Що заважає зробити суд над компарнією в Україні? Злочинів достатньо. І папірець був би тикнути різним там амнести...
Автор так нагаманувався, що й букви купи не тримаються?
Компартія в Україні вже двічі заборонена.
Але щоб здихатися її повністю - потрібно заборонити всі релігії, які вимагають кровавих жертвоприношень - з юдаїзмом включно.
Бо вони роблять з людей жорстоких кровожадних вбивць (вовків).
Польща могла б показати приклад - а ми підтримаємо!
_________________ Досить відповідати за злочини і гріхи влади! Вимагаймо щорічні референдуми про довіру усім, кого ми обираємо.
Ліна
Написане:
20 березня 2016, 21:34
Шкода написав:
Ліно,вибач,якщо образила колись тебе.
Я дуже не довірлива. У мене нема ,навіть подруг,крім партійок.
Інакше я не можу,нажаль.
А взагалі то ,я відкрита до спілкування,до дружніх бесід.
Сама не знаю,чого я до тебе причепилася.
Шкодо, спілкуймося, полишивши непорозуміння в минулому. Скільки шаленства пережили за цей час!
До слова, про дружбу. Дослідження 2011 року. Цікаво, чи щось змінилося з того часу? Війна і негаразди в країні зближають чи віддаляють людей?
Що заважає зробити суд над компарнією в Україні? Злочинів достатньо. І папірець був би тикнути різним там амнести...
Автор так нагаманувався, що й букви купи не тримаються?
!
Що? Які букви?
_________________ Слава Україні!
Ліна
Написане:
20 серпня 2016, 12:56
Прошу підтримати:
Київська міська державна адміністрація
ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ
Обговорення щодо перейменування бульвару Дружби Народів у Печерському районі на бульвар Миколи Міхновського http://projects.kievcity.gov.ua/projects/view.php?P=233
Шкода
Написане:
21 серпня 2016, 17:23
Ліно,я підтримую!
Як це забули про цю Дружбу Народів?
Ліно,я вже мало спілкуюся зі Свободою,може у тебе є там якісь
друзі,то зверни увагу ось на що.
На Окружній дорозі,де знаходиться "Обойний ринок",біля маркету "Біла"починається Петропавлівська Борщагівка.
І головна вулиця цієї Борщагівки називається досі-вул Леніна.
Голова цієї сільради комуняка.
У мене все щось руки не дійшли. Важко тому,бо воно робить благоустрій для людей. Все гарно все харашо. Але вулиця леніна...
Ліно,я підтримую!
Як це забули про цю Дружбу Народів?
Ліно,я вже мало спілкуюся зі Свободою,може у тебе є там якісь
друзі,то зверни увагу ось на що.
На Окружній дорозі,де знаходиться "Обойний ринок",біля маркету "Біла"починається Петропавлівська Борщагівка.
І головна вулиця цієї Борщагівки називається досі-вул Леніна.
Голова цієї сільради комуняка.
У мене все щось руки не дійшли. Важко тому,бо воно робить благоустрій для людей. Все гарно все харашо. Але вулиця леніна...
Ой-ой... Оце не відала, що коїться під боком. Якийсь парк совєцького періоду. Подивилася на мапі: на Петропавловській Борщагівці не один Лєнін причаївся. Колись мій співпрацівник бідкався щодо Берковців, де мешкає. Там просто пекло було. Що не вулиця, то рогата комі-постать. Зараз подивилася - на мапі Берковців флористичні назви і номери ліній.
Отже, ще є поле для діяльності.
Шкода
Написане:
21 серпня 2016, 22:42
Я звісно зверталася,але у нас не було ніколи на це часу,тре було чекати і робити революційну ситуацію.
І ситуацію прогавили і самі у дупі.
Ну то таке...
Я практично ,кожного дня ізджу цією вулицеєю леніна.
І ще до війни,я звернула увагу на донецький ресторан на цій вулиці.
Символіка там була і російська. І машини паркувалися з донецькими номерами. Там кубло ворогів досі.
А ще під боком у мене є готель,теж донецькі господарі.
