|
Автор |
Повідомлення |
Наталля Петрівна
|
Написане:
12 грудня 2014, 14:52 |
 |
Вільний вітер написав: |
на це ніхто не хоче дати відверту відповідь ,чому ,та тому ,що прийдеться пояснити як Русь перетворилася на Україну .
|
А для чого давати відповідь на це запитання??? Яке це має значення?
Все в світі розвивається змінюється. нема нічого вічного.
Важливо одне - на цій землі 10 тисяч років тому назад жили люди і зараз живуть їхні потомки тут. Змінювалась назва країни, племені, річок, міст, одні зникали, інші народжувались. І не має значення як вони називались і як ці назви утворювались і знакали.
На даний час є факт - є країна Україна в її нинішщніх кордонах і є нація - українці. До речі саме поняття нація з"явилось лише два століття тому і кожна нація переживає СВІЙ час розвитку і СВІЙ шлях розвитку. А зараз настав час української нації. Все решта не важливо.
І ще хочу добавити. що російян і російськомовних не 1/3. Росіян в Україні лише 14%, а не 30. Громадян, які рідною мовою вважають українську в Україні 70%. 20% громадян вважають рідною - російську. І 10% громадян вважають рідною однорчасно українську і російську. |
|
|
|
Дядя Ваня
|
Написане:
12 грудня 2014, 15:04 |
 |
Цитата: |
10 тисяч років тому назад жили люди і зараз живуть їхні потомки тут |
круто
я наприклад не знаю де жили мої предки 200 років тому, за часів Наполеона
А до часів Хмельницького може прослідкувати рід хіба що Віктор Ющенко
це якісь 400 років тому
а деякі несвідомі вчені взагалі говорять що колись тут жили якісь іраномовні сармати
років 1500 тому кочові напівдики племена бродили
нажаль жодних докУментів не залишили
уже мовчу про готів і гунів
пів сучасної України було під османською імперією
але я вірю що мої потомки - представники древньої української нації жили тут 10 000 років тому - на Богом даній землі! |
|
|
|
Градижчанин
|
Написане:
12 грудня 2014, 20:09 |
 |
Не блазнюй, Дядя Ваня. |
_________________ небайдужий |
|
|