_________________ Мій край живе духмяним цвітом:
Черешні, терен, алича...
Він молодіє на очах
Весняним змістом-динамітом.
Мій край, Волинь і Україна
Пульсують волею життя
І дишуть спрагою звитяг,
Святого вибуху нетліну.
Так Собі
Написане:
25 листопада 2008, 14:40
...хоча з євреями особисто, здається, не знайомий
_________________ Мій край живе духмяним цвітом:
Черешні, терен, алича...
Він молодіє на очах
Весняним змістом-динамітом.
Мій край, Волинь і Україна
Пульсують волею життя
І дишуть спрагою звитяг,
Святого вибуху нетліну.
Миланка
Написане:
25 листопада 2008, 14:57
Жиди повсюди... Грррррррр....
_________________ Ідуть колони тернисто-кровавим шляхом до ясної великої Мети. Дорогу вказують їм могили тих, що на прапорах мали: "Воля - або смерть!"
Ю. Горліс- Горський
Глюк
Написане:
25 листопада 2008, 15:50
а чи не час задуматися, жиди роблять маленькиз роботів розміром з щура який має рушницю, а а багато українців не можуть зрозуміти розвод з доларом...
_________________ "Ворогів потрібно прощати, але тільки після того, як їх повісять." Г.Гейне
Переможців не судять, а до переможених нікому немає діла.
Вареник
Написане:
25 листопада 2008, 16:55
Щось я тим двом вченим жидам з універу Юти не довіряю.
Пулюй відкрив Х-промені, Патон зварив міст, Ціолковський і Корольов в космос людину відправили. Жиди найрозумніші тому, що придумали як гарно дурити гоїв? Вони не найрозумніші, воно просто напросто рідкісні підараси, тому їх і ганяли по всіх країнах у всі часи. Зараз і з українською економікою доскачуться. То ж готуйтеся, добродії, до кришталевої ночі.
_________________ Хто не знає мети – той не може знайти дороги.
Не вірю. Найхитрожопійший - це правда.
Але існує і інше прислів'я: "Там де хохол пройшов, жиду намає чого робити".
Написане:
26 листопада 2008, 18:23
Джихад Джаббаров написав:
Це перероблене. Насправді - "де вірменин пройшов, - жиду робити нічого".
Вареник
Написане:
27 листопада 2008, 09:26
Вернидуб написав:
Джихад Джаббаров написав:
Це перероблене. Насправді - "де вірменин пройшов, - жиду робити нічого".
тм де ахметов пройшов
_________________ Хто не знає мети – той не може знайти дороги.
політик
Написане:
30 листопада 2008, 14:27
те що євреї хитрі і згуртовані..нам в цьому треба в них повчитись..а як вони один одного захищають..будь-який інцидент з євреєм - антисемітизм :)
Лев
Написане:
30 листопада 2008, 20:01
Вареник написав:
Щось я тим двом вченим жидам з універу Юти не довіряю.
Пулюй відкрив Х-промені, Патон зварив міст, Ціолковський і Корольов в космос людину відправили. Жиди найрозумніші тому, що придумали як гарно дурити гоїв? Вони не найрозумніші, воно просто напросто рідкісні підараси, тому їх і ганяли по всіх країнах у всі часи. Зараз і з українською економікою доскачуться. То ж готуйтеся, добродії, до кришталевої ночі.
+ Жидівська "мудрість" - міф, запущений самими ж жидами. Його мета - оправдати незаслужено високе становище жидів у нежидівських суспільствах:
- Чому у ВР України більшість нардепів - жиди, коли їхня частка серед населання становить всього 0,2%???
- Да патаму шо "Какой у нас талантлівий мальчік!!!" (наприклад Яценюк:).
Насправді все це - методична самореклама.
Яких ви знаєте композиторів-жидів світового імені (крім Мендельсона з його розрекламованим маршем)?
Яких ви знаєте великих філософів (крім, здається, Спінози)?
Яких ви знаєте видатних мистців (Шагал зі своїми наркотичними маревами ні біля Бойчука, ні біля Архипенка і близько не валявся)?
Те саме - у будь якій галузі науки чи культури. Окрім, хіба що пересмішництва. Тут жиди дійсно спеціалісти (Ільф і Петров, Хазанов, Галкін тощо:)
_________________ я у СВОїй, БОгом ДАній країні!
Кайзер
Написане:
30 листопада 2008, 20:33
Лев написав:
коли їхня частка серед населання становить всього 0,2%???
Це дані перепису. Я думаю що жидів явно більше, а ше всяких "напівкровок"...)
_________________ Брехливий, пронизливий вітер
Залізні над зорями грати
Якщо хочеш, то можеш терпіти
Мені молодим помирати
Інок
Написане:
09 грудня 2008, 08:26
Саме жиди э найголовніша проблема українських злиднів. Доки у владі буде знаходитись хоча б один жид, український народ не буде знати спокою на своїй землі.
_________________ "Ворогів потрібно прощати, але тільки після того, як їх повісять." Г.Гейне
Переможців не судять, а до переможених нікому немає діла.
БАРАБАС
Написане:
09 грудня 2008, 18:54
Так Собі написав:
...хоча з євреями особисто, здається, не знайомий
Тоді спробуйте познайомитись заочно з досить типовим екземпляром :
Вадим Кайзерман - тайный правитель ГНАУ
Цитата:
Вообще, Кайзерман удивительно живуч и устойчив прежде всего благодаря тому, что старается дружить со всеми. Он одновременно человек «СКМ» Рината Ахметова и ИСД Виталия Гайдука, он, по его словам, «кормит с рук» нынешнего секретаря СНБОУ Раису Богатыреву и методично спаивает руководителя ГНАУ Сергея Буряка.
........
А угождать Кайзерман умеет. Тут ему нет равных. Науку угождать он впитал с молоком матери, Иды Александровны и папы Александра Яковлевича (ныне проживающего во Флориде). Папа – опытный работник советской торговли, на колбасе сделал целое состояние. Снабдил им младшего сына Евгения, который выехал в Штаты и вывез родителей. Теперь сын дряхлеющего папы, полный сил и энергии Евгений, обитающий в Корал-Спрингс, является основным хранителем богатств Вадима.
Деньги стекаются к Кайзерману – ручьем. В результате его виртуозных усилий, Буряк одну неделю – на работе, вторую – на море. А Вадим Александрович работает без перерыва, как хорошо смазанный (точнее, подмазанный), часовой механизм.
Расставив своих людей на должностях в центральном и региональном аппаратах (см. первую часть), он заставляет их работать в поте лица, и трудится сам. Кайзерман лично контролирует возмещение НДС ряду подставных фирм Донецкого региона.