•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Паління

Автор Повідомлення
Ярикуш

ПовідомленняНаписане: 07 червня 2008, 11:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Паління - як лоторея, можеш до старості палити і нічого, а можеш за декілька років отримати букет захворювань і навіть не знатимеш звідки(((

Сварам

ПовідомленняНаписане: 07 червня 2008, 13:14 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Ярикуш написав:
Паління - як лоторея, можеш до старості палити і нічого, а можеш за декілька років отримати букет захворювань і навіть не знатимеш звідки(((

Цілком згоден. Я ж не хизуюся тим, що палю, просто були в мене часи, коли цигарка замінювала сніданок (бо "прима" коштувала 16 коп.) :(

А звичку важко викорінити, хоча на сьогодні в мене вже одна пачка на кілька днів(раніш було пару пачок щодня)

Дід мій палив до самої смерті, хоч і пережив два Голодомори і безперестанну війну (для України, я вважаю, війна точилася з 18-го по 56-й безупинно)

ПовідомленняНаписане: 09 червня 2008, 18:33 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Не паліть, козаченьки, бо наплодите діток, в яких вже в крові буте той клятий тютюн, чи що там дають замість нього! Не затуманюйте собі тими димами мізки, бо треба маму-Україну витягати з того мраку, який ми можемо зараз спостерігати.

ПовідомленняНаписане: 23 червня 2008, 13:44 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Не палю сам і не люблю тих, хто палить. Особливо якщо палить дівчина. Якби я курив, я був би важчим на 2-3 кілограми, і то була би сажа в моїх легенях.
Професор

ПовідомленняНаписане: 23 червня 2008, 15:52 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаMSN     Відповісти цитуючи     Догори

Подоляночка написала
Цитата:
Не паліть, козаченьки, бо наплодите діток, в яких вже в крові буте той клятий тютюн, чи що там дають замість нього! Не затуманюйте собі тими димами мізки, бо треба маму-Україну витягати з того мраку, який ми можемо зараз спостерігати.
+1.

Волю окропіте.
Тарас К

ПовідомленняНаписане: 15 травня 2009, 11:32 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Сьогодні став свідком пропаганди тютюнопаління: перед входом на територію студмістечка КНУ ім. Т. Г. Шевченка, якась дівчина підходила до інших дівчат (переважно студенток) та жінок і під виглядом анкетування запитувала їх, чи вони палять. Якщо вони казали, що палять, то давала їм пачку жіночих цигарок та якісь папірці (швидше за все рекламні листівки).

Як я розумію, зовнішню рекламу тютюнових виробів заборонили, але пропаганда продовжується. В кого є які думки та ідеї щодо протидії.

ПовідомленняНаписане: 15 травня 2009, 11:48 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Люди, які палять шкодять більше не собі, а оточуючим. Вони засмічують повітря, фінансують недоброзичливців, що наживаються на поганих звичках, пропагандують цигарки...
Що в цигарках їм треба - самовираження. Ніби впевнені, ніби заспокоюються.

Я часто палю. Джуе часто...

Не по добрій волі своїй, а тому що я пасивний курець - ходжу по вулиці, стою на зупинці, сиджу у кав"ярні чи ще десь - і всюди активні курці, всюди їх дим.

Некурячих одиниці. Активні курці навколо себе формують пасивних курців. Куріння - це не проблема тільки курячих. Як проблема сміття - це не тільки проблема тих, хто кидає повз смітник.

зневірений

ПовідомленняНаписане: 05 червня 2009, 00:45 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

