•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Придністров'є-чиє воно?

Автор Повідомлення
Марибор

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 21:02 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Аквілон написав:

Увесь світ є український. Який світ не український - то не світ!

ви імперіаліст??
Покидьок

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 21:41 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Аквілон написав:
таксист написав:
Покидьок написав:
Таксист.Я вважаю що цей шлях простої оборони нідочого доброго неприведе.КРАЩИЙ ЗАХИСТ-ЦЕ НАПАД!Українці ніколи не засіхали на чужі землі-і маємо лише втрати.ВОРОГ НЕ СПИТЬ!Це шлях тільки назад,тому що втрат не обійти ні в якому разі.Нам треба повернути своє-це і буде захист.Це все одно,що сказати:"Я не пійду вперед"-а в історії на місці стояти не можна.Це бурхлива ріка-або вперед до цілі або назад по течії.

я не знаю що таке війна. але зі слів тих людей, яких знаю - це суцільне зло. закликати зло увійти в наш світ - антилюдяно.
ви нелюбите людей? чи, вибачаюсь, вам не вистачає життєвого простору? що вам до того чужого придністров'я? з сусідами треба жити в мирі. молдова - наш сусід. ми зобов'язані бути добрими сусідами бо це притаманно українцям. а лізти загарбниками щоб отримати по пиці - це притаманно іншим народам але не нам.

Немає гіршої хвороби мозку як гуманізм.
Кожен гуманіст вороже ставиться до усього людства.
Якби тигри були ггуманістами, вони вмерли б з голоду.
Якби антилопи були гуманістами, вони б були з'їдені.

"...Але з'явилась тут страшна істота. ГУМАХИЖАК.
Ця істота гіпнотезує свою жертву та робить її гуманістом.
Після того з'їдає. .."

100%
Це я і хочу донести до п.Таксиста

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 21:48 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

таксист написав:
Аквілон написав:
таксист написав:
Покидьок написав:
Таксист.Я вважаю що цей шлях простої оборони нідочого доброго неприведе.КРАЩИЙ ЗАХИСТ-ЦЕ НАПАД!Українці ніколи не засіхали на чужі землі-і маємо лише втрати.ВОРОГ НЕ СПИТЬ!Це шлях тільки назад,тому що втрат не обійти ні в якому разі.Нам треба повернути своє-це і буде захист.Це все одно,що сказати:"Я не пійду вперед"-а в історії на місці стояти не можна.Це бурхлива ріка-або вперед до цілі або назад по течії.

я не знаю що таке війна. але зі слів тих людей, яких знаю - це суцільне зло. закликати зло увійти в наш світ - антилюдяно.
ви нелюбите людей? чи, вибачаюсь, вам не вистачає життєвого простору? що вам до того чужого придністров'я? з сусідами треба жити в мирі. молдова - наш сусід. ми зобов'язані бути добрими сусідами бо це притаманно українцям. а лізти загарбниками щоб отримати по пиці - це притаманно іншим народам але не нам.

Після того з'їдає. .."

не вибудовуй ілюзій. після першого пострілу можна чинити з ворогом та його територією все, що тобі душа бажає і це є виправдано самою війною бо для цього вона створена.
але!
ви печерні невігласи. якби ви лише знали, що за сила криється у фінансових потоках, якби ви лише здогадувалися...ви б покинули займатися хернею та створили курси економічного навчання для патріотів. одна вдала гра на біржі, що спланована та проведена за планом - і немає газпрому. я перебільшую але повірте - то і є поле битви.
ЯКЩО ВИ ТАК ЗВИНУВАЧУЄТЕ ЄВРЕЇВ У ВСЕСВІТНІЙ ЗМОВІ ТО ЧОМУ ВИ ДУМАЄТЕ, ЩО МОЖЕТЕ ЇХ ПЕРЕМОГТИ РОГАТКАМИ, КОЛИ ВОНИ НА ТАНКАХ?
історія воєн кров'ю вбивала просту та зрозумілу істину - вбий ворога раніше, ніж він вб'є тебе. а як ви будете збивати літаки ворога? рогатками?
майбутня війна - війна економічна. можливо саме зараз підростає хлоп'я, що стане патріотом та виграє цю третю світову війну/економічну/ на користь України.
а можливо йому лише дадуть роздавати газети...
ВОРОГА ТРЕБА БИТИ ЙОГО ЗБРОЄЮ.

