вища соціологія", їх, таких, як цей "Люто-голубий Васька" називають "вирожденцями" - це діагноз невилікованої хвороби. В народі таких називають, просто, - виродками. А в Законі Божому вони мають назву - "діти диявола".

Люди добрі, на хворих людей, не ображаються, любіть їх, бо ж вони - нещасні.
У них диявол відібрав ЛЮБОВ, ЩАСТЯ, РАДІСТЬ, КОХАННЯ. Відібрав усе те, що у нас, Українських Націоналістів, Є!

ТОЖ ЛЮБІТЬ "ВАСЬКУ ЛЮТОГО", ЛЮБІТЬ!
ЛЮБІТЬ!
А ЯКЩО НАГЛІТИМЕ, ТО ЩОБ ЗНАВ СВОЄ МІСЦЕ ВЛИНДІТЬ ТАМ ОДИН РАЗ ПО МОРДІ ЗАЛІЗЯКОЮ, ЯКА ПІД РУКИ ПОПАДЕТЬСЯ! І ЗНОВУ - ЛЮБІТЬ.
ЯКЩО ВІН ТОГО - СВОЄЮ БЕЗРОЗСУДНОЮ ПОВЕДІНКОЮ, ЗНОВУ ЗАСЛУЖИТЬ, ТО ЗНОВУ ВЛИНДІТЬ І ТРОХИ ДУЖЧЕ, БЕЗ НЕНАВИСТІ, БО МОЖЕТЕ ПЕРЕУСЕРСТВУВАТИ.
А написано ж - НЕ УБІЙ!

ТОЖ "ЛИНДІТЬ" БЕЗ НЕНАВИСТИ, А ІЗ ЛЮБОВЮ. НЕ ГУБІТЬ НАД СОБОЮ КОНТРОЛЯ.

Бо "Васька Дикий" над собою контроль давно уже втратив. А нюху собачого немає, щоб знайти втрачене. Тобто, звичайнісінька собака, навіть, не вченна - за "Ваську Лютого", набагато цінніша.

А із такими "Лютими, як Васька" нам немає сенсу розбиратися, банити їх і т. п.

З ЦИМИ "ЛЮТИМИ ВАСЬКАМИ" БОГ РОЗБЕРЕТЬСЯ. І ДО НЬОГО, "ЦЬОГО ВАСЬКИ-ПРИШЕЛЕПКУВАТОГО", ЧЕРГА ДІЙДЕ. БО,

ТАКИХ " ЕЛ, ВАСЬКІВ", НА ЖАЛЬ, ДУЖЕ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ РОЗВЕЛАСЯ. ПЛАНЕТА ВІД НИХ ОЧИСТИТИСЯ МУСИТЬ. І ОЧИСТИТЬСЯ І ДУЖЕ СКОРО - до 21.12.2011 року. БОГ впорається.

Вірте в Бога !!! Усім серцем своїм, усією душею своєю любіть Його.

За чергу для "дурників-Васьок Лютих" до 21.12.2011 написано.

І НАПИСАНО - ЛЮБІТЬ ВОРОГІВ СВОЇХ!

ТО Ж ВОЗЛЮБИМО "ЛЮТОГО ВАСЬКУ"!

АМІНЬ.

Востаннє редаговано: пан майор (16 січня 2011, 21:35), редаговано 2 раз
Лютий Васька

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 21:30 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

пан майор
тобі чорний лист

Востаннє редаговано: Лютий Васька (21 квітня 2011, 11:26), редаговано 3 раз
пташка

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 21:45 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Бани,форуми,мати...БУЛО,Є І БУДЕ!!!Саме більше злить божків-несексуалів забуття.Максимум список неугоднЫх інакше свобода даного форуму у даяких людей викличе масу ЗАПИТАНЬ!!!
пан майор

ПовідомленняНаписане: 16 січня 2011, 22:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Лютий Васька написав:
пан майор
тобі чорний лист

НЕМАЄ ЧАСУ У МЕНЕ ПОРПАТИСЯ ТАМ У "ВІННИЦЬКІЙ ГІЛЦІ", ТАМ ТАКИХ ЛИСТІВ "ЧОРНИХ" ДО ФІГА НАПИСАНО.

ЩО Ж ТИ ТУТ ЗНОВУ РОЗТИКАВСЯ!

Я Ж ТОБІ ЧІТКО НАПИСАВ: "ЙОГО ВЕЛИЧ ПАН МАЙОР"

Ти що, ЧИТАТИ НЕ ГОДЕН???

РОЗЛЯКУЄШ ЛЮДЕЙ НА фОРУМІ.