заборонити палити - дурість. погані звички (а паління для більшості саме звичка, бо спочатку це цікавість, потім спосіб самовиражиення, потім звичка, а уже для тих, кого воно не вбилодо того часу, стає хворобливою залежністю)
так от, погані звички вивести просто забороною за один день неможливо.
але можливо створити умови, за яких така звичка стане незручною, неприємною, немодною і т.д.
1. Підняття цін на цигарки (відсіє великий процент молоді і дітей, а також тих хто думає починати. і жадібних.
2. Законодавча заборона паління молоді до 18 років!!! як і алкоголь
3. Законодавча заборона будь-якої реклами (кримінальна відповідальність за порушення)
4. Заборона куріння будь-де, крім спеціально відведених місць. а от їх спочатку потрібно створити, щоб не курили де не попаддя. Бо коли в набитому вагоні електрички, в літній жаркий день, сидить вагітна жінка, діти, а за 1 метр в тамбурі 3 ДИБІЛА і з ними малолітня розмальована шльондра (бо нормальна дівчина так не вдягнеться і так себе не вестиме) смалять своє смирдюче куриво - тут уже не до штрафів має бути. тут уже потрібно як мінімум місяць виправних робіт. не меньше
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 05 червня 2009, 08:25 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Шкода куріння є річ досить суб'єктивна.
Там само можливо говорити про шкоду їжи як такової та усього життя.
Завжди, коли людина живе, це закінчується або хворобою, або смерттю...

Є певні хвороби, наприклад, шизофренія, при якій куріння приписують як лікування. А якшо враховувати, шо усі зараз хворі на шизофренію, тільки у разному ступені, то...

Загалом дві користі куріння можливо як раз щоб протиставити тім речам, які багато хто рахує шкідливим.
1. Нікатін є антідеприсантом. В час тотальних стрессів, то є таки потрібна річ.
2. Сінільнікова кислота є згубною для паразитів, які живуть в людському організмі, а от людина проти неї виробляє антідот.

Інше діло, що раз на раз не приходиться.
Так, мій дід, пройшовши лагеря, Воркуту та інше -- таки дожив до ста років. І останнє його бажання було -- дайте мені цігарку!
Чому для одних то - смертельно, для іншіх - ні?
Наш організм є саморегулюючою системою.
Якшо постійно палити тіж самі цигарки, то організм самовідрегульовує як боротися зі шкідливими моментами. Це і очишення легенів, це створення печінкою антідота до сінільникової кислоти, та інше.
Ті, хто прожили довго та палили усі курили тіж самі цигарки.
Я пам'ятаю, як були проблеми з цигарками і діду приходилося палити інші цигарки -- він починав добряче кашляти та хекати...
Але спокій та мала чисельність паразитів у організмі -- то таки є користь. Більш того --- не існує іншого методу по боротьбі з паразитами у легенях!

Тож, перш ніж перейматися жидівською пропагандою про шкоду куріння, зважуйте на усі аспекти.
І, повірте, все рівно людина сама буде визначати -- палити їй чи ні.
Більш того -- до того буде долучатися і організм людини.
Безумовно, є люди яким то дуже шкодить. Наприклад жінки. Там йдуть інші процеси...
А якшо людина після уріння почуває себе краще -- то то не тільки данина звичці!

Нащо жиди зараз підіймають таку бучу по боротьбі з палінням?
Їм потрібен гармидар у цьому світі.
Їм потрібно зазтурхати людей, щоб брат почав вбивати брата.
Борючися з палінняй розумійте що Ви розхитуєте ццей світ.

Окрім того... в мене була досить довга дискусія з паном Поліщуком -- який зараз голова громадської організації по боротьбі з інсультами -- яка саме перша підіймає питання боротьби з палінням.
Він каже -- "70 відсотків людей, які загинули від інсульту -- палили".
Але що це говорить? Основна причина інсульту -- стресс. Людина інстинктивно шукає антідеприсанта та курить. Якшо це помогло -- ми тогоніколи не взнаємо. Якшо ні -- буде ще один курець, який загинув від інсульту.
Чому я йому відповідаю -- "100 відсотків загиблих від інсульту перед тим приходили до лікаря. Тобто, якжо йти за Вашою логікою -- прихід до врача приводить до інсульту".

І шо пропонує пан Поліщук? Щоб усі приймали пигулки проти інсульту.
Його перепитують -- усі, в кого є ризик інсульту?
Він відповідає -- Ні! УСІ!

Борючися з палінням, ФАРМАЦЕПТИ садять суспільство на "колеса". І роблять то цілком свідомо для своєї фінансової користі.

