перефразую питання: ХТО (особисто) з наших військових-генералів має очолити міністерство?
З генералів--ніхто. Після революції всі поїдуть в регіони колгоспними сторожами працювати. А революції роблять лейтенанти та капітани, їхні прізвища Вам наразі нічого не скажуть )))
Простота і скромність революціонера
Добронрав
Написане:
02 листопада 2009, 21:53
Коновалець написав:
Моє ставлення до Гриценка, як до ’кращого з гірших’ у нинішній владній команді. Він має цікавий проект Конституції, який у деяких пунктах перекликається зі Свободівським.
Але мене обурив факт його нейтрального відношення до історії української нації, у тому, що він відмовлявся присвоювати імена Бандери та Петлюри війсковим частинам:
http://www.radiosvoboda.org/Content/News/1497030.html
А ви знайомі з політичними поглядами офіцерів? Гадаю, що ні. Здебільшого це діти комуняцького лайна в погонах, що осіло за часів Брежнєва в Україні...Більшість з них живе ще й досі за комуняцькими поглядами з однією різницею, що вони втратили поняття офіцерської честі та совісті...Присвоєння найменувань тільки б викликало додаткові антиукраїнські настрої...Отака хуйня малята, як казав дід Панас
Гімлі
Написане:
07 листопада 2009, 08:04
Якщо не враховувати Олега Тягнибока, то Гриценко другий найкращий.
Печеніг
Написане:
07 листопада 2009, 13:09
БАРАБАС написав:
Вадя Ротор написав:
Лібералоненавистник написав:
На посаді міністра оборони гриценко порушував статут своїм зовнішнім виглядом
А це як? Міністру оборони заборонено мати вуса чи носити окуляри?
Як для такого війська занадто наїдена пика.
Дивно, щось я не помічав недогодованих генералів в жодному війську.
_________________ Природним правом є визволятися від гноблення і трудитися, аби повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано.
Пилип Орлик
Печеніг
Написане:
07 листопада 2009, 13:14
СВВ написав:
У війську є така річ, як статути, і за зайву волосину на обличчі кожному призовнику кожного ранку доводять, наскільки він неправий, в тому числі неуставними методами.
Тому триденна неголеність генерала - це ознака лінощів, помножених на невиконання статутів -> неповагу до колег по війську, оск. таким чином він ставить всіх у різні умови.
Ви забули, що Гриценко був першим цивільним міністром оборони, а не військовим, тому на нього устави не поширюються. Він проводив загальне керівництво. а для суто військових потреб є начальники штабів і командуючі. Тому він має право поводитись як цивільна особа. В Фінляндіі міністр оборони взвгалі була, здається, жінка.
_________________ Природним правом є визволятися від гноблення і трудитися, аби повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано.
Пилип Орлик
Кайзер
Написане:
07 листопада 2009, 13:17
Гімлі написав:
Якщо не враховувати Олега Тягнибока, то Гриценко другий найкращий.
Нема Олега Тягнибока - є ВО "Свобода" з близько 10-тьма тисячами ідейного членства. Нема Гриценка - нема нічого.
Гриценко - це така ж сама цяця, як і інші, просто випадково стала міністром оборони. До речі, не погано працював шо з Грігяншою, що з Яником.
_________________ Брехливий, пронизливий вітер
Залізні над зорями грати
Якщо хочеш, то можеш терпіти
Мені молодим помирати
Печеніг
Написане:
07 листопада 2009, 13:31
Нік3 написав:
СВВ написав:
перефразую питання: ХТО (особисто) з наших військових-генералів має очолити міністерство?
Кайзер
Має очолити військові сили Австро-Угорщини чи Німецького райху.Вперьод і с пєснєй.
Пилип Орлик
Печеніг
Написане:
07 листопада 2009, 13:39
Дивні ви "свободівці". Постійно висловлюєтесь проти демократії...То ви за диктатуру чи тиранію? Навіщо ж тоді вибори? Робіть революцію, захоплюйте владу, ідіть в підпілля...Чого ж боягузливо прикриватися фіктивними програмою і уставом( Чорний писав, що устав для мінюсту). Більшовики були набагато чесніші, бо не приховували бажання встановити диктатуру пролетаріату і не боялися боротися в підпіллі.
не дуже цікавився цим політиком, вважав його розумним та патріотичним але не більше. бо людина без партії у мене завжди викликає підозру.