КРАЩЕ НОСТРАДАМУСА ПОЧИТАЙ.

Вчора тільки по телевізору його центурії перечитували.

Усі мудрі люди знають, що відповідаючи ворогові любов'ю, їм, ворогам - це не до шмиги. Бо ворогам, це - як розпечене вугілля на голову. Бо ж Бог учить: Він - Всесильний. І зрозуміло, що сильніший за будь-яку людину. Тому, ворогові дуже НЕ хочеться, щоб його людина любила. Бо ж людина, яка відповідає любов'ю ворогові своєму, цим відмовляється судити його. І Бог, бачачи це, Сам починає займатися цим ворогом, судити його. Бо ж Бог - усім суддя.

Чому Бог нас усіх судитиме?

Тому що цивілізація гине. Людство гине. Гине тоді, коли гору беруть ублюдки такі, як ти - "діти диявола".

Тому із "дітьми диявола" потрібно відчайдушно боротися.

Атлантида куди поділася?

Пішла під воду!

Чому?

Тому, що гору там узяли "діти диявола".

Коли були неспроможні духовно нечИсті довести Ісусові свою "правоту", вони вдарили Його по щоці.

Він же їм другу щоку не підставив, а запитав:

- Коли не спроможний довести мені свою правоту, за що ж ти ударив мене???

Підставляють другу щоку тоді, коли ти винуватий і каєшся. Тоді ти з радістю приймаєш фізичне покарання, бо написано, якщо тебе вдарили в ліву щоку, то підстав праву...

А якщо ти прав, і тобі немає за що каятися, то і щоку немає чого підставляти...

Так що візьми той чорний лист і підітри ним собі зад...

А кара Господня нікого не мине. Усі отримають по заслугам своїм.

Ти ж сам писав, так дуже нарочито-набожно - "по ділам судіть"

Ось я по ділам твоїм і побачив хто ти є "Васька Лютий" - ой, тримайте мене втьох, який же ти "мораліст великий..." із гілкою своєю дурноватою...

Що достав тебе, узяв руками за твою "цапову душу"...

Це не я тебе дістав...

Тебе Бог дістав...

А я просто - його учень...

Ти Бога бачив???

Ось коли побачиш, то ти по-іншому "закукурікаєш"...

І не будеш таким хитрим, як ти є...

Амінь

ПовідомленняНаписане: 17 січня 2011, 09:46 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

егшглшб

Редаговано: Лютий Васька (14 квітня 2011, 05:57)
Евкаліпт

ПовідомленняНаписане: 17 січня 2011, 15:34 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Марися написав:
Лютий Васька написав:
Якось подруга казала, як казав наш юморист райкін "Жінка теж друг людини".
Дівчата бан за що.

Вашій подрузі мабуть це подобається, нам порівняння жінок із собаками видається приниженням і свідченням примітивного мислення.

Це ж чому? Шкода, наприклад, пише, що собаки - останні ангели на землі. Тож по вашому жінок це не стосується? Хто ж тоді жінки?
пан майор

ПовідомленняНаписане: 17 січня 2011, 16:29 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Привіт "Лютий Васька"!

Сам бачиш, що ти вговтався.
Вспокоївся.
Це - добре.
Не бійся, ти -мені не ворог.
Я тебе не буду ніколи шукати.
Трохи показав тобі шмаленого вовка, щоб ти заспокоївся.
Похоже, що ти не погана людина, тільки ускочив сюди, необачно, і розхорохорився з опалу.
Думав, що тут тебе баюкати будуть. Ні!
Не ті пісні ти почув, що очікував.
Так. Я показав тобі, що співати тут можуть так, що й куди тобі братися.

А тепер

Слухай уважно.
На світі проживає тільки два види людей. І все.
Один вид - жінка.
Другий вид - чоловік.

У них усе різне.
Навіть, устрій очей різний.

І, якщо ти, "Васька Лютий" не можеш відрізнити один від одного цих два види, то хто ти???

До якого виду тебе відносиш?

Правильно Виходить, що тобі по-барабану хто - чоловік, а хто . жєінка.

А по барабану кому???

Правильно. Го-лу-бо-му! :))

Полазь по форумі. І подивися, як я розмовляю із жіночками. Я їх люблю.
А як ти розмовляєш із жіночками? Ти їх не любиш.

Справжній, чистокровний чоловік, він, ну, дуже любить жіночок. :))
А - нечистокровний чоловік жінкам хамить, він їх не любить.

Васька, будь чесним сам перед собою.

Чим ти можеш пояснити своє хамство жіночкам??? Правильно. Тільки своєю голубизною.

Бач, у мене є докази, що ти - голубий.