Тож ВВАЖАЙТЕ. Лишіть тему ПАЛІННЯ на СОВІСТІ КОЖНОГО ОКРЕМО.
Усі доросли люди і усім відомі ризики.

Між іншим -- особисто я палю.
У лікаря був -- пару років тому -- виривав зуб.
З іншим проблем не має -- лікую себе сам.
Жодних пігулок не приймаю років з двадцять...
Твердо стою на своїй землі! :)

ТРИМАЙСЯ!
Анатолій_З

ПовідомленняНаписане: 05 червня 2009, 12:17 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Куріння - це не індивідуальна річ. Бо є ще тютюновий дим, яким дихають оточуючі.
На Заході куріння не заборонене, але обмежено певними місцями, там де людина буде на одинці з собою :).

Але я б все рівно забороновив куріння та вживання алкоголю та подібного до народження 2 дітей (як для чоловіків та і для жінок).
Професор

ПовідомленняНаписане: 05 червня 2009, 13:21 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаMSN     Відповісти цитуючи     Догори

Аквілон, не маю особливого бажання розбирати ввесь той ідіотизм, який ти тут надрукував, але що поробиш...
Аквілон написав:
куріння є річ досить суб'єктивна.

Куріння це не суб'єктивна справа, а надзвичайно об'єктивна. У цілому світі всі лікарі визнають, що тютюн це отрута. Якщо людина палить пачку і більше на день, то вона має 100%-ий шанс захворіти раком легенів. Влада будь якої країни визнає, що тютюн це те, що гробить здоров'я нації. Що може бути більш об'єктивного? Те, що тютюн призводить до швидкої смерті і перетворює життя у пекло, бо знищує здоров'я, - загальновідомий факт, визнаний усіма лікарями у світі. І якщо хтось у наш час продовжує стверджувати, що тютюн не шкідливий, то це його особиста проблема. Такій людині я можу тільки поспівчувати.

Цитата:

Так, їжа може бути шкідливою і це ще одна проблема, яку не потрібно приплітати до куріння. Власне, через шкідливу їжу в людей виникають різні хвороби, такі як ожиріння, наприклад. Їсти треба натуральну їжу, яка пройшла мінімальну теплову обробку і яка має біологічну цінність. Саме біологічна цінність є основним критерієм, що повинен характеризувати їжу. І саме така їжа є найсмачнішою. Проблема лише в тому, що ми несемо фрукти тільки хворому в лікарню, коли вони йому вже можуть бути і не потрібні. Фрукти треба їсти, коли здоровий. Але люди пхають у свій шлунок що завгодно, не задумуючись над тим, що це і чи воно смачне.

Цитата:

Життя це складне і багатопланове явище, про яке мало що можна сказати однозначно. Але що можна сказати напевно, так це те, що здоров'я саме по собі є найбільшою радістю. Щоб бути здоровим треба не пити, не курити і їсти правильну їжу. В цьому випадку людина житиме щасливо і смерть для неї буде не старшною. Бо смерть страшна тільки для того, хто не жив, хто щоденно гробив своє здоров'я, хто все життя був рабом маленької цигарки і не знав, що таке свобода. Хто прожив своє життя повністю, хто не жаліє за жодним прожитим моментом, зможе відійти у інший світ з такою ж радістю і цікавістю, як жив. Смерть для такої людини буде вінцем усього життя, найвищим досягненням у житті.

Цитата:
Є певні хвороби, наприклад, шизофренія, при якій куріння приписують як лікування. А якшо враховувати, шо усі зараз хворі на шизофренію, тільки у разному ступені, то...

Не знаю, який ідіот може приписувати лікарством те, що саме робить людину хворою. Ефект від цигарки може спостерігатися миттєво, як хвилинне заспокоєння. Але коли людина викурила кілька цигарок, то в результаті стала ще більш нервовою, хворою фізично і психологічно. Власне, фізичне і психологічне здоров'я дуже між собою взаємопов'язані.

Цитата:
Загалом дві користі куріння можливо як раз щоб протиставити тім речам, які багато хто рахує шкідливим.
2. Сінільнікова кислота є згубною для паразитів, які живуть в людському організмі, а от людина проти неї виробляє антідот.

