|
Автор |
Повідомлення |
Наталля Петрівна
|
Написане:
06 листопада 2014, 10:29 |
 |
Шановний пане Олеже, я знаю як ви зайняті, щоб відповідати на моє запитання тут, але можна відповісти публічно.
Цитата: |
Міністерство Мохника революція гідності не зачепила. Вже при новому керівництві скандальні посередники знову почали вигравати мільйонні тендери. У липні цього року переможцем конкурсу на заміну освітлення в 11-ти населених пунктах Івано-Франківщини стало ТОВ «Інтертехенерго». Хоча його конкурент пропонував утричі нижчу ціну. ......... і таке далі... |
Це звинувачення в корупції міністра екології, члена партії "Свобода" А. Мохника прозвучало по телебаченню.
Хотілося б знати позицію керівництва партії "Свобода" з цього питання, тобто має бути або спростування, або якесь покарання. Ні того, ні другого я не знайшла (можливо погано шукала).
Зрозумійте, це дуже підриває авторитет нашої партії. Я всих агітувала голосувати за "Свободу", але часто чула нарікання про "чисту совість" членів партії. Це єдина партія, якій я довіряю, але не знаю що мені казати у відповідь у даному випадку.
Будь ласка, дайте мені варіант відповіді, на користь партії Свобода, тобто спростування або засудження.
Я знаю, що проти партії Свобода посиленно працює російська пропогандистська махіна, вони залазять у найменші шпаринки, щоб відсунути Свободу на задній план. Допоможіть нам протистояти їм. ))) |
|
|
|
|
|