А у тебе відносно мене ніяких доказів немає, а так - одне пустомельство.

Тому-то на Форумі усі мене підтримали.

Навіть, В.Михальчишин. Хоча я для нього - далеко не авторитет.
Знаєш, хто у В.Михальчишена авторитет7 Правильно - Гітлер.

Так, що ти з ним обережним будь і не виступай.

Бо я. навіть, сміливий, сміливий, а В.Михальчишена боюся. :))
Чому?
По-перше - він розумний.
А по-друге, порядочна людина.
Веде себе, ж не так, як ти.

Ти ж тут на Форумі, як собака із ланцюга зірвався і давай усіх без перебору кусати, не дивлячись на те, хто перед тобою стоїть - жіночка, чи не жіночка, а ти усіх поспіль - кусь і кусь.

Ось і я побачив це "бєзобразіє" на Форумі, яке ти вчинив, та й почав захищати людей.

Ясна річ, що собака накинулася на мене.
А я нічого іншого і не чекав.
Посадив тебе на прив'яз.
Погладив.
Показав тобі, що я добрий, не злий.
Покормив тебе "попкормом". Знаючи, що собака - wt друг людини, і вирішив із тобою подружитись.

Ну, усе "Лютий Васька". зав'язали.
Не ображайся на мене.
Більше ніколи на жіночок не гарчи.

Жіночки такі милі і хороші "створіннячка". :))

Я ось тільки одну на Форумі так невзначай, вскользь, певно, що трохи образив, то совість мене мучить, мучить.

Думаю, нащо я так зробив?
Просто, я жива людина. І теж помилятися можу.

"Пані Луся", ну пробачте мене. будь ласка, Ви - прекрасна.
Ви мені б, як В.Михальчишену виписали б, як "Оксанка-Львівянка йому виписала. То мені легче б на душі було. КАЮСЬ, КАЮСЯ!

- Ви, пані Луся, як райдуга-веселка прекрасна, а я подивився на Ваш один жартівливий допис і, баран - я, гумору не зрозумів, побачив тільки одні чорно-білі кольори!!! :)))

Пані Луся, простіть! Я каюся! Я був неправий!!!

І Ви, пане "Лютий Васька", не тримайте на мене зла.

Ото, що Ви про мене пишете - брєд котячий.

Про мене таємниць немає. Там на Вінницькій гілці усе написано. Ви б про мене більшe відкрито взнали, якби модератори не повитирали.

Я теж, спочатку думав, що вони виженуть мене із Форуму, забанять, але ж обійшлося.

Тому, я був категорично проти того, щоб Вас, пане "Лютий Васька" забанили.

Я Вас сам, пробачте мені за це, побанив.

"Лютий Васька" з легким паром Вас! :)))

А тепер що???

Вперед за пивом!!! :))

P. S. Але ж про пиво - мова окрема, читай у гілці "Різне".

ПовідомленняНаписане: 18 січня 2011, 01:01 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

[quote="Лютий Васька"]Якось подруга казала, як казав наш юморист райкін "Жінка теж друг людини".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Лютий Васьок,а щож це ти кацапського Райкіна,нашим називаєш?- то ти з того видко козачок засланий,москалям дупу підлизуєш? Геть Васька з націоналістичного форуму!!!

ПовідомленняНаписане: 18 січня 2011, 13:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Пані Лусі, вельмишановній прекрасній Україночці із притаманним їй витонченним відчуттям Українського здорового гумору, присвячую.
Пан Майор.

ПРО БАРАНІВ
(Див. гілку "Про тварин")

Ви - жіночки такі милі і хороші "створіннячка". :))

Я ось тільки одну на Форумі так ненароком, не подумавши, певно, що трохи образив, то совість мене мучить, мучить.

Думаю, нащо я так зробив?
Просто, я жива людина. І теж помилятися можу.

"Пані Луся", ну пробачте мене. будь ласка, Ви - прекрасна.
Ви мені б, як В.Михалишену виписали б так, як "Оксанка-Львівянка" йому, ТАКОМУ Ж БАРАНУ, як і я, виписала. То мені легче б на душі було. КАЮСЬ, КАЮСЯ!

- Ви, пані Луся, як райдуга-веселка прекрасна, а я подивився на Ваш один жартівливий допис і, баран - я, гумору не зрозумів, побачив тільки одні чорно-білі кольори!!! :)))

Пані Луся, простіть! Я каюся! Я був неправий!!!

Ви, пані Луся, прекрасна. щира Україночка!!!

ЩАСТЯ ВАМ!!!

ДОБРА!!!

БОЖЕСТВЕННОї ВАМ, ПАНІ ЛУСЯ, ЛЮБОВІ!!!

