поведінка і вчинки Ющенка на посту президента не такі як в українця по національності, а як у людини іншої національності
А конкретно можна? Які вчинки і поведінка?
І що, українець за націонльністю має бути, мов робот, запрограмований на певні дії, а якщо він виконує щось інше, значить, він автоматично викреслюється з числа українців? Це щось новеньке в нейрофізіології :)
Дуже Старий написав:
батько Віктора Ющенка був з роду Адельгеймів.
Звідки такі дані? І хто такі Адельгейми, чим відзначився рід?
Адельгейми родичі останнього гетьмана Калнишевського.
_________________ Один заповіт, один за одного так і живіть!
Орел
Написане:
17 червня 2009, 16:42
Ну ось, зовсім інша справа! Красавчєг :)
Написане:
17 червня 2009, 21:20
Та як же ж ви додаєте ці каритнки? Навчіть і мене, будь ласка!
Логіст
Написане:
19 червня 2009, 07:46
Бродник написав:
Та як же ж ви додаєте ці каритнки? Навчіть і мене, будь ласка!
Все просто, треба Чорному хабаря дати:)
_________________ Один заповіт, один за одного так і живіть!
8
Написане:
29 червня 2009, 13:15
Шановні в нас при владі тільки жиди і дегенерати (ті хто одружений на жидівці) і тільки один Янукович ні той ні інший. За часів царської Росії жидам було заборонено займати високі посади, нам зараз також потрібен такий закон бо ні для кого не секрет що мета масонів, жидів це захоплення всього світу, а ми для них тільки біомаса, раби.
Сальний
Написане:
19 липня 2009, 21:50
Кожна національнісить має свої риси як зовнішні так і морально -психологічні, які складалися на протязі багатьох столітть залежно від природних умов, оточення іншими народами, та обумовлені багатьма іншими чинниками. Українська нація має свої ознаки. Причому один терен від іншого де-чим відрізнявся, хоча і мав багато спільного.Типів українців як жидів та кацапів є декілька.Тому , якщо людина має фізичні особливості та певні риси характеру , то можна визначити чи вона наша чи ні. І якщо президенту закидати тільки те, що його якась особа сфотографувала в ярмольці -це не суттєво.Якщо Голду Меір нарядити в вишиванку, то чи стане вона українкою? Просто нам потрібен зараз не демократ,а диктатор. Демократія принросить користь тоді, коли народ має висьокий рівень культури та може мислити логічно не зіпсовано, а зараз потрібен національний диктатор.
Слава україні.
_________________ Сальний
Нацист14/88
Написане:
12 серпня 2009, 06:28
Вже нігерів виряджають в українські вишиванки, й називають українцями. Питання до ліберастів-толерастів-демокрадів-піда**стів - що одне й те саме.
Чи бажаете ви видохнути, та звільнити територію України для ваших кумирів нігерів, хачів та жидів?
Щодо юща, так я не сумнівався, що він жид ще 1998 року, коли з ним зустрівся.
Сумний
Написане:
12 серпня 2009, 19:37
Щодо юща, так я не сумнівався, що він жид ще 1998 року, коли з ним зустрівся.[/quote]
Вибачаюсь.Чи можна детальніше?Де і за яких обставин Ви з ним зустрілись? Ще до того як він покохав Катерину?,чи може раніше?
_________________ Сумний
Бродник
Написане:
30 грудня 2009, 08:59
Якнайширше пропагуємо цей документ в мережі. Ми - за примирення Ющенко та Януковича.
Орел
Написане:
30 грудня 2009, 10:02
Зачекаємо, яке рішення відносно цього "документа за примирення" когось-там із кимсь-там прийме Генеральна прокуратура. Як на мене, то це чергова жидобютівська фальшивка, там до-бісу мастаків на такі речі. Йде боротьба за електорат, і тут застосовуються всі технології, всі засоби.
Написане:
30 грудня 2009, 13:47
Орел написав:
Зачекаємо, яке рішення відносно цього "документа за примирення" когось-там із кимсь-там прийме Генеральна прокуратура. Як на мене, то це чергова жидобютівська фальшивка, там до-бісу мастаків на такі речі. Йде боротьба за електорат, і тут застосовуються всі технології, всі засоби.
Згідний з Вами про фальшивку. Жаль чоловіка. Мудрі каже речі особливо наприкінці перебування у посаді.Сльоза проймає, бо він все таки ліпший ніж дубовий Янукович та хитра Люля.Але заслабкий.За то мабуть і поплатиться посадою.Бо Україні тре хлопа - Президента, але моцного як кремінь.
_________________ Сумний
Приязний
Написане:
01 січня 2010, 20:59
Якби у другий тур виборів вийшов Гриценко (хоча це дуже неймовірно) - можливо, я б за нього проголосував. Що панове скажуть на таку пропозицію?