Відносний неуспіх ЛеПена може викликати лише заздрощі у нас. Понад 10 відсотків, та ми б мали вже українську Україну. Прошу, хто краще за мене користується французькою, зробіть аналітику, чому 10, а не 14 (як очікувалос).
Лесь
Написане:
20 червня 2007, 19:14
Ряст написав:
Прошу, хто краще за мене користується французькою, зробіть аналітику, чому 10, а не 14 (як очікувалос).
Хоч я хранцузькою взагалі не користуюся, но зрозуміло чому - бо жид "сракозі" використав, користучись настроями хранцузів, під час виборів ті гасла, які зазвичай використовував Ле Пен, і тим просто "вкрав" у нього голоси. Звичне діло для жидів.
Та націоналісти взагалі в парламент не потрапили, а ви тут кажете про відносний успіх Ле Пена. Французькі націоналісти не у найкращому становищі, там влада теж жидвою узурпована!
Та націоналісти взагалі в парламент не потрапили, а ви тут кажете про відносний успіх Ле Пена. Французькі націоналісти не у найкращому становищі, там влада теж жидвою узурпована!
Національний Фронт ЛеПена подолав 4% та потрапив до хранцузького парламенту(англ. parliament, франц. parlement, від франц. parler – говорити).
Франція продовжить проводити висилку циган, які нелегально проживають на території країни. Висилка супроводжується руйнуванням нелегальних поселень, в яких проживали цигани. Наразі закрито понад 50 таких поселень, в наступні місяці планується зруйнувати ще близько 250.
Президент Франції Саркозі дав Януковичу орден за вказівкою "друзів Росії"?!!!
Дискусійна, так-би мовити, думка. І опоненти можуть заперечити, посилаючись на звичайну дипломатичну практику міждержавних відношень. Але, завдячуючи Інтернету, можна й самому зацінити:
Цитата:
Саркози еще не понимает какую змею на груди пригрел И котлы уведет, и шапку снимет, и еще петухом сделают.Николя,сколько тебя мама учила не связываться с зэками!!!!!!
Нові сутички між поліцією й студентами, що виступають проти пенсійної реформи, почалися вчора, 19 жовтня, в передмістях Парижа. Сотні маніфестантів влаштували безлади в містах: Нантері, Ліоні, Ліллі й Ле-Мані. Молодь блокує центральні вулиці, переверта і спалює автомобілі й кида у поліцію каміння. У відповідь правоохоронці застосовують сльозогінний газ.
Прошу, хто краще за мене користується французькою, зробіть аналітику, чому 10, а не 14 (як очікувалос).
Хоч я хранцузькою взагалі не користуюся, но зрозуміло чому - бо жид "сракозі" використав, користучись настроями хранцузів, під час виборів ті гасла, які зазвичай використовував Ле Пен, і тим просто "вкрав" у нього голоси. Звичне діло для жидів.
Це вже далеко і давно не захист, а звірячий напад проти всього, що їм не подбається:
Цитата:
Британский модельер Джон Гальяно отстранен от должности креативного директора модного дома Dior после его задержания в Париже в связи с предполагаемым оскорблением мужчины и женщины.
Пара, подавшая на Гальяно заявление в полицию, утверждала, что он делал в их адрес антисемитские высказывания, спровоцировавшие обмен пощечинами.
Представители Дома Dior заявили, что придерживаются "нулевой терпимости в отношении антисемитских и расистских слов и поведения".