1. Навіть, якщо нікотин це антидепресант, то очевидною є шкідливість будь-яких антидепресантів, адже людина стає залежною від них, стає рабом і вже не належить собі і своїй волі. Ні, це не вирішення проблеми. Шукати потрібно причину проблеми, а не боротися з наслідком. Депресія - це результат, зовнішній прояв якоїсь проблеми. Якщо ми будемо ховати цей прояв, то цим самим ще більше підсилимо і ускладнимо саму проблему.

2. Людський організм виробляє захист проти будь-якої шкідливої речовини, що в нього проникає, при цьому оцінюючи її шкідливіть. Він мусить захищатися, бо вона його вбиває. Організм виробляє захист проти шкідників і не потрібно ускладнювати йому роботу вводячи туди щось додаткове.

Цитата:
Інше діло, що раз на раз не приходиться.
Так, мій дід, пройшовши лагеря, Воркуту та інше -- таки дожив до ста років. І останнє його бажання було -- дайте мені цігарку!

Якщо це правда, то твій дід напевно жив би 500 років, якби не палив. Але навіть тих 100 років були для нього жахливим пеклом і мені жаль його, що мусив жити так багато у психологічному рабстві перед маленькою цигаркою. Так, твій дід був хворий: як психічно, так і фізично. Все його життя було суцільним стресом: організм ввесь час боровся з отрутою, яку він сам собі вводив в організм. Це жахливо. Таке життя дійсно не варте того, що його жити.

Цитата:
Чому для одних то - смертельно, для іншіх - ні?

Таке запитання є звичайною маніпуляцією свідомістю. Для всіх смертельно. Єдине, що може зробити розумна людина - це кинути палити.

Цитата:
Наш організм є саморегулюючою системою.
Якшо постійно палити тіж самі цигарки, то організм самовідрегульовує як боротися зі шкідливими моментами.

Так, організм намагається боротися і якось пристосовується до будь-яких умов. Хоч це і не життя, а існування.

Цитата:
Це і очишення легенів, це створення печінкою антідота до сінільникової кислоти, та інше.

Яке очищення легенів? Куріння це постійне забруднення легенів тисячами шкідливих речовин, найгіршими з яких є радіоактивні.

Цитата:
Ті, хто прожили довго та палили усі курили тіж самі цигарки.
Я пам'ятаю, як були проблеми з цигарками і діду приходилося палити інші цигарки -- він починав добряче кашляти та хекати...

Різні цигарки відрізняються між собою лише різним вмістом нікотину та смол. А нікотин це наркотик, дозу якого будь-який наркоман змушений постійно збільшувати. Оце і все. Якщо, наприклад, наркоман вживає героїн, то яка йому різниця, яка там упавка на ньому? Це все психологічні ігри.

Цитата:
Але спокій та мала чисельність паразитів у організмі -- то таки є користь. Більш того --- не існує іншого методу по боротьбі з паразитами у легенях!

Коли людина курить, кожного для вона стає все менш спокійною. Куріння знижує імунітет і від того кількість паразитів в організмі зростає в мільярди раз. Коли ми дихаємо, то через кров кисень майже миттєво розноситься по всьому організму з легень, які складають з кров'яних капіляр. Таким чином легені це майже суцільна кров. А кров - це основа імунітету, саме в крові знаходяться лейкоцити, що захищають організм.

Цитата:
Тож, перш ніж перейматися жидівською пропагандою про шкоду куріння, зважуйте на усі аспекти.

Усім відомо, що саме жиди найбільше заробляють на курінні, бо це їх бізнес. А свідомі люди якраз борються з жидівською пропагандою куріння. Саме жидівські паразити наживаються на людях, постійно промиваючи їм мозги з телебачення, яке також належить їм.

Цитата:

Людина повинна сама вирішувати, але, на жаль, зачасту вирішує не людина, а промитий рекламою мозок. Коли людина намагається скурити першу в своєму житті цигарку, то реакція організму є очевидно і різко негативною.