Але сильна армія це теж фактор економічного зростання,економіка та армія-це два стовпи державності.Одне без іншого нежитєздатно.Приклад США і їхня центрально-азіатська епопея.Або Китай який хоче енергетичної незалежності,для якої потрібні захищені маршрути із Африки та пд-сх Азії,і який шаленими темпами нарощує свої ВМС.
Таксист,ви повністю виключаєте зовнішній фактор."Україна викене меч із рук і всі викинуть"-ви так думаєте.А буде так-"Україна викене меч і її одразу з"їдять "сусіди".ХТО НЕ БУДЕ КОРМИТИ СВОЮ АРМІЮ-БУДЕ КОРМИТИ ЧУЖУ.

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 21:55 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

таксист написав:
Аквілон написав:
таксист написав:
Покидьок написав:

Після того з'їдає. .."

не вибудовуй ілюзій. після першого пострілу можна чинити з ворогом та його територією все, що тобі душа бажає і це є виправдано самою війною бо для цього вона створена.
але!
ви печерні невігласи. якби ви лише знали, що за сила криється у фінансових потоках, якби ви лише здогадувалися...ви б покинули займатися хернею та створили курси економічного навчання для патріотів. одна вдала гра на біржі, що спланована та проведена за планом - і немає газпрому. я перебільшую але повірте - то і є поле битви.
ЯКЩО ВИ ТАК ЗВИНУВАЧУЄТЕ ЄВРЕЇВ У ВСЕСВІТНІЙ ЗМОВІ ТО ЧОМУ ВИ ДУМАЄТЕ, ЩО МОЖЕТЕ ЇХ ПЕРЕМОГТИ РОГАТКАМИ, КОЛИ ВОНИ НА ТАНКАХ?
історія воєн кров'ю вбивала просту та зрозумілу істину - вбий ворога раніше, ніж він вб'є тебе. а як ви будете збивати літаки ворога? рогатками?
майбутня війна - війна економічна. можливо саме зараз підростає хлоп'я, що стане патріотом та виграє цю третю світову війну/економічну/ на користь України.
а можливо йому лише дадуть роздавати газети...
ВОРОГА ТРЕБА БИТИ ЙОГО ЗБРОЄЮ.

Друже таксист! Печерна людина це - ти.
А я - програміст Українського Платіжного Сервісу. Питання є?

Джек Лондон, у книзі про Смога Белью, написав:

Чотири шахрая сіли грати покер. А п'ятий дивиться собі з боку.
І бачить як роздаючий сі підмахлював чотири тузи.
І каже другому граючому --
--Слешай, він собі чотири тузи роздав!
--Нічого, буде моя роздача!

Ви ніколи не виграєте на їхній роздачі.
Але зараз буде наша роздача. :)

ТРИМАЙСЯ!
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 21:57 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Марибор написав:
Аквілон написав:

Увесь світ є український. Який світ не український - то не світ!

ви імперіаліст??

Ні, я імператор! :)

ТРИМАЙСЯ!
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 24 липня 2009, 22:09 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

СВВ написав:
Аквілон написав:
СВВ написав:
якщо чесно. мене треба по-іншому агітувати, головою :)
Агітувати завжди треба серцем. Своїм.
Та ДУХОМ!

СВВ написав:
якщо чесно.
А якшо нечесно?

стиль вашого написання дуже вже неадекватний. принаймні в реальному житті ви би точно не входили до мого кола спілкування :)

Зрозумійте, що коли людина каже, а тим більше, пише - "Якшо чесно" - це говорить про те, що навідь вона сама ставить під питання те, що вона говорить.
А адекватні люди собі дивляться телевізор, жруть поп-корн і чекають поки "добрі хлопці націоналісти" зроблять для них Україну, в якій будуть текти молочні ріки з кисільними берегами, та у якій шара буде така неосяжна, що буде падати просто з неба, як мана небесна.

ТРИМАЙСЯ!
Марибор

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 00:08 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Аквілон написав:

манія величі?
А Придністров'я нам не потрібне і висувати якісь територіальні притензії до Молдови не варто.Треба спочатку з Кримом розібратись
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 09:03 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Марибор написав:
Аквілон написав:

манія величі?

Бачте, Ви говорите про речі, які на ґеть не розумієте!
Ви говорите про імперіалізм, не розуміючи, що походить це від "імперіо".
СВОБОДА говорить за націократію. Тобто КОЖЕН українець має відношення до своєї, української держави, і яка є проявом його "імперіо".
В Українській державі яка є справді українською, кожен українець є імператором.

