Проблема не скільки в мові, можна розмовляти москальскою і любити Україну бути Патріотом, як от Кличко. Можна красиво розмовляти українською і знаходитись в антиукраїнській партії сповідувати інтереси ворожо налаштованої росії, як от Герман. Головне навчитись думати українською. Хоча мова, безумовно, теж важлива, але надіюсь вона почне лунати від всіх патріотів згодом.
Я народився і виріс на сході. Мені соромно що я не досконало розмовляю рідною для мене мовою, але я намагаюсь все ж таки привчити себе розмовляти чистою літературною мовою. То що я не Патріот, а поки що суржикпатріот, чи напівпатріот?
_________________ Україна - українцям
Градижчанин
Написане:
25 жовтня 2009, 12:58
НаціоналПатріот написав:
То що я не Патріот, а поки що суржикпатріот, чи напівпатріот?
Те, що може собі дозволити звичайна людина, не є нормальним для публічної особи і політика. На Кличка дивляться, як на певний взірець і він своєю російськомовністю наносить шкоду відродженню української мови. Ті, кому багато дано, мають нести і велику відповідальність...
_________________ небайдужий
Шугай
Написане:
06 листопада 2009, 20:40
Шам написав:
...пан Кличко, єдиний в Україні мільйонер, що чесно власними руками і власною головою заробив свої мільйони!
Ну що ж, брате Лісорубе, Хей переміг цю огидну москальську потвору - Валуєва. У Хея пройшов ковзний удар лівою, це здоровило попливло і вже майже впало, але потріпавши головою, прийшов до тями. Хей щось там заїкався про Кличків, але від них він не втече, як від Валуєва. Йому ще, ой як, далеченько до братів.
Менший Кличко- володіє супер технікою, але може помилитися і пропустити. Після цього він не встає. А так він сильніший. Але це бокс і найважча вага. В 2010 році Володимир буде зайнятий. У нього два обов"язкових захисти. Чемберс і Повєткін. То їсть не потрібно бігти в переді поїзда.
По Віталію. Супер характер. Сила духу колосальна. Його положити не можливо. Він, один з небагатьох в світі супертяжів, який ніколи не валявся. Має хороший удар. Але. Травмоносний. Вже старий. Тай я пам"ятаю, як його Бірд поганяв. А Бірд слабший від Хея. Він був безударний боксер. Заставив Кличка помилятися. Від сотрясіння повітря Кличко зірвав плече. Бій зупинили. Тому ризики є. Обоє наших боксерів мають свої плюси і мінуси. Як і Хей.
Віталію залишилося провести два-три бої. Він хоче максимально заробити. Хей попросить 50-на 50. Клички таких грошей не віддають. Тому Віталік візьме скоріш за все Валуєва. Дасть йому меньше, а заробить багато.А потім почнуться вибори. На яких ми побачимо політика Кличка. Тут вже буде не до тренувань.
Хей також не буде сидіти просто так. В нього обов"язковий захист з Руїсом. Того він пройде. А там дальше хто його знає. Всяке може бути. Є Чагаєв, Бойцов, Аріола, Повєткін. Кожен з них може положити Хея. І все почнеться спочатку.
Люмен
Написане:
09 листопада 2009, 15:37
Шугай.Безперечний аргумент-Кличко расист.Чому?Б-є негрів=))))))))
НаціоналПатріот.Майже така сама біда--я також все життя прожив на півдні,і в мене дуже недосконала українська мова...Я навіт по національності "русский"--але я думаю що кожна людина яка живе на певній теріторії повинна розмовляти на її мове,а не кричати "я русский-вводите мне русский вторым государственным"=)
Мавпа побила кацапа=))))Кацапи гарно деруться лише коли п-яни,а Валуєву мабуть перед поєдінком не налівали=))))))
Вадя Ротор
Написане:
02 грудня 2009, 06:54
Шугай написав:
"Чому він так мало розмовляє на українській мові"
Ставиться з повагою до української мови, тому не хоче її паплюжити своїм поганим знанням і вимовою. Іноземні мови, до речі, він знає гірше української, але інтервю ж іноземним журналістам треба давати - от і розмовляє. Йому тяжко опанувати українську, бо народився в Киргизії і весь час знаходився в іншомовному середовищі, та й часу вільного бракує.
_________________ Я не фашист і не «антифашист», не расист і не егалітарист, не націоналіст і не космополіт.
Всім крайнощам я надаю перевагу золотій середині і закликаю до поміркованості.
www.vadiarotor.tv
Шугай
Написане:
02 грудня 2009, 15:55
Вадя Ротор написав:
Ставиться з повагою до української мови, тому не хоче її паплюжити своїм поганим знанням і вимовою. Іноземні мови, до речі, він знає гірше української, але інтервю ж іноземним журналістам треба давати - от і розмовляє. Йому тяжко опанувати українську, бо народився в Киргизії і весь час знаходився в іншомовному середовищі, та й часу вільного бракує.
Він для багатьох українців є прикладом, то ж нехай постарається.
Брате лісорубе оце надибав бій Віталія проти Льюїса хорошої якості. Поєдинок на англійській мові і це плюс, цікаво послухати коментатора, який не вболіває за Кличко.
Скільки років пройшло, а дивлюся і емоції неймовірні. Другий раунд, це найкращий раунд за всю кар'єру Віталія. Це не раунд, а шедевр. П'ятий теж вийшов досить вдалим.
Тоді здавалося, що Кличко мав перемогти. Зараз, через багато років, дивлячись на кінцівку шостого раунду у мене вже виникають сумніви чи вистачило б сил і агресії у Віталіка.
http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=284008
На другому місці по красі, це без сумніву бій проти Сандерса. Оце була рубка. Там були такі удари, що я досі в шоці, як Сандерс їх витримав.
Якість відео поганенька, але кращої не знайшов. Коментар німецький. http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=198260
п.м. якщо хтось знає де скачати ці два поєдинка кращої якості, пишіть.
лісоруб
Написане:
04 січня 2010, 11:06
Брате, Шугай, спасибі. Мені подобається по декілька раз дивитися бої. Розумієш, в прямій трансляції я тупо вболіваю. Нюансів не не помічаю. По вухам їздить зацікавлений коментатор, чи коментатори. Одним словом не адекват виходить. А ось коли хочеться проаналізувати щось, то вже дивлюся два три рази в повторі. Взяти є звідки. І повір зовсім інша картина і зовсім інші враження.
Кличко Льюїсу програв. Не виграв, то точно. Програв по чесному. Але Льюіс не чекав від Віталія такої рубки. Він завжди грозився устроїти вуличну бійку в ринзі. Він був впевнений, шо чорні в такій рубці завжди виграють. Але вийшло навпаки. По силі духу Кличко виграв. Він морально переміг. Він сам нав"язав Льююісу рубку і готовий був померти в рингу. Але не здатися. Льюіс до такого був не готовий. В подальших раундах Кличко мав шанс на виграш. Але. Він пропустив удар великого профі. Удар на розрив шкіри. Міг залишитися калікою. Суддя правильно зробив, шо зупинив бій. По тактиці Віталік програв, але стратегічно виграв. Льюіс зрозумів, шо в матчі реванші ляже. Він злякався. Його Кличко психологічно задавив.
А ось в матчі проти Бірда. Віталік програв. По техніці вчисту.
А найбільше я шкодую, шо такого класного бійця, як Корі Сандерс, мало бачив. Ото мужик. А яка ліва? Бика звалить. Володя літав по рингу, як віник. А бій з Віталіком це було шось з чимось. КРАСОТА.
Шугай
Написане:
04 січня 2010, 15:51
Льюїс правильно зробив. Віталій до матчу реваншу був би готовий явно краще, проаналізувавши всі помилки першого поєдинку. Цілком можливо, що Льюїс таки б виграв у першому поєдинку, але в реванші шанси і справді були мінімальними. Я думаю там вже навіть не в грошах була справа, просто Люїс "засцав". Перед поєдинком говорив, що старшого він з'їсть на сніданок, Володимира на обід, аж тут раптом закінчив кар'єру - "засцав негритоса."
Сандерса не вистачає на багато раундів. Через це він і програв. Володю він десь в другому поклав, не пам'ятаю вже. Віталіка в першому і другому добре поганяв по рингу і мав всі шанси на перемогу. Він прекрасно грав на контратаках і якби він не "затупив" і не пішов у рубку із третього раунду то переміг би точно. Як казав Віталій, ще перед боєм із Льюїсом, моя техніка не є красивою, але є ефективною. Із Корі це саме той випадок, тому що Корі виглядав на фоні нудного Кличка досить красиво, але...
лісоруб
Написане:
04 січня 2010, 18:06
Техніка Віталія суперова. Вона дозволяє йому наносити безліч ударів під різними кутами. Але це техніка супервпевненого боксера. Він не боїться пропустити і знає(впевнений) якщо і пропустить, то не ляже. Точно, Льюїс "засцяв."
А Корі ми побачили вже старого. Він на той момент вже провів багато боїв. Хотілося б побачити його бої молодим. Він там в ПАРі бився. Негрів пачками клав. Але не мав виходу в Америку. Цей боксер для мене загадка. Я про нього нічого не знаю. А хотілося б.
Шугай
Написане:
04 січня 2010, 18:19
Колись буде вільний час, треба пошукати його поєдинки в ПАР.