Цитата:
Безумовно, є люди яким то дуже шкодить. Наприклад жінки. Там йдуть інші процеси...

Ти використовуєш прийоми маніпуляції свідомістю. Шкодить усім.

Цитата:
А якшо людина після уріння почуває себе краще -- то то не тільки данина звичці!

Так, то не тільки данина звичці, бо така людина напевно є збоченцем, дуже хворим збоченцем, якого треба терміново лікувати. Нормальна, здорова людина не може почувати себе краще, адже вона тверезо оцінює ситуацію і бачить, що це не тільки вбиває, але й перетворює її життя в пекло тут і зараз.

Цитата:
Нащо жиди зараз підіймають таку бучу по боротьбі з палінням?
Їм потрібен гармидар у цьому світі.

Ти провокатор.

Цитата:
Їм потрібно зазтурхати людей, щоб брат почав вбивати брата.

Саме через паління жиди затуркали цей світ. Ми повинні боротися з палінням і з курцями, щоб звільнити людей від психологічного рабства, яке є найбільшим рабством з усіх можливих рабств.

Цитата:
Борючися з палінняй розумійте що Ви розхитуєте цей світ.

Так, розхитуєте! І нам треба його розхитати, щоб зкинути з нього жидів разом з їхніми цигарками!

Цитата:
Окрім того... в мене була досить довга дискусія з паном Поліщуком -- який зараз голова громадської організації по боротьбі з інсультами -- яка саме перша підіймає питання боротьби з палінням.
Він каже -- "70 відсотків людей, які загинули від інсульту -- палили".
Але що це говорить? Основна причина інсульту -- стресс. Людина інстинктивно шукає антідеприсанта та курить. Якшо це помогло -- ми тогоніколи не взнаємо. Якшо ні -- буде ще один курець, який загинув від інсульту.

Саме паління призвело до стресу, посилило ту проблему, яка була у людини і вона не змогла її вирішити, бо заховала її у тютюновому димі.

Цитата:
Чому я йому відповідаю -- "100 відсотків загиблих від інсульту перед тим приходили до лікаря. Тобто, якжо йти за Вашою логікою -- прихід до врача приводить до інсульту".

Людина приходить до лікаря, коли хвороба вже є очевидною. Так само і ти прийдеш до того, що пора кидати палити, але тоді вже може бути пізно.

Цитата:
І шо пропонує пан Поліщук? Щоб усі приймали пигулки проти інсульту.
Його перепитують -- усі, в кого є ризик інсульту?
Він відповідає -- Ні! УСІ!

Найкращою пігулкою від інсульту є боротьба за національну справу! Скажи це Поліщуку, бо він про це не знає.

Цитата:
Борючися з палінням, ФАРМАЦЕПТИ садять суспільство на "колеса". І роблять то цілком свідомо для своєї фінансової користі.

Одні через ТБ підсажують людину на цигарки, інші - пропонують купити лікарство від тих же цигарок. Бізнес! Різними способами з людини витягують гроші. Фармацевтичний бізнес такий же потужний, як і тютюновий.

Цитата:
Тож ВВАЖАЙТЕ. Лишіть тему ПАЛІННЯ на СОВІСТІ КОЖНОГО ОКРЕМО.
Усі доросли люди і усім відомі ризики.

Не можна залишати людину наодинці зі страшною проблемою тютюнопаління. Держава, яка дозволила через рекламу промити людині мозги, яка створила хворобу, несе персональну відповідальність перед цією людиною.

Цитата:
Між іншим -- особисто я палю.

Я в цьому і не сумінівався.

Цитата:
У лікаря був -- пару років тому -- виривав зуб.

Те, що ти не відвідуєш лікарів, не означає, що ти здоровий. Але, якщо будеш продовжувати курити, то рано чи пізно настане момент, коли тобі буде потрібна професійна і серйозна допомога. Але знай, що часто лікарі-професіонали бувають безсилі.

Цитата:
З іншим проблем не має -- лікую себе сам.

Ти не лікар. Самолікування - небезпечна річ, можна догратися.

