•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Кінець Білорусії?

Автор Повідомлення
Коломиянин

ПовідомленняНаписане: 14 грудня 2007, 23:49 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Дурень-Лукашенко погодився воювати разом з парашею проти НАТО в томи випадку якщо параша не підніме ціни на газ. Жаль мені тих білорусів котрі можуть в такій війні загинути. НАТО розчавить їх разом з парашею. Але може Лукашенко просто водить пупкіна за ніс?

ПовідомленняНаписане: 14 грудня 2007, 23:51 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Ось лінк http://unian.net/ukr/comments/226610

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 02:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Коломиянин написав:
Жаль мені тих білорусів котрі можуть в такій війні загинути

А мені не жаль. Жалілка закінчилась ще в школі. На всіх не вистача.

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 03:39 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Нахтігаль написав:
Коломиянин написав:

Не думаю що білоруські солдати дуже хочуть вмирати за парашу, бо якщо буде така війна то це не буде білоруська війна. Це буде війна параші.

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 14:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Коломиянин написав:
Нахтігаль написав:
Коломиянин написав:

Не думаю що білоруські солдати дуже хочуть вмирати за парашу, бо якщо буде така війна то це не буде білоруська війна. Це буде війна параші.

Як не схочуть, то КГБ вб,є.

Альтерус

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 15:08 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Білорусів шкода. Напівштучне державне утворення Білорусь - ні.
менсон

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 17:43 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Треба ставити питання по іншому! Якщо, все ж таки, війна розпочнеться, то на яку сторону повинна піти Україна: допомогти сусідам, підтримати альянс чи зайняти позицію нейтралітету?
учитель

ПовідомленняНаписане: 15 грудня 2007, 23:21 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Враховуючи економічний, військовий стан України сьогодні, то однозначно політика нейтралітету. Якщо жиди довели країну до новітнього голодомору, то уявіть як вони будуть керувати військовими діями?

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 05:27 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

менсон написав:
Треба ставити питання по іншому! Якщо, все ж таки, війна розпочнеться, то на яку сторону повинна піти Україна: допомогти сусідам, підтримати альянс чи зайняти позицію нейтралітету?

Тут тільки нейтралітет. Піде за НАТО то параша і Білорусь розтопчуть Україну, не той рівень армії у нас. Піде за парашу, то НАТО розчавить як слимака, а потім ще й такий санкцій можуть вжити що буде нам "дуже добре і весело." Тим більше в випадку такої війни Україна ймовірніше всього стане полем битви, а від цього постраждають мирні люди.

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 11:59 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Коломиянин написав:
менсон написав:

Тут тільки нейтралітет. Піде за НАТО то параша і Білорусь розтопчуть Україну, не той рівень армії у нас. Піде за парашу, то НАТО розчавить як слимака, а потім ще й такий санкцій можуть вжити що буде нам "дуже добре і весело." Тим більше в випадку такої війни Україна ймовірніше всього стане полем битви, а від цього постраждають мирні люди.

Як на мене, то я розділяю ваші думки – нейтралітет, напевно, найкращий шлях для України. Тому + 1
Нік3

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 12:55 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

менсон написав:

... нейтралітет, напевно, найкращий шлях для України.

Ну, так ... Як завжди - моя хата з краю - це і є нейтралітет.
Нейтралітет для нас - це стати здобиччю сильнішого. І хто цей сильніший гадати не приходиться, враховуючи імперські амбіції Росії.
Нік3

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 12:58 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Нато - єдине кого боїться Росія, що її стримує в імперських зазіханнях. Всіма силами треба рухатись до НАТО, якщо ще воно нас прийме, звичайно.
менсон

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 14:54 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Нік3 написав:
Нато - єдине кого боїться Росія, що її стримує в імперських зазіханнях. Всіма силами треба рухатись до НАТО, якщо ще воно нас прийме, звичайно.

Зрадник американський!
Нахтігаль

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 15:01 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Нік3 написав:
Всіма силами треба рухатись до НАТО, якщо ще воно нас прийме, звичайно.

Рухайтесь))) Поспішайте)))

ПовідомленняНаписане: 16 грудня 2007, 18:57 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

менсон написав:
Нік3 написав:

Зрадник американський!

А ти тоді-зрадник український

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику