•  Офіційний форум ВО "Свобода"  •  Початок  •  Зареєструватись  •  Пошук  •  Вхід

Придністров'є-чиє воно?

Автор Повідомлення
Вадя Ротор

ПовідомленняНаписане: 28 липня 2009, 13:43 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаВідвідати сайт учасника     Відповісти цитуючи     Догори

Цитата:
Придністров'є-чиє воно?

Повинно бути наше.
Щоб кордон проходив по річці.

Ярослав_Тарасович

ПовідомленняНаписане: 03 серпня 2009, 11:50 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Покидьок написав:
Ярослав_Тарасович написав:
Взагалі спілкуючись і розуміючи підхід самих Придністровців-Вони незалежні,Люди просять дати їм спокій,не проводити жодних віййськових дій,не відмивати через них грошей,не проводити через них транзит наркоти і зброї!!!! Їм потрібен спокій,але нажаль цього ніхто не чує!!!

А може я теж хочу спокою-не хочу платити податків,не хочу служити в армії,хочу лише на городі працювати і хавку з відти жерти!Мало хто там що хоче.Політика-це природа, хто робить що хоче-того з"їдають...
Вам хтось не дає цього робити?Принаймі в нас є хоч якась можливість вибору,а в Придністров"ї на людей поклали х..

А потім...
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 03 серпня 2009, 18:44 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Придністровя, це плацдарм для утворення НОВОРОСІЇ, точніше, відновлення. Висадять десант в районі маяків, розброять або розібють українську армію і від Дністра до Дону буде Новоросія. Крим і так російький, треба ще Новоросію відвоювати.
школяр

ПовідомленняНаписане: 03 серпня 2009, 23:36 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Cцикунська заява.

ПовідомленняНаписане: 04 серпня 2009, 02:05 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Аквілон написав:

Бачте, Ви говорите про речі, які на ґеть не розумієте!
Ви говорите про імперіалізм..

Я вжив це слово,маючи на увазі,що ви є прихильником Великої Української імперії,де "весь світ є Українським",бельгійські фермери віддають нам масло,а корейці дарують телевізори...
Аквілон написав:

"Свинопаси" це не верішують!

В ідеальному випадку це вирішує населення території,якщо провести референдум,результат буде не на нашу користь
Аквілон написав:

До Молдови? А причім тут Молдова? 90 відсотків населення придністроввя - украінці. Ця територія ніколи Молдовою не була

1.Формально це територія Молдови.
2.90% забагато,підтвердіть свої слова.Їх там не більше 50%
З придністров'я ми отримаємо єдиний плюс - кордон по Дністрі і багато мінусів
Бородатий Юрко

ПовідомленняНаписане: 09 серпня 2009, 18:58 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

школяру.
Це не моя заява, це військова доктрина Армії РФ.
школяр

ПовідомленняНаписане: 09 серпня 2009, 20:35 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Бородатий Юрко написав:
школяру.
Це не моя заява, це військова доктрина Армії РФ.

То так і пишіть, з посиланням, а то - 'роззброять, розіб'ють'.
Я вже й зброю перезмастив. Не лякайте земляків:)

ПовідомленняНаписане: 24 серпня 2009, 22:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Сумний написав:
при належно поставленій роботі і тій зацікавленості,що повинна була б бути в українських владних структур (Президень,Уряд,СБУ) з самого часу проголошення Незалежності, Придністров"я вже давним давно було б у складі України, бо москалі у свій час наломали ще більше дров у цій справі з Придністров"ям ніж колишній президент Кравчук,який "просрав" і ядерну зброю і Придністров"я і Чорноморський флот разом з Кримом.

В історії з Придністров"ям варто сказати дякую лише одному Корчинському Дмитру-провокатору і романтику.Лише він спромігся організуватись з хлопцями у щось на кшалт "диких гусей", що захищали інтереси України в Придністров"ї.

Повністю підтримую----якби в свій час Рада розглянула звернення представників Придністровя ,а також не надала свободи дій румунським силам безпеки ловити цих представників на українській землі---ця земля була б нашою вже давно і питання про її статус нікому би в голову не приходило.