Цитата:
Жодних пігулок не приймаю років з двадцять...

Трав'яне лікування може бути замінником, але не завжди.

Цитата:
Твердо стою на своїй землі! :)

А ти бачиш землю через тютюновий дим?

Волю окропіте.
Ариман

ПовідомленняНаписане: 02 липня 2009, 10:13 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

По перше: паління - наркотична залежність до нікотину (але ломка взагалі відсутня), яка дуже гарно підтримується психологічною залежністтю людини.
По друге: що таке паління для суспільства показали США - вони на весь світ визнали, що дешевше економити на лікуванні курців, ніж заробляти на продажу цигарок.

Але сучасна українська антиникотинова пропаганда - повний маразм з нульовим результатом. Я не вірю, що люди, які погано розуміють, що таке залежність від цигарок, можуть з ними боротися. Плюс рішення деяких місцевих рад явно не з голови вийшли.
Бродник

ПовідомленняНаписане: 02 липня 2009, 10:53 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Табачники поширюють свій вплив і в "часи світової економічної кризи". Набирають дешеву робочу силу.

British American Tobacco Україна
Вакансії:
ПРЕДСТАВНИК З ДИСТРИБУЦІЇ у м. Cуми
МЕРЧЕНДАЙЗЕР-ТЕХНІК по м. Маріуполь
ПРЕДСТАВНИК З ДИСТРИБУЦІЇ у м. Кременчук

Дві перших вакансії вже закриті, залишилася остання в Кременчузі http://www.ukrjob.net/vacancies/88/
Ариман

ПовідомленняНаписане: 02 липня 2009, 11:04 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Бродник написав:
Табачники поширюють свій вплив і в "часи світової економічної кризи". Набирають дешеву робочу силу.

А шо б ви робили на їхньому місці? Їстоньки усі хочуть, а тут щей уряд акциз загилив :-)))
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 02 липня 2009, 13:47 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Професор написав:
Аквілон, не маю особливого бажання розбирати ввесь той ідіотизм, який ти тут надрукував, але що поробиш...
Аквілон написав:
куріння є річ досить суб'єктивна.

Куріння це не суб'єктивна справа, а надзвичайно об'єктивна. У цілому світі всі лікарі визнають, що тютюн це отрута.

БРЕХНЯ!
Професор написав:

Якщо людина палить пачку і більше на день, то вона має 100%-ий шанс захворіти раком легенів.

ЗНОВ БРЕХНЯ!
Професор написав:

Влада будь якої країни визнає, що тютюн це те, що гробить здоров'я нації. Що може бути більш об'єктивного?

Ну, якшо для ВАС визнання владою чогось є об'єктивним доказом -- то ШО ВИ ТУТ робите? "Любов" до української влади та до влади жидодемократів тут на цьогму форумі є очевидною! :)
Професор написав:

Те, що тютюн призводить до швидкої смерті і перетворює життя у пекло, бо знищує здоров'я, - загальновідомий факт, визнаний усіма лікарями у світі.

БРЕХНЯ. НЕ ІСНУЄ "усіх лікарів світу". Діяльність МОО загальновідома як глобалістько-орієнтованою.
Професор написав:

І якщо хтось у наш час продовжує стверджувати, що тютюн не шкідливий, то це його особиста проблема. Такій людині я можу тільки поспівчувати.

НЕ ПЕРЕКРУЧУЙТЕ!
Я тверджував що є як шкода, так і користь. І є БАГАТО ДОСЛІДЖЕНЬ користі ПАЛІННЯ, але, мабуть Ваші дослідження з цього -- це тільки перегляд телебачення, де стало вже штампом -- "ШКОДА ПАЛІННЯ".
Професор написав:

Цитата:

Так, їжа може бути шкідливою і це ще одна проблема, яку не потрібно приплітати до куріння. .