УСІ ДОРОГЕСЕНЬКІ ЖІНОЧКИ, ТАК ЦІКАВО ДЛЯ ДУШІ ІЗ ВАМИ БУЛО СПІЛКУВАТИСЯ, ТА Й ІЗ ПОРЯДОЧНИМИ КОЗАКАМИ ЦІКАВО БУЛО, АДЖЕ УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛІСТИ - ЦЕ ЧИСТІ ДУШІ, НАПОВНЕНІ БОЖЕСТВЕННОЮ ЛЮБОВ'Ю.
ЩАСТЯ ВАМ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

В.Михайлович "пану Майору" та "пану Мируну" особисто свій "Українсько-Святочний" "Тост -Тьху" написав:
мирун написав:
Кайзер Ти так кажеш як владу маючий!!!

Якщо нічого не змінилось, то він і є владу маючий. Так що хлопці краще позакривайте роти, бо гірше буде.

"ЦЕЙ-БАНИ"

Пан "В.Михайлович - ЦЕЙ - БАН" :))
Пан "ЧБ00 - ЦЕЙ - БАН" :))

Нормальні люди пишуть із закритим ротом, і Вам раджу, так буде краще.

"Гроза посеред зими". Цю "Прозу" "В.Михайлович - ЦЕЙ БАН":)) написав: 17 січня 2011, 20:36 так:"бо гірше буде".:)) А.Москаль - поет "ЧБ00 - ЦЕЙ БАН":)) свої "Вірші" так написав:"Люблю грозу, а вначалє - майя.";))

Який сенс із ними, "В. і А. ЦЕЙ-БАНами" у шахи грати? Якщо вони не то що "Фігури", але, навіть, й "Пішаки" тибзять із моїх постів. Вони - шулери, ж бо.:)) Згідно Правил Святого Письма - я виграв!:)) МОЯ ПЕРЕМОГА!!!

Переможеним, як годиться, тисну руку!!! І БАЖАЮ ЩАСТЯ!!!

До зустрічі 21.12. 2012 року у Господа Бога на прийомі. ;))
Так написано на пірамідах майя!!!

А ПОКА, Я - В БАНІ :))

ЧАО!!!

"ЦЕЙ - БАНИ"!!!

P. S.

На гілці "Цей Форум" - "Про культуру спілкування на Форумі -
- (Cписок провокаторів)"

Лютий Васька написав:
Цитата:
Собака має як і дружина має свого хазяїна і(чи) друга, як щось не влаштовує, чи хтось тупить йдеться на ххх.

В.Михайлович вже не раз свої п"ять копійок закидує, і це завдяки тобі така тема виникла , да і хочете відповіді то тримайте.
В.Михайлович хам на форумі.

Мирун ннаписав"Лютому Васьці"
Цитата:
Геть Васька з націоналістичного форуму!!!

Марися написала:

Цитата:
Починаємо збір підписів за Бан Васьці.
Я перша "за".
Обгрунтування: хамить, проповідує приниження жінок, не вміє спілкуватись цивілізовано, вживає іноземні слова засмічуючи українську мову...:

Оксанка-львів'янка написала:
Цитата:
Я друга "за".

В.Михайлович написав:
Цитата:
Написане: 16 січня 2011, 19:45
--------------------------------------------------------------------------------
Я третій "за".:)

Лютий Васька написав:
Цитата:
В.Михайлович хам на форумі.

В.Михайлович еаписав:
Цитата:
А обґрунтувати? Посилання давайте.

А ось і ОБГРУНТУВАННЯ і ПОСИЛАННЯ:
На гілці "Місцеві організації" - "Вінниця" 17 січня 2011 року,

В.Михайлович написав: "пану Майору" та "пану Мируну" особисто свій "Українсько-Святочний" "Тост -Тьху":
Цитата:
Так що хлопці краще позакривайте роти, бо гірше буде.

Увага! На форумі провокатор, який нишком ставить свої "хі-хі" :)) . Зверніть увагу, як він хитро це робить, - ставить в кінці виразу: "Я третій "за" - значок - :)) . І цим значком в гілці "(Список провокаторів)", в пості, написаному 16 січня 2011, 19:45 із позначкою - :)), таким собі, нібито, безневинним значком, "підбадьорує", а насправді, домовляється із "Лютим Ваською" на загострення конфлікту із жіночками, чим провокує людей на створення скандалів на нашому Форумі ВО "СВОБОДА". Ганьба йому, цьому- "Я третій "за".:)), який ховається за гаслом:
Цитата:
Деградація суспільства веде до деградації всіх політичних партій. Бережіть Людину в собі.

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,