Загалом, по великому рахунку, люди діляться на дві категорії -- одні звикли коритися і тому бачать в імперіалізму - імперію, а інші, бачать в імперіалізмі себе як імператора. Других Донцов називав Провідною Верствою, других вартує називати громодянським суспільством, але не таким калішним як бачить то зараз перецевилізована Європа (as civil society), а так яким воно маэ бути (as citizen society).

ТРИМАЙСЯ!
Аквілон

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 09:11 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Марибор написав:
Аквілон написав:

А Придністров'я нам не потрібне

"Свинопаси" це не верішують!
Марибор написав:
і висувати якісь територіальні притензії до Молдови не варто.

До Молдови? А причім тут Молдова? 90 відсотків населення придністроввя - украінці. Ця територія ніколи Молдовою не була -- якшо Молдова визнає пакт Молотова-Рибентропа злочинним, то створення Молдавської АО в складі України і передача її згодом Молдові є також не законним.
Марибор написав:
Треба спочатку з Кримом розібратись

А шо з ним розбиратися? З тою владою шо зараз є не тільки Крим, Поділля проголосить незалежність! -- Буде сильна держава -- будуть усі питання врегульовані.
А поки свинопаски, такі як Тимошенко, чи бджоловоди, такі як Ющенко, чи шапкодави, такі як Янукович, будуть при владі... буде повний гармидар!

ТРИМАЙСЯ!
Покидьок

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 12:22 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Марибор написав:
Аквілон написав:

манія величі?
А Придністров'я нам не потрібне і висувати якісь територіальні притензії до Молдови не варто.Треба спочатку з Кримом розібратись

Молдова це румунський шістірка.Це пес(Молдова) ворожий тому,що ворожий його хазяїн(Румунія).Я ще раз говорю-згадайте їхні симетричні судові позиви на Україну про території дельти Дунаю(молдовські позиви) і акваторію о.Зміїний(румунські позиви).Це нащі вороги,тому що не ми почали перщі,а раз вони вирішили з нами ворогувати то повині бути готові нести втрати в тому числі територіальні.Якщо ворги,не тільки румуни і молдавани,побачать в Україні силу то це врятує куди більше житів.
Крим-це Укрїна.Подивіться на карту.Ми не дозволяємо возити зброю москалям по Севастополю.Можемо розганяти мітинги.В Севастполі стоїть і наш флот а окрім нього в Криму достатньо військових частин ЗСУ.У Криму ми виграємо-не треба скиглити.А проросійські кримчаки можуть хоч об асфальт битись головою-все так як є! :))

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 15:17 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Зробим Україну українською і для українців.
Тоді побачивши як гарно жити українцям в Україні, почують в собі українця жителі Придністров"я і попросяться в склад історичної батьківщини всім селом з своїми придністровськими паями.
А ми їх радісно приймем, після невеликого екзамену з укр. мови.
А чого зараз їм пертись до нас? Щоб в правлячих жидів було більше наймитів на Україні?

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 20:27 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

верба написав:
Тоді побачивши як гарно жити українцям в Україні, почують в собі українця жителі Придністров"я і попросяться в склад історичної батьківщини всім селом з своїми придністровськими паями.
А чого зараз їм пертись до нас? Щоб в правлячих жидів було більше наймитів на Україні?

Звісно!

ПовідомленняНаписане: 25 липня 2009, 22:46 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасникаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

верба написав:

Цілком згоден!
Тільки робиться це трохи інакше.
Як буде нормальна держава, першим чином введемо війська по Дністер.
Українців треба захищати!

ТРИМАЙСЯ!
Ярослав_Тарасович

ПовідомленняНаписане: 28 липня 2009, 00:31 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Взагалі спілкуючись і розуміючи підхід самих Придністровців-Вони незалежні,Люди просять дати їм спокій,не проводити жодних віййськових дій,не відмивати через них грошей,не проводити через них транзит наркоти і зброї!!!! Їм потрібен спокій,але нажаль цього ніхто не чує!!!

А потім...
Покидьок

ПовідомленняНаписане: 28 липня 2009, 13:40 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Ярослав_Тарасович написав:
Взагалі спілкуючись і розуміючи підхід самих Придністровців-Вони незалежні,Люди просять дати їм спокій,не проводити жодних віййськових дій,не відмивати через них грошей,не проводити через них транзит наркоти і зброї!!!! Їм потрібен спокій,але нажаль цього ніхто не чує!!!

А може я теж хочу спокою-не хочу платити податків,не хочу служити в армії,хочу лише на городі працювати і хавку з відти жерти!Мало хто там що хоче.Політика-це природа, хто робить що хоче-того з"їдають...

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,