але оці його слова вважаю словами барана.
http://borvisti.com.ua/?read=2324
Вадя Ротор
Написане:
04 січня 2010, 07:48
Печеніг написав:
Дивні ви "свободівці". Постійно висловлюєтесь проти демократії...То ви за диктатуру чи тиранію? Навіщо ж тоді вибори? Робіть революцію, захоплюйте владу, ідіть в підпілля...Чого ж боягузливо прикриватися фіктивними програмою і уставом (Чорний писав, що устав для мінюсту).
Печеніг, а що Вас у такій позиції свободівців бентежить?
_________________ Я не фашист і не «антифашист», не расист і не егалітарист, не націоналіст і не космополіт.
Всім крайнощам я надаю перевагу золотій середині і закликаю до поміркованості.
www.vadiarotor.tv
ЗаРух
Написане:
04 січня 2010, 16:29
таксист написав:
не дуже цікавився цим політиком, вважав його розумним та патріотичним але не більше. бо людина без партії у мене завжди викликає підозру.
А чому? Все правильно говорить
МіхаельВітман
Написане:
04 січня 2010, 17:33
Цитата:
Не те, що податкову міліцію треба ліквідовувати - а треба більше половини штату податківців - дармоїдів звільнити, а з ними вичистити весь Пенсійний фонд та інщі дармоїдські "соціально - податкові" фонди. Треба все так спростити, щоб останній віслюк міг декларацію заповнити. Щоб підприємці з радістю йшли до податківців і платили отой єдиний соціяльний податок і щоб їх більше не чіпали. Треба взяти за вим`я Антимонопольний комітет,що наразі є лише відкатною конторою,а торгащі - монополісти тим часом жиріють на бідах виробників. Треба створити спец.курси для людей, що планують займатися підприємницькою діяльністю і 2 роки. не брати з них абсолютно ніяких податків, хай розкручуються. Треба надати фермерам безкоштовні кредити на поповнення обігових засобів та купівлю сільгосптехніки через спеціяльні сільські Фонди. Треба будувати,будувати,будувати, відновлювати та розширювати інфраструктуру. Треба покінчити з ЖЕКами. Відмінити ПДВ(данину).
Всі лишні надруковані кошти треба пускати виключно на довгострокові інвестиції. Необхідно поділити усю територію в укрупнені області (Землі), напр.Земля Галичина (на чолі з прокурором),або Земля Поділля, або Донбасу ітд. Треба переписати повністю Історію України під кутом зору українців,тобто напр.Друга Світова війна розглядатиметься так само,як і Перша Світова. Замість "святкування" "дня перемоги" - створити День пам`яті за загиблими українцями,що полягли у Другій Світовій війні, а справжні Герої - упівці, що не побоялись дати виклик двом Велитенським імперіям. Вшанування воїнів дивізії Галичина, як вояків новоствореної Української Армії. Єдина державна мова має бути виключно ураїнські,ніяких спец. статусів ніяким мовами і це - святе! І це лише перщі кроки до остаточної Незалежності українців від жидо - москальського ярма, та від "гомос советікус". Треба і від російського газу відмовитись, хай пінчукі самі домовляються із газпромом, а нам вистачить і свого.
Святослав Ігоревич
Написане:
10 січня 2010, 23:10
Не знаю, чи довго втримається моє повідомлення, але після деяких заяв цієї людинки хочется теж про "оце" висловитись.
Моя думка - гриЦенко - підор і жидомасон. І і це не образа , а комплімент. Просто для таких ще слів не вигадали. (Це приклад того, яким бі міг бути Проффесссор, якби йому ще одну клепку) :-))))
_________________ Іду на ви
Микола_22
Написане:
11 січня 2010, 18:42
Святослав Ігоревич написав:
Не знаю, чи довго втримається моє повідомлення, але після деяких заяв цієї людинки хочется теж про "оце" висловитись.
Моя думка - гриЦенко - підор і жидомасон. І і це не образа , а комплімент. Просто для таких ще слів не вигадали. (Це приклад того, яким бі міг бути Проффесссор, якби йому ще одну клепку) :-))))
Для мене Гриценко помер як політик, коли після російсько-грузинської війни заявляв, що не уявляе щоб Росія напала на Україну. Це вже такий совок, що важко собі уявити. Інакще кажучи або дурень або зрадник. Я ним спеціально не цікавлюсь, але з кожним разом коли чую новину про нього, тим менше він мені подобаеться. Колись заявляв що якщо нападе НАТО то він розстріляє парламен, а потім застрелиться. Хоч він це аргументував дуже красиво, мовляв, армії у нас нема, як же я буду воювати(хоча навряд чи він би застрелився). Але це просто боягузство, та зрада. А його демонстративне "сходження" до рівня простого люду, коли він жив по три дні в якихось селах, заради піару, це взагалі викликає лише огиду.