Є пріорітети. Невизначене питання зі шкодою\користю паління НЕ ДАЄ ПРАВА якісь там жидівській раді приймати закони, обмежуючі мої права як Громадянина України.
А шодо їжи Ви залюбки рекламуєте фестфуди та лікарську хімію, які у мільйони разів шкідливіші ніж паління. ОСЬ ПРО ШО РОЗМОВА!
Професор написав:

Власне, через шкідливу їжу в людей виникають різні хвороби, такі як ожиріння, наприклад. Їсти треба натуральну їжу, яка пройшла мінімальну теплову обробку і яка має біологічну цінність. Саме біологічна цінність є основним критерієм, що повинен характеризувати їжу. І саме така їжа є найсмачнішою. Проблема лише в тому, що ми несемо фрукти тільки хворому в лікарню, коли вони йому вже можуть бути і не потрібні. Фрукти треба їсти, коли здоровий. Але люди пхають у свій шлунок що завгодно, не задумуючись над тим, що це і чи воно смачне.

ЗГОДА. Тож треба починати не з законів, які забороняють паління, а з законів, які унормовують інформування людей про небезпеку тої їжи, яку вони вживають!
ЧОМУ на пачці цигарок написано кучу ріжних дурниць (Типу -- паління змінує менструальний цикл у чоловіків чи викликають імпотенцію у жінок!) -- а на фестфуді, який ЗНАЧНО шкідливіший -- того немає? Чому немає цього на ГМО-продуктах? Навідь простого маркування про ГМО не має. Чому не має на Кока-Колі напису що то стовідсотково викликає рак кишечника та шлунку? -- Але ж то - так - і інформація про те на ҐЕТЬ відсутня!
Професор написав:

Цитата:

Життя це складне і багатопланове явище, про яке мало що можна сказати однозначно. Але що можна сказати напевно, так це те, що здоров'я саме по собі є найбільшою радістю. Щоб бути здоровим треба не пити, не курити і їсти правильну їжу. В цьому випадку людина житиме щасливо і смерть для неї буде не старшною. Бо смерть страшна тільки для того, хто не жив, хто щоденно гробив своє здоров'я, хто все життя був рабом маленької цигарки і не знав, що таке свобода. Хто прожив своє життя повністю, хто не жаліє за жодним прожитим моментом, зможе відійти у інший світ з такою ж радістю і цікавістю, як жив. Смерть для такої людини буде вінцем усього життя, найвищим досягненням у житті.
АВЖЕШ -- "хто не куре і не п'є -- той здоровим сі помре!".
ЛЮДИНА, яке не бере до голови усіляких там страшилок "експертів зі здороввя", які самі перехворіли чим тільки не було можливо, щоб не померти -- ота людина буде жити довго і щасливо.
А ваші ЗАБОРОНИ -- чихати ми хотіли на них -- ми, громадяни України, які усідомлюють своє право жити своїм життям, яке не сплюндрують легіони навчаних жидами лікарів!

А загалом -- подана Вами цитата була про статистику -- коли наводять статистику стільки то людей померли від паління. БІльшість людей помирають від того, що відвідали лікаря --- СТО ВІДСОТКОВА СТАТИСТИКА!
Професор написав:

Цитата:

Не знаю, який ідіот може приписувати лікарством те, що саме робить людину хворою. Ефект від цигарки може спостерігатися миттєво, як хвилинне заспокоєння. Але коли людина викурила кілька цигарок, то в результаті стала ще більш нервовою, хворою фізично і психологічно. Власне, фізичне і психологічне здоров'я дуже між собою взаємопов'язані.

Яке таке "звилинне заспокоєння"? У людини стрес, якій може закінчитися інфарктом. Цигарки знімають стрес -- ЦЕ ДОВЕДЕНА РІЧ, і тиільки такий невіглас як Ви, тупо як папуга повторює -- шкідливо, шкідливо...
Професор написав:

Цитата:

1. Навіть, якщо нікотин це антидепресант, то очевидною є шкідливість будь-яких антидепресантів, адже людина стає залежною від них, стає рабом і вже не належить собі і своїй волі. Ні, це не вирішення проблеми. Шукати потрібно причину проблеми, а не боротися з наслідком. Депресія - це результат, зовнішній прояв якоїсь проблеми. Якщо ми будемо ховати цей прояв, то цим самим ще більше підсилимо і ускладнимо саму проблему.

