| |
| Автор |
Повідомлення |
тарасівець
|
Написане:
15 липня 2006, 20:29 |
 |
В.о. Прокурора м.Києва В.В. Молодику
(для вжиття заходів на вик. ст.ст. 4 та 97 КПК України)
Ген. прокурору України О.І.Медведько
(для контролю за діями в.о.прокурора м.Києва Молодика )
Нач. ГУ МВС України в м. Києві Яремі
(до заяви про злочини від 09.06.06р для вжиття заходів на вик. ст.ст. 4 та 97 КПК України)
Міністру МВС України Луценко Ю.
(до повідомлення про злочини від 15.06.06р №3531 для контролю за діями працівників МВС України)
Уповноваж. ВРУ з прав людини Карпачовій Н.І
(в порядку парламентського контролю на вик. ст. 101 Конституції України)
Міністру юстиції України С.П.Головатому
( для вжиття заходів )
Прем'єр Міністру України Єханурову Ю.І
(на виконання ст. 116 Конституції України)
Президенту України Ющенко В. А.
(до звернення від 06.03.06р, на виконання ст. 102 Конституції України)
Голові Служби безпеки України
(для вжиття заходів)
Голові Верховної Ради України
(відповідно до ст.ст. 23, 24, 25 Закону України "Про організаційно-правові основи
боротьби з організованою злочинністю")
Лідерам депутатських фракцій у Верховній Раді
України, народним депутатам України
(з проханням підтримати мої законні вимоги особисто перед
Генеральним прокурором України)
Голові Партії „Свобода” О.Тягнибоку
(відповідно Програми захисту українців)
Засоби масової інформації
Дмитренка Миколи Олександровича,
03061, м.Київ, пр.Відрадний, 55 к.97
8 050 445 26 26
ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИНИ( ГЕНОЦИД УКРАЇНЦІВ).
(в порядку глави 4 КПК України)
вчинені прокурором Солом”янського району м.Києва Шуляковою В.Ф. та начальником РУ ГУ МВС Солом”янського
району м.Києва А.Х. Манасяна по приховуванню фактів злочинів та корупції державних службовців .
І. Суть справи.
З 30.03.04р по 01.04.04р без рішення суду, за дорученням бувшого Міністра юстиції О.В.Лавриновича та санкцією прокурора Солом”янського району м.Києва Шулякової В.Ф. з відому Генеральної прокуратури України державна виконавча служба Міністерства юстиції України в порушення ст.60 Конституції України реквізувала приватне майно братів Дмитренків, яке знаходилось в безоплатному користуванні та відповідальному зберіганні громадської організації КМСС „Світоч” згідно актів передачі .
В подальшому відповідальність за реквізоване майно взяв на себе бувший Міністр юстиції Зварич Р.М., що підтвердив листом №Д-3132-35 від 17.03.2005р. Цю обставину він не заперечив, як керівник юридичного управління партії „Народний союз”Наша Україна” на моє звернення від 5.12.05р до голови Партії Р.Безсмертного.
Факт видачі санкції (без рішення суду) прокурором району Шуляковою В.Ф. на реквізицію мого майна на протязі 2-х років Генеральною прокуратурою України також не був спростованим.
На протязі всього часу я неодноразово звертався до Генеральної прокуратури з вимогою повернути наше майно. Безрезультатно.
Відповідно п.1 ст.353 ЦК України „…. У разі стихійного лиха, аварії, епідемії, епізоотії та за інших надзвичайних обставин, з метою суспільної необхідності майно може бути примусово відчужене у власника на підставі та в порядку, встановлених законом, за умови попереднього і повного відшкодування його вартості (реквізиція)…
Реквізоване майно переходить у власність держави або знищуються ….”
На сьогодняшній день реквізоване майно перейшло у власність держави.
2. Дії, вчинені прокурором Солом”янського району м.Києва В.Ф.Шуляковою та нач. РУ ГУ МВС Солом”янського району м.Києва А.Х.Манасяном , які мають ознаки злочинів:
1. Сприяння та заохочення чиненню перешкод державними чиновниками діяльності громадської організації Київської міської Спілки споживачів „Світоч”, починаючи з моменту її реєстрації в 1995році.
2. В порушення ст.60 Конституції України видача прокурором Солом”янського району м.Києва В.Ф.Шулякової санкції(без рішення суду) на реквізицію нашого майна та коштів 30.03.04 року державною виконавчою службою Міністерства юстиції України за правління О.В.Лавриновича в приміщенні ГО КМСС „Світоч” за погодженням з Генеральною прокуратурою України без пояснення суспільної необхідності цих дій .
