Написане:
27 лютого 2013, 17:08
Моргенштерн
Дякую , очі відкрились я про цей рух був кращої думки , віддавати на "розгляд" московії питання Української і Білоруської Державності це звичайно щось ...
А взагалі то ця писанина трохи дивна нібито сучасний рух але якась занато сильна орієнтація на минуле та імперськість , повернення територій , московія як конфедерація таке щось :(
дід Володя
Написане:
27 лютого 2013, 20:12
Думаєте хто то все фінансує? Спецслужби і жидівські папіки Рокфеллери і Ротшильди.
Моргенштерн
Написане:
28 лютого 2013, 09:28
Європа має бути здоровою і сильною - це гасло. Нібито хороше. Але потім йдуть як головні ідеологи масон Штайнер, бісексуал і наркоман Евола, напівбожевільний песиміст Ніцше - хіба з такими людьми може Європа стати здоровою і сильною? Потім ці контакти з П"єром Кребсом, Семінаром Туле - "неоязичницькою" (тобто масоно-сатаністською) структурою... Це мені теж зовсім не подобається.
якщо змі не брешуть, і західні націонали реально ставлять на пу .. в боротьбі з содомом, то вони або наївні, або куплені ...
Вони вважають путінську олігархію "меншим злом", ніж Євро-Содом і гейропейська підорократія з усіма її толерастичними "цінностями". Нас "євроінтегратори" всіма способами пхають в ту Єврожопу, а самих європейців вже від неї тошнить. От європейські націоналісти і вбачають в необільшовицькій РФії, де пропаганда збочень заборонена, "альтернативу" деградуючій Гейропі.
_________________ В жорстоку, хижу ніч життя,
В оцю страшну, страсну годину
Здуши гадюку почуття,
Забий, забий в собі людину!
Євген Маланюк
ХіВі
Написане:
10 червня 2014, 15:37
Серж, я жодним чином не ідеалізую путінську РФію, а "світло" в очах "патріотично налаштованої" росіянської молоді може бути тільки божевільним, як у фанатиків. Але й Гейропа для мене - не те що не ідеал, а смерючий смітник людського непотребу (геїв, "кольорових" іммігрантів, ісламістів та інших покидьків), від якого слід відгородитися височенним забором. В України - власний Шлях: не в Азію (з РФією), але й не в мультирасовий, мультикультурний Содом (з Гейропою).
Здуши гадюку почуття,
Євген Маланюк
Серж
Написане:
10 червня 2014, 15:39
ХіВі написав:
Серж, я жодним чином не ідеалізую путінську РФію, а "світло" в очах "патріотично налаштованої" росіянської молоді може бути тільки божевільним, як у фанатиків. Але й Гейропа для мене - не те що не ідеал, а смерючий смітник людського непотребу (геїв, "кольорових" іммігрантів, ісламістів та інших покидьків), від якого слід відгородитися височенним забором. В України - власний Шлях: не в Азію (з РФією), але й не в мультирасовий, мультикультурний Содом (з Гейропою).
повністю підтримую .. питання в тому, хто це зробить в Україні ... коли потрібні сили прийдуть до влади для цього .. чи не пізно буде ..
ХіВі
Написане:
10 червня 2014, 15:44
Серж написав:
ХіВі написав:
повністю підтримую .. питання в тому, хто це зробить в Україні ... коли потрібні сили прийдуть до влади для цього .. чи не пізно буде ..
Коли українці усвідомлять, що ніхто не дасть нам порятунку - ні царь-батюшка Путін, ні деградуюча Гейропа, ні чорнодупий Обама з жуйкою в писку - от тоді в Україні з"явиться справжня Націоналістична Сила, яка орієнтуватиметься на інтереси Української Нації, а не на закордонних "вуйків". Чи не буде запізно? - залежить тільки від нас, українців.
Здуши гадюку почуття,