Раб лікарів -- ще страшніша річ -- людина, яка працює на лікі!
Ще раз Вам кажу -- я палю, а от хіміко-терапевтичних ліків не приймаю! І здоров'я -- ЧУДОВЕ!
А то -- дішло вже -- українські фармацепти вже вигадали ліки -- так званий ґрінінґ -- які лікують людину від наслідків тих ліків, яка вона приймала до того.
От з чим борітеся --- з шкодою лікування людини лікарями!
Професор написав:

2. Людський організм виробляє захист проти будь-якої шкідливої речовини, що в нього проникає, при цьому оцінюючи її шкідливіть. Він мусить захищатися, бо вона його вбиває. Організм виробляє захист проти шкідників і не потрібно ускладнювати йому роботу вводячи туди щось додаткове.
Як би то так! ЄДИНЕ що бориться з паразитами у легенях -- ПАЛІННЯ. Іншого нічого НЕМАЄ. І це так само доведений науково факт.
Цитата:

Професор написав:

Коли людина курить, кожного для вона стає все менш спокійною.
ЗНОВ БРЕХНЯ!
Професор написав:

Куріння знижує імунітет і від того кількість паразитів в організмі зростає в мільярди раз.

ЗНОВ БРЕХНЯ! ЖОДНОГО зниження імунітету куріння не викликає.
Професор написав:

Коли ми дихаємо, то через кров кисень майже миттєво розноситься по всьому організму з легень, які складають з кров'яних капіляр. Таким чином легені це майже суцільна кров. А кров - це основа імунітету, саме в крові знаходяться лейкоцити, що захищають організм.

А Ви шось чули про лімфу та подібні речі?
САМЕ ЦЕ основа іммунітету організму. Хоча кров, безперечно - також річ важлива.
Так, лейкоцити борються з паразитами у крові.
Чому наприклад, кров без паразитів має малий вміст лейкоцитів, через що має шляхетний, блакитиний, відтінок. Це є так звана "блакитна кров".
Професор написав:

Цитата:

Усім відомо, що саме жиди найбільше заробляють на курінні, бо це їх бізнес. А свідомі люди якраз борються з жидівською пропагандою куріння. Саме жидівські паразити наживаються на людях, постійно промиваючи їм мозги з телебачення, яке також належить їм.

Як раз на ліках жиди заробляють набагато більше.
90 відсотків лікарів - жиди. Це так само сталий факт.
І зараз САМЕ ЖИДИ роздмухують "боротьбу з палінням" для того, щоб збільшити стресове навантаження на людину. Для чого? Через пару років побачите!
Професор написав:

Цитата:

Людина повинна сама вирішувати, але, на жаль, зачасту вирішує не людина, а промитий рекламою мозок. Коли людина намагається скурити першу в своєму житті цигарку, то реакція організму є очевидно і різко негативною.

А Ви рахуєте, що реклама "колес" корисніша?
ЗАБУТЬТЕ про розкручену тему "боротьби з палінням" і візьміться за більш нагальні теми! Все рівно, кожен українець буде сам визначатися -- палити йому чи ні. І ця тема навідь не про те. А про те, що користуючись зовсім не об'єктивними данними про шкоду паління, жидівська ВР приймає закони, які чітко і конкретно порушують мої громадянські права. І чим більше таких дій -- тим більше людей, які ПАЛЯТЬ! Кожна дія має бути адекватною!

А то вже доходить до абсурда. Стоїть на зупинці багато народу. Я стою метрів з пятдесят від зупинки, де немає людей -- таки комусь може дим заважати і його право його не дихати я поважаю.
Якийсь хлопець стоїть з цигаркою на зупинці. До нього підходять менти і починають розповідати шо він не правий. Таки не правий.
І в цей час з зупинки починає відїджати "Ікарус" і обдає буквально копоттю людей з сорок що лишилися на зупинці, що міліціантів.
А ті... хоч би поворушилися!
От Вам -- що таке ваші ВАЛАННЯ про шкоду паління!

ТРИМАЙСЯ!

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"