я дуже спостережлива. Там постійно кучкуються і іномарки,і вбиті жигулі,усі з луганськими,чи донецькими номерами.І вночі підозрілі брутальні хлопці.
Я б вже давно позвонила б в СБУ, але мені здається,це дуже очевидно і без мого дзвінка.
Завтра,сука по умовній команді,ця донецька навала дістане зброю з багажників і захопить сільраду і сарай:)
Нє.ну а хіба не так?
...Завтра,сука по умовній команді,ця донецька навала дістане зброю з багажників і захопить сільраду і сарай:)
Нє.ну а хіба не так?
Все правильно!
У нас саме з цього починалося. Десь за тиждень до появи Гіркіна со товаріщі, мій чоловік бачив у сусідньому мікрорайоні автівку із кримськими номерами. Це видалося підозрілим. А за кілька днів – захоплення «порєбріками» Слов’янська та Краматорська! І трохи нижче району, де крутилася кримська автівка, розмістилися кубла бойовиків.
До кожної особи з Донецької й Луганської областей та Криму слід ставитися з великим упередженням. Я сама, маючи в паспорті позначку Донецької області, підпадаю під таку упередженість, але інакше не можна. Нашу публіку знаю як облуплену. Найгірше, що на звільнених територіях жодної фільтрації населення так і не відбулося.
Отже пильність понад усе.
_________________ ...І нехай вони повиздихають, наші вороги!
Шкода
Написане:
22 серпня 2016, 11:19
Луся,це ти розумієш,я розумію.
Прикро казати,але тут у Кийові якась інша реальність,якесь задзеркалля.
Люди розслаблені,наче не існує війни.
Легковажні. Мені це дуже не подобається. Тому я і кажу,не завадило б
цим людям дати якусь хорошу встряску,щоб на власному досвіді відчули,що таке війна.
Навчання територіальної оборони слід проводити. Обов’язкові і для чоловіків, і для жінок. Тільки від цієї влади того не дочекаєшся.
_________________ ...І нехай вони повиздихають, наші вороги!
Шкода
Написане:
22 серпня 2016, 13:44
Навіть,не враховуючи пофігістів і інших мажорів,не хвилюйся,окупант спокійно по Києву ходити не буде. Не можу все розказати,дуже багато людей тренуються. Навіть,я стара баба зможу стрельнути окупанту у спину:)
Луся,це ти розумієш,я розумію.
Прикро казати,але тут у Кийові якась інша реальність,якесь задзеркалля.
Люди розслаблені,наче не існує війни.
Легковажні. Мені це дуже не подобається. Тому я і кажу,не завадило б
цим людям дати якусь хорошу встряску,щоб на власному досвіді відчули,що таке війна.
Навчання територіальної оборони слід проводити. Обов’язкові і для чоловіків, і для жінок. Тільки від цієї влади того не дочекаєшся.
Шановні панянки! Ви торкаєтесь таких питань, якими повинні опікуватись чоловіки. В есесері в умовах так званої загрози НАТО були організовані штаби громадянської оборони. Забирали у "партизани" мужів до 45 років. Були бомбосховища. Навчання медсестер для першої невідкладної допомоги і т. ін. А тепер, коли реальний агресор напав на країну, бомбить українську землю, убиває кращих хлопців народу, вся влада мовчить. І на територіальних рівнях тихо.
"Нехай, кажуть,
може, так і треба?"
До когось все таки треба достукатись!!!
_________________ "Боже Великий Єдиний! Нам Україну храни!
Шкода
Написане:
22 серпня 2016, 14:59
Леонід Шокало,я заведу свою любиму шарманку:)
А на шо Ви сподівалися?
Це війна в українців,а не в жидів.
Чи Ви думаєте,що жиди вас захищатимуть,а не продаватимуть?
Отож бо.
Панянки,ну і що шо панянки.
Це донецька вата має бути щаслива,що іх будинки плюндрують
освободітєлі,яких самі кликали.
А я можу тільки здогадуватись,до якого ступеню озвіріння дійду,
коли чужинець буде паплюжити мій городик,персики і вишні.
Тут,знаєте без патетики,помщусь,хай навіть загину.