3. Здійснення покарання (без рішення суду) прокурором Шуляковою В.Ф.за мірками кримінального кодексу. Позбавленням мене засобів для існування, зруйнуванням нормальних життєвих зв”язків, приниження моєї честі, гідності, ділової репутації та інш.
4. Ухилення від виконання службових обов”язків нач. РУ МВС України А.Х.Манасяна по розслідуванню фактів злочинів в приміщенні ГО КМСС „Світоч” за адресою м.Київ, пр. Відрадний, 55, в тому числі невиконання ухвали суду про скасування Постанови про відмову в порушенні кримінальної справи по фактам злочинів від 28.10.05р.
5. Неправомірне ув”язнення основного свідка злочинів державних службовців - мого рідного брата Дмитренка Григорія Олександровича більше одного року за санкцією прокурора Шулякової В.Ф.
6. Сприяння винесенню суддею Печерського суду м.Києва Гуль В.В. кримінального рішення від 11 жовтня 2004р про стягнення з мене 1696 грн за спробу повернути через суд пограбоване майно.
7. Примушування суддів нерозглядати по суті мої заяви скарги та звернення на протязі більше 2-х років.
8. Замовчування факту позбавлення мене шляхом кримінально-корупційних схем з участю прокурорів в 1997 році квартири та інше
Такі дії(бездіяльність) працівників МВС та прокурорів підпадають під ст. 442 КК України - Геноцид
Викладені мною докази в заяві про злочини вказують на те, що дії, вчинені прокурором Солом”янського району м.Києва В.Ф.Шуляковою та нач. РУ ГУ МВС Солом”янського району м.Києва А.Х.Манасяном мають ознаки злочинів, які передбачені в ст. 60 Конституції України , ст.ст.364(зловживання владою),365(перевищення службових повноважень), 366(службове підроблення), 371(завідомо незаконний арешт брата), 372(притягнення завідомо невинного до відповідальності), 374(порушення права на захист), 376(втручання в діяльність судових органів), 382(невиконання судових рішень), 386(примушування мого брата як свідка від давання показань), 388(приховування майна), 396(приховування злочинів), 442 (геноцид українців) Кримінального кодексу України.
Враховуючи викладене вище, на підставі ст.ст. 4, 94, 95,97 КПК України
П Р О Ш У:
1. Визнати мене та рідного брата Григорія потерпілими від злочинів, які скоєні за участі прокурора Солом”янського району м.Києва В.Ф.Шулякової та нач. РУ ГУ МВС Солом”янського району м.Києва А.Х.Манасяна
2. Порушити кримінальну справу проти прокурора Солм”янського району м.Києва В.Ф.Шулякової та нач. РУ ГУ МВС Солом”янського району м.Києва А.Х.Манасяна за вчинення ними діянь, що носять ознаки злочинів, передбачених ст. 60 Конституції України , ст.ст.364,365, 366, 372, 374, 376, 382, 386, 388, 396, 442 КК України.
Про Ваше рішення щодо порушення кримінальної справи або щодо відмови в її порушенні, прошу мене письмово інформувати у встановлений законом строк.
Розгляд цієї заяви про злочин у інший спосіб ніж це передбачено ст. 97 КПК України я буду розцінювати як свідоме і умисне приховування злочину.
В разі, якщо я буду знайдений мертвим, або буду скаліченим, або щось станеться з моїми родичами то в моїй смерті чи в каліцтві, або в смерті чи в каліцтві моїх родичів прошу звинувачувати тільки керівника юридичного управління НСНУ гр. Зварича Р.М., який взяв на себе відповідальність за протиправні дії свого попередника О.В.Лавриновича та особисто генерального прокурора України Медведько О.І.
Усвідомлюю про кримінальну відповідальність за ст.ст. 383, 384 КК України .
Додаток:
1.Повідомлення про геноцид українців на ім”я Президента України, Верховної Ради України, Генеральтної прокуратури України, уповноваженої ВРУ з прав людини від 24.05.06р
2. Рішення в.о. прокурора м.Києва В.В.Молодика про припинення листування від 03.06.06р
3. Рішення бувшого Міністра юстиції Зварича Р.М. від 11.03.05р про правомірність реквізиції нашого майна та коштів прокурором Солом”янського району м.Києва Шулякової.
4.
Потерпілий від злочинів Микола Дмитренко
19.06.06р |
_________________ тарасівець |
|
|
|
|
|
|