Ну а дякувати потрібно не лише Корчинському---але й іншим громадянам України,Польші,Грузії,Абхазії,Ічкерії,Білорусії,Росії,Югославії,Франції,Болгарії---які в приватному характері протистояли румунсько-молдовському збройному угрупованню.
слобожанець

ПовідомленняНаписане: 29 серпня 2009, 20:24 Переглянути профілі учасників     Відіслати листа     Відповісти цитуючи     Догори

Покидьок написав:
Марибор написав:
Аквілон написав:
Ні, я імператор! :)

манія величі?
А Придністров'я нам не потрібне і висувати якісь територіальні притензії до Молдови не варто.Треба спочатку з Кримом розібратись

Молдова це румунський шістірка.Це пес(Молдова) ворожий тому,що ворожий його хазяїн(Румунія).Я ще раз говорю-згадайте їхні симетричні судові позиви на Україну про території дельти Дунаю(молдовські позиви) і акваторію о.Зміїний(румунські позиви).Це нащі вороги,тому що не ми почали перщі,а раз вони вирішили з нами ворогувати то повині бути готові нести втрати в тому числі територіальні.Якщо ворги,не тільки румуни і молдавани,побачать в Україні силу то це врятує куди більше житів.
Крим-це Укрїна.Подивіться на карту.Ми не дозволяємо возити зброю москалям по Севастополю.Можемо розганяти мітинги.В Севастполі стоїть і наш флот а окрім нього в Криму достатньо військових частин ЗСУ.У Криму ми виграємо-не треба скиглити.А проросійські кримчаки можуть хоч об асфальт битись головою-все так як є! :))
Мені цікаво,чи знає, хоча б один із учасників форуму,який поточний стан ЗСУ і,зокрема в Криму.Приблизно півроку тому почалась низка відключень електроенергії від військових части,військових учбових закладів,дійшло до того,що відключили Ценр управління протиповітряної оборони ,який в будь-якій державі є святая святих системи безпеки.Іудеї,що є володарями всіх обленерго в Україні продемонстрували власну значимість і повну безкарність.В кожній країні,де діють закони і є відповідальний уряд,на відміну від уряду Тимошенко-Капітельмейстер,чи Верховного головнокомандуючого-почесного пасічника,винні на протязі 10-ти хвилин були б прикуті,ніби собаки,ланцюгом до батареї отоплення в підвалі військової прокуратури і давали свідчення,на користь якої країни вони працюють.То ви напевно дійсно вважаєте,що українські ЗС завадять росіянам господарювати в Криму.Я був свідком того,як грузиннські,достатньо навчені американськими інструкторами, військовослужбовці перевдягались в цивільний одяг і розбігались по селам і гірським місцевостям при наближенні колони російських військ.Чи можливо ви вважаєте,що українські військові,при такому ставленні до них зі сторони власної влади,будуть відстоювати комерційні інтереси можновладців.Не треба бути смішним і самовпевненим.Доки не буде державної ідеї,доки при владі будуть знаходитись ставленики олігархічно-іудейського капіталу,до тих пір надії на власні збройні сили не буде.Це аксіома,хто не згоден- наведіть аргументи.
Орел

ПовідомленняНаписане: 10 червня 2010, 02:40 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Придністров`я зовсім не бажає приєднуватися до України.

http://www.intv.ua/article/209871/

ПовідомленняНаписане: 18 червня 2010, 19:03 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Орел написав:
Придністров`я зовсім не бажає приєднуватися до України.
http://www.intv.ua/article/209871/

А ви надіялись, що вони будуть нас просити, щоб ми приєднали їх до України?
Орел

ПовідомленняНаписане: 19 червня 2010, 00:47 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Моє сподівання лише в тому, що колись ненька-Україна стане саме такою, коли до неї не тільки Придністров'є, а й інші наші історичні території (тимчасово які зараз, в силу відповідних обставин, окуповані: Росією, Польщою, Білоруссю, Румунією, Угорщиною, Словачиною тощо) будуть проситися. І бажано, щоб це відбулося ще за наше життя...

ПовідомленняНаписане: 19 червня 2010, 00:53 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

ни тих територіях етнічних українців мало, їх голос нічого не вирішує.
та і не будуть з більш-менш стабільного Єврозоюзу преходити в неспокійну Україну.
Орел

ПовідомленняНаписане: 19 червня 2010, 01:02 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

То нічого, що наших там поки мало. Колись ми ці території повернемо - й будьте впевнені, їх відразу ж побільшає.

ПовідомленняНаписане: 19 червня 2010, 01:06 Переглянути профілі учасників     Відіслати листаICQ     Відповісти цитуючи     Догори

Орел написав:
Колись ми ці території повернемо

Головне, щоб втримали ті що є:)
Орел написав:
й будьте впевнені, їх відразу ж побільшає.

авжеж, примусове виселення чужих і заселення своїми - надійний перевірений засіб

Нова тема Відповісти

ВО "Свобода"
Олег Тягнибок - голова партії
Всеукраїнське об'єднання "Свобода"
http://www.tyahnybok.info

Виступає за:
захист прав українців
шану національних героїв та святинь
поширення української мови
тверду проукраїнську політику

ВО "Свобода"
Українська права партія,